Έξι σπουδαίοι λόγοι για να παρακολουθήσετε το επαναστατικό διαδικτυακό σεμινάριο AP/P2P της Ardent « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT OFFICES & LEADERS IN SUPPLY MANAGEMENT

5
Έξι σπουδαίοι λόγοι για να παρακολουθήσετε το επαναστατικό διαδικτυακό σεμινάριο AP/P2P της Ardent « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT OFFICES & LEADERS IN SUPPLY MANAGEMENT

Οι Παρασκευές (το 2023) σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για άλλη μια ανοδική λίστα CPO. Κάθε λίστα θα περιλαμβάνει μια ποικιλία από συμβουλές προμηθειών, τάσεις, πληροφορίες, έρευνες, λίστες, στρατηγικές ή/και συστάσεις που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις ομάδες προμηθειών να βελτιώσουν τις λειτουργίες τους. Θα συμπεριλάβουμε επίσης ένα συνοπτικό γραφικό για να το μοιραστείτε με την ομάδα σας.

Έξι σπουδαίοι λόγοι για να παρακολουθήσετε το επαναστατικό διαδικτυακό σεμινάριο AP/P2P της Ardent

Στο σημερινό ταχέως εξελισσόμενο χρηματοοικονομικό τοπίο, το αυξανόμενο κόστος του κεφαλαίου έχει αλλάξει ριζικά την κρισιμότητα και τον αντίκτυπο της διαχείρισης μετρητών. Το πώς και πότε πληρώνετε τους προμηθευτές σας επηρεάζει την κερδοφορία, την ανταγωνιστικότητα και την ικανότητα του οργανισμού σας να ευδοκιμήσει στην αγορά.

Οι συμμετέχοντες στο διαδικτυακό σεμινάριο θα:

  1. Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Ανακαλύψτε πώς η βελτιστοποίηση των διαδικασιών AP μπορεί να δώσει στον οργανισμό σας ένα ξεχωριστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
  2. Μελλοντική απόδειξη των οικονομικών σας λειτουργιών: Η ψηφιακή επανάσταση αναδιαμορφώνει τη χρηματοοικονομική βιομηχανία.
  3. Βελτιώστε τη διαχείριση ταμειακών ροών: Εξερευνήστε καινοτόμες στρατηγικές για τη βελτιστοποίηση των ταμειακών ροών, τη μείωση των απαιτήσεων σε κεφάλαιο κίνησης και την απελευθέρωση κεφαλαίων για στρατηγικές επενδύσεις.
  4. Μετριάστε τους κινδύνους: Κατανοήστε τους κινδύνους που σχετίζονται με καθυστερημένες πληρωμές και εξερευνήστε στρατηγικές για τον μετριασμό τους.
  5. Ιστορίες επιτυχίας από την πραγματική ζωή: Ακούστε από οργανισμούς που έχουν μεταμορφώσει με επιτυχία τα τμήματα AP τους και έχουν αποκομίσει τα οφέλη.
  6. Αποκλειστικές στρατηγικές και πόροι: Λάβετε πρόσβαση σε πολύτιμους πόρους, πρότυπα και εργαλεία που μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως για να οδηγήσετε θετικές αλλαγές στον οργανισμό σας.

Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να εξερευνήσετε το μέλλον της ψηφιακής χρηματοδότησης και να μάθετε πώς να βελτιστοποιείτε τις διαδικασίες AP για να αντιμετωπίσετε το αυξανόμενο κόστος του κεφαλαίου κατά μέτωπο.

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, το Ardent Partners και ο ειδικός προσκεκλημένος, Tipalti, θα εμβαθύνουν στις περιπλοκές της διαχείρισης πληρωμών από προμηθευτές και στο πώς οι λύσεις ψηφιακής χρηματοδότησης μπορούν να φέρουν επανάσταση στη λειτουργία AP/P2P.

Κάνε εγγραφή τώρα –

για αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο που πρέπει να παρακολουθήσετε για να μεταμορφώσετε τις λειτουργίες AP και P2P μέσω της ψηφιοποίησης των οικονομικών!

Με ετικέτα: Πληρωτέοι λογαριασμοί, AP Automation, Chief Procurement Officer, Finance, Μηνιαία Σειρά Webinar, P2P

Bir cevap yazın