Απαλλαγείτε από τους 5 λόγους για να μην ασκείστε | Ανεξάρτητο μέλος της Herbalife Malaysia

1
Απαλλαγείτε από τους 5 λόγους για να μην ασκείστε | Ανεξάρτητο μέλος της Herbalife Malaysia

Απαλλαγείτε από τους 5 λόγους για να μην ασκείστε

Απαλλαγείτε από τους 5 λόγους για να μην ασκείστε

Πώς θα απαλλαγούμε από τους 5 λόγους για τους οποίους δεν ασκούμαστε; . . . .
βάρη-817635_640

ενεργό-84646_640
1. Δεν υπάρχει χρόνος: κάντε το σε παρτίδες
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κλασματικό χρόνο στην καθημερινή ζωή για να συσσωρεύσετε την άσκηση στην καθημερινή ζωή, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε την ποσότητα της άσκησης κάθε εβδομάδα.
Για παράδειγμα: αφιερώστε 10 λεπτά για να περπατήσετε ή να οδηγήσετε ένα ποδήλατο στο γραφείο το πρωί, χρησιμοποιήστε 10 λεπτά για να βγείτε έξω για να αγοράσετε μεσημεριανό γεύμα το μεσημέρι, χρησιμοποιήστε 10 λεπτά για να πάτε μια βόλτα μετά το δείπνο, κ.λπ. Αυτή η μέθοδος έχει την ίδια υγεία οφέλη όπως η άσκηση για 30 λεπτά τη φορά!

2. Πολύ κουρασμένος για δουλειά: ξεκίνα να περπατάς
Η άσκηση μπορεί να σας κάνει πιο ευτυχισμένους! Η άσκηση μπορεί να προάγει τον εγκέφαλο να εκκρίνει «ενδορφίνες», μια χημική ουσία που εκκρίνεται από τον εγκέφαλο, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγή ευτυχίας και χαράς, να βελτιώσει τη συγκέντρωση, να ανακουφίσει την εργασιακή πίεση, να αυξήσει την αποδοτικότητα της εργασίας και να σε κάνει να κοιμάσαι Ασφαλής!
Εάν είστε πολύ απασχολημένοι στη δουλειά για να βρείτε μια κατάλληλη άσκηση, μπορείτε να ξεκινήσετε με το περπάτημα. Το περπάτημα είναι η πιο ζωντανή δραστηριότητα. Το να έχετε μαζί σας ένα “βηματόμετρο” υπενθυμίζει στον εαυτό σας ότι “10.000 βήματα την ημέρα θα εξασφαλίσουν την υγεία σας.” Δεν μπορεί μόνο να κάψει θερμίδες, αλλά και να διατηρήσει ένα υγιές βάρος και να μειώσει την απειλή ασθενειών.

3. Πολύ τεμπέλης για άσκηση: μετακινηθείτε ανά πάσα στιγμή
Για λόγους υγείας, πρέπει να παροτρύνουμε τον εαυτό μας να αναπτύξει τη συνήθεια της άσκησης, επομένως πρέπει να κινούμαστε ανά πάσα στιγμή.
Ξεκινήστε με τις πιο απλές δουλειές του σπιτιού! Όπως να κάνετε μόνοι σας τις δουλειές του σπιτιού (σκούπισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, πλύσιμο ρούχων κ.λπ.) ή χρήση άμεσα διαθέσιμων αντικειμένων για μετατροπή σε αθλητικό εξοπλισμό (χρησιμοποιώντας άδεια πλαστικά μπουκάλια, μπουκάλια απορρυπαντικού πλυντηρίου κ.λπ., αφού προσθέσετε νερό, γίνεται αλτήρες ή χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για ασκήσεις με πετσέτα).
Κατά τη διάρκεια των διακοπών, μπορείτε να κανονίσετε να πάνε όλη η οικογένεια μαζί σε εξωτερικούς χώρους ή να προσκαλέσετε φίλους να παίξουν μπάντμιντον, να πάτε για τρέξιμο κ.λπ. Όχι μόνο μπορείτε να ασκηθείτε, αλλά μπορείτε επίσης να συνδεθείτε μεταξύ σας.

4. Εάν δεν μπορείτε να ασκηθείτε λόγω συνθηκών υγείας: βρείτε μια συνταγή για άσκηση
Εάν πάσχετε από άσθμα, καρδιακή νόσο ή δεν είστε σε θέση να περπατήσετε ή να ξαπλώσετε στο κρεβάτι, συνιστάται να ζητήσετε από το γιατρό σας να σας δώσει μια «συνταγή άσκησης», η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση χωρίς να επηρεάσει την υγεία σας.

5. Άσκηση χωρίς ενδιαφέρον: συνδυάστε με ενδιαφέρον
Συνδυάστε τα ενδιαφέροντά σας με τον αθλητισμό και αφήστε τον αθλητισμό να ενσωματωθεί στη ζωή σας.
Προτείνεται ότι οι φίλοι που τους αρέσει να τραγουδούν μπορούν να κουνούν το σώμα τους φυσικά όταν τραγουδούν· οι άνθρωποι που τους αρέσουν τα λουλούδια και τα φυτά μπορούν να κάνουν κηπουρική· η συμμετοχή σε κοινοτικές δραστηριότητες για να συναντήσουν περισσότερους φίλους μπορεί να συμβάλει στην αύξηση του όγκου της άσκησης.

Παρακαλώ μην είστε τσιγκούνηδες αφού το διαβάσετε, κάντε κλικ στο “Like” για να το υποστηρίξετε!

Bir cevap yazın