Έφηβος βίασε θετή μητέρα | Ζάμπια Μάτι

5
Έφηβος βίασε θετή μητέρα |  Ζάμπια Μάτι

238 Προβολές

Μια 45χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί αφού φέρεται να βιάστηκε από τον 18χρονο θετό γιο της.

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας Muchinga, Paul Achiume, δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη χθες γύρω στη 01:00 στο χωριό Bulimbo στο Chief Nkula.

Η Achiume είπε ότι το θύμα ανέφερε ότι πήγε στο χωριό Chikasa στις 8 Οκτωβρίου γύρω στις 16:30 για να εισπράξει χρήματα από άτομα που αγόρασαν μπύρα από αυτήν με πίστωση.

Είπε ότι το θύμα διηγήθηκε ότι ενώ βρισκόταν στο χωριό Τσικάσα, συνάντησε τον θετό γιο της σε ένα επώνυμο μπαρ όπου έπινε μπύρα.

Είπε ότι το θύμα στη συνέχεια σταμάτησε και ενώθηκε με τον θετό γιο της όπου έπινε μπύρα με τους φίλους του.

«Γύρω στη 01:00, έφυγε από το μπαρ και πήγε σπίτι να κοιμηθεί μόνη της, αφού ο σύζυγός της δεν ήταν εκεί γιατί έχει δύο συζύγους. Ενώ κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά της, άκουσε κάποιον να μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα και νόμιζε ότι ήταν ο σύζυγός της, ηλικίας 50 ετών, που της έβγαζε τα ρούχα και της έβγαζε τα εσώρουχα και έβαζε το πέος του στον κόλπο της», είπε.

Η Αχιουμέ είπε μετά από λίγο συνειδητοποίησε ότι ήταν διαφορετικό από αυτό που ένιωθε πάντα όταν ήταν ο σύζυγός της.

Στη συνέχεια τον έσπρωξε μακριά και άναψε το φως μόνο για να διαπιστώσει ότι ήταν ο ηλικιωμένος θετός γιος της που τη γνώριζε σαρκικά. Στη συνέχεια φώναξε για βοήθεια και στην πορεία, ο γιος της πήγε να τη σώσει», είπε.

Ο Αχιουμέ είπε ότι ο 20χρονος γιος του θύματος κατάφερε να συλλάβει τον ύποπτο τον οποίο μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα του Τσινσάλι όπου κρατείται.

Των ανθρώπων

Facebookκελάδημαredditpinterestlinkedinταχυδρομείο

Bir cevap yazın