Ειδήσεις Προμηθειών — 14 Ιουνίου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT Officers & LEADER IN SUPPLY MANAGEMENT

2
Ειδήσεις Προμηθειών — 14 Ιουνίου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT Officers & LEADER IN SUPPLY MANAGEMENT

Καλώς ήρθατε στις Ειδήσεις Προμηθειών, μέρος της συνεχιζόμενης συγκεντρωτικής σειράς ειδήσεων που καλύπτει πρόσφατους τίτλους διαχείρισης προμηθειών και τάσεις που σχετίζονται με τους Chief Procurement Officers και άλλους ηγέτες προμηθειών. Επικοινωνήστε μαζί μας με τα νέα σας εδώ.

Ο Joe Raines αναλαμβάνει τα ηνία ως CSCO για Varsity Brands

ΝΤΑΛΑΣ- Varsity Brandsηγέτης της αγοράς στον αθλητισμό, το πνεύμα και τα επιτεύγματα, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τζο Ρέινς ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος, επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού. Η Raines θα αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα κλίμακας της πλατφόρμας και θα βελτιώσει την απόδοση της λειτουργικής εκτέλεσης στις τρεις επιχειρήσεις της BSN SPORTS, Varsity Spirit και Herff Jones.

Η εταιρεία δηλώνει ότι η Raines φέρνει σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας ως ηγέτης της εφοδιαστικής αλυσίδας στη Varsity Brands. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Raines έχει δημιουργήσει μια αποδεδειγμένη ιστορία σχεδιασμού και εφαρμογής λύσεων που αυξάνουν την απόδοση της εταιρείας, ενώ κερδίζει ευρεία εμπειρία σε μια ποικιλία επιχειρηματικών μοντέλων και κάθετων προϊόντων, κατακτώντας το λειτουργικό βάθος της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Σύμφωνα με τον Adam Blumenfeld, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Varsity Brands, «Το Varsity Brands έχει φιλόδοξους στόχους ανάπτυξης για τα επόμενα πέντε χρόνια και η εμπειρία του Joe με τις ευθύνες της εφοδιαστικής αλυσίδας από άκρο σε άκρο σε εταιρείες υψηλής ανάπτυξης θα φέρει βελτιωμένο όραμα και τεχνογνωσία στην ομάδα μας. ” αυτός είπε. «Ο Τζο είναι ένας επιτυχημένος ηγέτης της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού με γνώμονα τα αποτελέσματα και ανυπομονούμε να οδηγήσει τις επιχειρήσεις μας σε λειτουργική αριστεία».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η πόλη της Βαλτιμόρης διορίζει τον Adam Manne ως CPO

ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ — Ο δήμαρχος Brandon M. Scott ανακοίνωσε την πρόσληψη του Άνταμ Μαν ως το Πόλη της Βαλτιμόρηςτου επικεφαλής προμηθειών.

Σύμφωνα με τον Scott, «Mr. Ο Manne έχει πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στις προμήθειες και στην εφαρμογή συστημάτων που μείωσαν το κόστος κατά εκατομμύρια δολάρια. Η ενημέρωση της διαδικασίας προμηθειών μας ήταν κορυφαία προτεραιότητα στη διοίκησή μου και είμαι σίγουρος για την ικανότητα και την τεχνογνωσία του κ. Manne να φέρει αυτό το ζωτικό σύστημα στον 21ο αιώνα», είπε ο Scott.

«Θέλω να ευχαριστήσω την εν ενεργεία υπεύθυνη προμηθειών μας Keasha L. Brown για την ηγεσία της υπηρεσίας με προσωρινή ιδιότητα και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κ. Manne για να γίνει αυτό το σύστημα πιο αποτελεσματικό και προσβάσιμο για τους κατοίκους μας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την έγκαιρη πληρωμή του συμβόλαια πωλητών», πρόσθεσε.

Στο ρόλο του, ο Manne θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη του Γραφείου Προμηθειών που αγοράζει αγαθά και υπηρεσίες για την πόλη. Θα βοηθήσει επίσης να ηγηθεί του έργου μετασχηματισμού των προμηθειών της πόλης, το οποίο θα εξορθολογίσει τις διαδικασίες, θα διασφαλίσει ότι υπάρχουν κατάλληλοι έλεγχοι και πολιτικές, θα αυξήσει την ικανοποίηση των ενδιαφερομένων, θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα και θα επιτύχει εξοικονόμηση πόρων.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Liz Door ονομάστηκε CSCO για τη Ford Motor Co.

ΝΤΙΤΡΟΙΤ — Ford Motor Co. ονομάστηκε Liz Door ως επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού, σε μια εποχή που η βελτίωση της ποιότητας και η μείωση του κόστους, μεταξύ άλλων μέσω της αλυσίδας εφοδιασμού, αποτελούν υψηλές προτεραιότητες και ζωτικής σημασίας για την αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού του σχεδίου Ford+.

Πιο πρόσφατα, ο Door υπηρέτησε ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Whirlpool στον τομέα της παγκόσμιας στρατηγικής προμήθειας, επικεφαλής των προμηθειών στη Βόρεια Αμερική για την εταιρεία με έδρα το Benton Harbor του Μίσιγκαν για περισσότερα από έξι χρόνια.

