Διαβάστε ένα απόσπασμα από το The Keepsake της Julie Brooks

7
Διαβάστε ένα απόσπασμα από το The Keepsake της Julie Brooks

Ένα βιβλίο με θησαυρούς. Πλήθος μυστικών.

Το Αναμνηστικό είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα διπλού χρόνου, με μια συναρπαστική, περίπλοκη γυναίκα στην καρδιά του, πλούτο ανατροπών, στροφών και μυστικών, και μια απόλυτη απόλαυση σε λέσχη βιβλίου, ιδανική για τους θαυμαστές της Lucinda Riley, της Rachel Rhys και της Hannah Richell.

Σάββατο: Pot-au-feu για μεσημεριανό γεύμα. Ο πατέρας θέλησε να αφαιρέσει την κληρονομιά. Προδομένος από τον Έντουαρντ.


1832. Το πρωί μετά την κηδεία του πατέρα της, η Προύντενς Μέριφιλντ ξυπνά με την απελευθερωτική σκέψη ότι αυτή είναι η πρώτη μέρα της νέας της ζωής. Στα τριάντα πέντε και ανύπαντρη, είναι πλέον ερωμένη της μοίρας της. Αλλά μια σκληρή αποκάλυψη κατά την ανάγνωση της διαθήκης του πατέρα της αναγκάζει την Προύντενς να συνειδητοποιήσει ότι η λήψη μόνο της πιο δραστικής ενέργειας θα την ελευθερώσει.

Σημερινή εποχή. Η θεία της χαρίζει στην Ελίζα ένα οικογενειακό κειμήλιο – ένα γεωργιανό βιβλίο τσέπης, που ανήκει στον πρόγονό της, Προύντενς Μέριφιλντ, η ύπαρξη του οποίου αντηχεί μέσα από τις ζωές των γενεών της οικογένειας της Ελίζας, των Αμβρόσιων. Ενδιαφερόμενη από αυτά που διαβάζει μέσα, η Ελίζα παρασύρεται όλο και περισσότερο στο περίφημο «Μυστήριο του Merryfield». Τι απέγινε η Προύντενς που τόλμησε τόσο γενναία να αψηφήσει τη σύμβαση πριν από διακόσια χρόνια – μετά εξαφανίστηκε;

Παράγγειλε τώρα!

Bir cevap yazın