Γνωρίζοντας την αξία της ποιότητας

10
Γνωρίζοντας την αξία της ποιότητας

23 Μαΐου 2023

Από λιωμένο ατσάλι στο δροσερό νερό

Ενώ πολλοί βαρκάρηδες επιλέγουν ένα Cobalt με βάση τη διάρκεια ζωής του στη βαρκάδα, ο Rick Capps εφάρμοσε αντίθετα τη διάρκεια της τεχνικής του εμπειρίας στις πωλήσεις στη βιομηχανία πυρίμαχων υλικών για να φτάσει στο πρώτο του Cobalt. Σχεδιασμένες για να παρέχουν ένα θερμικό φράγμα για βιομηχανίες που χρησιμοποιούν θερμά υλικά, οι πυρίμαχες επικαλύψεις χρησιμεύουν ως σημαντικές επενδύσεις για φούρνους, κλιβάνους και άλλα δοχεία, για τη συγκράτηση και τη μεταφορά ζεστού μετάλλου.

«Εργάστηκα 52 χρόνια σε αυτόν τον κλάδο και, όπως μπορείτε να φανταστείτε, η παράδοση ανθεκτικών, σκληρά εργασιακών προϊόντων είναι εξαιρετικά σημαντική όταν χειρίζεστε λιωμένο χάλυβα», σημείωσε ο Rick. «Γι’ αυτό είμαι τόσο ιδιαίτερος για ό,τι κάνω και είναι ένας από τους κύριους λόγους που εντυπωσιάζομαι τόσο με τους ανθρώπους της Cobalt που ενσωματώνουν τέτοια απίστευτη ποιότητα στα σκάφη τους».

Ανεβαίνοντας στο Κοβάλτιο

Rick & Sue CappsΟ Ρικ ξεκίνησε τον έρωτά του με τη βαρκάδα το 1994 αφού γνώρισε τη σύζυγό του, Σου, η οποία ήταν ήδη λάτρης της βαρκάδας.

«Το πρώτο μας σκάφος ήταν ένα Glastron, το οποίο χρησιμοποιήσαμε στη λίμνη Lewis Smith βόρεια του Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα. Παρόλο που ήταν ένα σκάφος «μίζας», το απόλαυσα πολύ – τόσο πολύ που ο αντιπρόσωπός μας, η Nelems Marine, πρότεινε το 1997 ότι ίσως θέλουμε να αναβαθμίσουμε. Είχαν ένα υπέροχο Cobalt 220, το οποίο μπορούσα να δω ότι ήταν πολύ πέρα ​​από κάθε σύγκριση με το σημερινό μας σκάφος», είπε ο Ρικ. «Είχα μόνο δύο ανησυχίες: Αυτό το σκάφος είχε ήδη μια προσφορά και η Σου ταξίδευε στο εξωτερικό».

Το πρώτο εμπόδιο εξαφανίστηκε την επόμενη μέρα, όταν η άλλη προσφορά απέτυχε, αλλά η Σου ήταν ακόμα εκτός πόλης και δεν ήταν διαθέσιμη για διαβούλευση.

Φιλική πειθώ

Η ποιότητα του Cobalt έκανε τόσο συναρπαστική υπόθεση που ο Rick προχώρησε και το αγόρασε χωρίς να το πει στη Sue.

«Ήξερα ότι ήταν ένα επικίνδυνο πράγμα να κάνω, αλλά πίστευα πραγματικά ότι θα αγαπούσε και το Cobalt. Για να διευκολύνω τη συζήτηση όταν έφτασε στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να την πάρω έξω για ένα ωραίο δείπνο για να ενημερώσω τα νέα», θυμάται ο Ρικ. «Δυστυχώς, το πρώτο πράγμα που είπε ήταν «αισθάνομαι προδομένη» και ήμουν απόλυτα συντετριμμένος».

Ευτυχώς, επειδή ήταν εξαιρετικός πωλητής, ο Rick δεν έλαβε την απάντηση της Sue ως τελικό «Όχι».

«Της ζήτησα να ρίξει τουλάχιστον μια ματιά σε αυτό, μετά από το οποίο είπε, «Τώρα, κατάλαβα». Από εκείνο το σημείο και μετά, ήμασταν ιδιοκτήτες Cobalt», σημείωσε.

Το ένα καλό πράγμα οδηγεί στο άλλο

Ο Rick και η Sue λάτρευαν τόσο πολύ τη βαρκάδα και τη διασκέδαση των φίλων τους στο Cobalt που το πρώτο Model 220 ξεκίνησε μια σειρά από πέντε ακόμη Cobalt, για τα έξι συνολικά.

«Το 2003 και το 2006 αποκτήσαμε νέα Model 220 και στη συνέχεια το 2010 ανεβήκαμε σε ένα Model 242, το οποίο ήταν υπέροχο. Ήταν σχεδόν 24 πόδια σε μήκος και είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το εργοστάσιο στη Neodesha, KS, και να συναντήσω την οικογένεια St. Clair για να δω το σκάφος μας να κατασκευάζεται», θυμάται.

«Τότε μπόρεσα να δω τις λεπτομέρειες που κάνουν τα σκάφη Cobalt τόσο απίστευτα. Όχι μόνο ήταν τόσο υψηλά τα υλικά, η ποιότητα κατασκευής και τα επίπεδα εξυπηρέτησης, αλλά γνώρισα μερικούς από τους ανθρώπους που εργάζονται στα σκάφη και μπορούσα να δω ότι πραγματικά νοιάζονταν και απολάμβαναν αυτό που έκαναν».

Ένα νέο σκάφος για μια νέα λίμνη

Άλλαξαν ξανά Cobalts όταν ο Rick και η Sue πούλησαν το σπίτι τους στη λίμνη Smith και έκαναν μια παράκαμψη τριών ετών σε ένα διαμέρισμα στη Φλόριντα.

«Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε ακόμα να βγούμε για βαρκάδα, μόνο στο Intercoastal. Φαινόταν καλή ιδέα εκείνη την εποχή, αλλά δεν έμοιαζε σε τίποτα με τη λίμνη», είπε ο Ρικ. «Έτσι το 2019 μετακομίσαμε στη λίμνη Martin της Αλαμπάμα, όπου αποκτήσαμε ένα τροχόσπιτο πέμπτου τροχού για να είμαστε πιο κοντά στη λίμνη και αγοράσαμε ένα νέο μοντέλο CS22, κυρίως επειδή ήταν το μόνο νέο Cobalt που μπορούσαμε να βρούμε. Ωστόσο, δεν ήταν το σωστό μέγεθος, οπότε γρήγορα το ανταλλάξαμε με ένα μοντέλο R3 του 2021, το οποίο είναι τέλειο για εμάς. Συνεχίζουμε να φιλοξενούμε φίλους σε αυτό και συνεχίζουν να μένουν άφωνοι όταν βγαίνουμε για βόλτα, οπότε ανυπομονούμε να αφιερώσουμε περισσότερες ώρες στο R3 μας και να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή μας στο Cobalt αυτό το καλοκαίρι.»

Bir cevap yazın