Οι ρόλοι της στο Whirlpool εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου της εταιρείας που επανασχεδιάζει και αναπτύσσει έξυπνα, δικτυωμένα προϊόντα κουζίνας και πλυντηρίου ενσωματωμένα με αισθητήρες, λογισμικό και άλλες νέες τεχνολογίες — με τον ίδιο τρόπο που η Ford δημιουργεί πρωτοποριακές ψηφιακές πλατφόρμες και λογισμικό για υιοθέτηση σε συνδεδεμένα ηλεκτρικά, υβριδικά. και οχήματα αερίου.

Η Ford δήλωσε ότι πριν από το Whirlpool, η Door πέρασε περισσότερα από 15 χρόνια προχωρώντας μέσα από μια σειρά στρατηγικών ρόλων αγορών και εφοδιαστικής αλυσίδας στη General Motors, και τελικά έγινε στέλεχος στον παγκόσμιο οργανισμό αγορών και εφοδιαστικής αλυσίδας.

Σύμφωνα με τον Chief Financial Officer John Lawler, «Η Liz φέρνει βαθιά, σχετική εμπειρία τομέα — συμπεριλαμβανομένης της μόχλευσης του Διαδικτύου των πραγμάτων για τη δημιουργία μεγάλης αξίας για τους πελάτες — τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας», είπε. “Αυτός είναι ένας ιδανικός συνδυασμός για την ηγεσία μιας ομάδας που είναι αποφασισμένη να αποκαταστήσει τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τη Ford.”

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Ο Όμιλος Renault Διόρισε τον Denis Le Vot CSCO

BOULOGNE-BILLANCOURT, Γαλλία — Όμιλος Renault καθορισμένος Denis Le Vot Chief Supply Chain Officer (CSCO), ένας νέος ρόλος που συνδυάζει λειτουργίες της εφοδιαστικής αλυσίδας στις διάφορες επιχειρηματικές μονάδες και οργανισμούς της αυτοκινητοβιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων τόσο για κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE) όσο και για ηλεκτρικά οχήματα (EVs), όπως αναφέρεται στο Logistics Αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Le Vot, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της επωνυμίας Dacia του ομίλου από το 2021, θα διατηρήσει και τις δύο θέσεις. «Η θέση του επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου — ρόλος που εξακολουθεί να είναι σχετικά ασυνήθιστος στην αυτοκινητοβιομηχανία — είναι ένα μήνυμα της αυξανόμενης σημασίας που διαδραματίζει η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και τα logistics στον Όμιλο Renault και στους προμηθευτές του».

Στη βιογραφία του, ο Όμιλος Renault αναφέρει ότι ο Le Vot εντάχθηκε στη Renault το 1990 στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ στο Τμήμα Διεθνών Λειτουργιών. Το 1994, εντάχθηκε στο After Sales Division και έγινε Senior Manager Aftersales Product Development. Μετά από μια σειρά ρόλων και προαγωγών, την 1η Ιανουαρίου 2021, ο Le Vot διορίστηκε EVP, Διευθύνων Σύμβουλος της Dacia Brand, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Renault.

Την 1η Φεβρουαρίου 2023, ο Le Vot έγινε μέλος της Ηγετικής Ομάδας, αντικαθιστώντας το Διοικητικό Συμβούλιο (BOM) και την Επιτροπή Εταιρικής Διαχείρισης (CMC). Αποστολή αυτού του νέου ενιαίου φορέα διαχείρισης είναι να διασφαλίσει τη στρατηγική και λειτουργική διαχείριση των δραστηριοτήτων του Ομίλου Renault.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Ο Samrat Sehgal αναλαμβάνει το ρόλο του CSCO for Good Glamm Group

MUMBAI, Ινδία — Good Glamm Groupένας όμιλος ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας, ανακοίνωσε το διορισμό του Σαμράτ Σεχγκάλ ως επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η Sehgal θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη μιας εφοδιαστικής αλυσίδας εστιασμένης στον πελάτη που προσφέρει αξία στον πελάτη ενώ οδηγεί σε σταδιακή ανάπτυξη μέσω της ενισχυμένης αποτελεσματικότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ο Sehgal φέρνει μαζί του πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στη συνεργασία με μάρκες όπως η Dabur, η Reckitt Benckiser και η Goodyear Tires.

Προηγουμένως, ο Sehgal υπηρέτησε ως επικεφαλής της εφοδιαστικής αλυσίδας στο Dabur India, όπου ηγήθηκε διαφόρων πτυχών της εφοδιαστικής αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων των προμηθειών, του σχεδιασμού της ζήτησης, της διαχείρισης αποθεμάτων και του σχεδιασμού παραγωγής.

Σύμφωνα με τη Sukhleen Aneja, Διευθύνουσα Σύμβουλο, Good Brands Co. και Good Glamm Group, «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Samrat στο πλοίο, καθώς η εκτεταμένη εμπειρία του στον τομέα FMCG και η τεχνογνωσία του στην ανάπτυξη πελατοκεντρικών αλυσίδων εφοδιασμού θα είναι πολύτιμες για εμάς . Με την ηγεσία και τη γνώση της Samrat, είμαστε σίγουροι για την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων ανάπτυξης».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Intel συνέτριψε τους στόχους της για την ποικιλομορφία των προμηθευτών της 8 χρόνια νωρίτερα. Δείτε πώς

Πώς η Allina Health επανεξετάζει τις δαπάνες της αλυσίδας εφοδιασμού

Η κατάρρευση του I-95 «Πιθανώς» θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εφοδιαστική αλυσίδα: American Trucking Association

Με ετικέτα: Chief Procurement Officer, CPO, CPO News, CPOs on the Rise, Procurement

Bir cevap yazın