Διαβάστε ένα απόσπασμα από το Hate At First Sight της Lizzie O’Hagan

5
Διαβάστε ένα απόσπασμα από το Hate At First Sight της Lizzie O’Hagan

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ . . . ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ.

Η Κέιτ μισεί να νιώθει εκτός ελέγχου. Η αδιάκοπη ανάγκη της για υπερβολική προετοιμασία την εξυπηρετούσε πάντα. Ωστόσο, τίποτα δεν θα μπορούσε να την προετοιμάσει για σήμερα.

Όχι μόνο την εκδιώκουν από το διαμέρισμά της. . . απο ΑΥΤΗΝ ο καλύτερος φίλος, αλλά τώρα το αφεντικό της ανακοίνωσε μέτρα περικοπής δαπανών που θα θέσουν τη δουλειά της σε κίνδυνο. Μπορεί να μην αγαπά την εταιρεία στην οποία εργάζεται, αλλά έχει δουλέψει πολύ σκληρά για πολύ καιρό για να τα παρατήσει. Άρα είναι έτοιμη να αποδείξει τον εαυτό της.

Το πιάσιμο? Αν θέλει να σώσει τη δουλειά της, θα πρέπει να δουλέψει μαζί της δημιουργικός, χαρούμενοςΒασανίζω. Ο ένας άντρας που πέρασε τα τελευταία πέντε χρόνια προσπαθώντας να ξεχάσει.

Τι συμβαίνει όμως όταν αυτή η γραμμή που έχετε σχεδιάσει αρχίζει να θολώνει;

Αυτή η πνευματώδης, ιλιγγιώδης, ρομαντική κωμωδία εχθρών-για-εραστών με γέλιο είναι μια ακαταμάχητη και απαράδεκτη απόλαυση που θα σας κάνει να ερωτευτείτε με τα μούτρα τους χαρακτήρες της. Ιδανικό για τους θαυμαστές των Sally Thorne, Emily Henry, Talia Hibbert, Mhairi McFarlane και Beth O’Leary.

Παράγγειλε τώρα

Διαβάστε το Κεφάλαιο 1 – 3 παρακάτω!

Bir cevap yazın