Ειδήσεις Προμηθειών — 2 Αυγούστου 2023 « CPO RISING – Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

5

Καλώς ήρθατε στις Ειδήσεις Προμηθειών, μέρος της συνεχιζόμενης συγκεντρωτικής σειράς ειδήσεων που καλύπτει πρόσφατους τίτλους διαχείρισης προμηθειών και τάσεις που σχετίζονται με τους Chief Procurement Officers και άλλους ηγέτες προμηθειών. Επικοινωνήστε μαζί μας με τα νέα σας εδώ.

Η Melissa Nick παίρνει το Helm ως το πρώτο CSCO του ShipBob

ΣΙΚΑΓΟ — Η ShipBob, μια κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα omnifulfillment σχεδιασμένη για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, ανακοίνωσε την πρόσληψη Μελίσα Νικ ως πρώτος επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού. Συμμετέχει στην ShipBob με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας με τα τελευταία 9+ χρόνια στην Amazon, ενώ πρόσφατα υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος της Amazon για την Εκπλήρωση πελατών Βόρειας Αμερικής, ηγετικές ομάδες επιχειρήσεων, σχεδιασμού και μηχανικής σε περισσότερα από 250 κέντρα εκπλήρωσης.

Πριν από την επίβλεψη της εκπλήρωσης στη Βόρεια Αμερική, ο Nick βοήθησε στη δημιουργία της AMXL, της παγκόσμιας εξαιρετικά μεγάλης υπηρεσίας εκπλήρωσης και παράδοσης της Amazon, από την αρχή.

Η εταιρεία δήλωσε ότι με περισσότερες από 100 εκατομμύρια παραγγελίες που αποστέλλονται μέσω του δικτύου εκπλήρωσής της, η Nick θα βοηθήσει να κατευθύνει το επόμενο κεφάλαιο ανάπτυξης της ShipBob αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της σε βάθος τομέα στην αλυσίδα εφοδιασμού και τη λειτουργική αριστεία. Ο Nick θα διαχειρίζεται το ισχυρό δίκτυο συνεργατών της ShipBob με 50+ κέντρα εκπλήρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Ευρώπη και την Αυστραλία. Επιπλέον, θα υπάρχει συνεχής εστίαση στην εξατομίκευση ξεκλειδώματος και σε μια προσαρμοσμένη εμπειρία unboxing σε κλίμακα, στην ιδιοκτησία αναλυτικών στοιχείων και δεδομένων, καθώς και στην επέκταση του καναλιού πωλήσεων στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης για τους πελάτες τους σε ολόκληρο τον ιστότοπό τους, απευθείας στον καταναλωτή, λιανική πώληση, τούβλα και κονίαμα και αγορές.

Σύμφωνα με το ShipBob COO και συνιδρυτή, Divey Gulati, «Αυτός ο νέος ρόλος της CSCO θα έχει απίστευτα αντίκτυπο για το μέλλον του ShipBob και δεν ξέρω κανέναν που να έχει επιβλέπει μεγαλύτερο εύρος από τη Melissa, επικεφαλής της εκπλήρωσης της Βόρειας Αμερικής Amazon και ανταπόκριση στις προσδοκίες των πελατών κατά τη διάρκεια των πιο αβέβαιων περιόδων λόγω της πανδημίας και των επόμενων ετών», είπε.

«Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή υλικοτεχνικής υποστήριξης της καλύτερης κατηγορίας στους εμπόρους μας σε όλα τα κανάλια πωλήσεων ή με όποιον τρόπο θέλουν να χειριστούν την εκπλήρωσή τους, και έχουμε τη μέγιστη εμπιστοσύνη στη Melissa να επιτύχει τεράστιες βελτιώσεις στις δραστηριότητές μας, ενώ παράλληλα δεσμεύει την τεχνολογία μας να οδηγεί αυξητική αποτελεσματικότητα σε κάθε τμήμα της εφοδιαστικής αλυσίδας», πρόσθεσε ο Gulati.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Love’s Taps Eddie Burt ως πρώτος CSCO της εταιρείας

OKLAHOMA CITY — Η Love’s Travel Stop ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έντι Μπερτ ως πρώτος επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού της εταιρείας, σύμφωνα με PetroPlaza. Η Burton φέρνει 30 χρόνια εμπειρίας στους τομείς της διανομής, των μεταφορών, του merchandising, του ανθρώπινου δυναμικού, της πρόληψης ζημιών, των εργασιών ακίνητης περιουσίας και της συντήρησης και επισκευής καταστημάτων.

Σύμφωνα με τον Roger Ahuja, εκτελεστικό αντιπρόεδρο των εργασιών της Love’s, «Η Love’s ολοκλήρωσε μια εξάμηνη αναζήτηση στελεχών για να βρει τον κατάλληλο ηγέτη που θα καθοδηγήσει τις προσπάθειές μας στην εφοδιαστική αλυσίδα στο μέλλον και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Eddie Burt να ενταχθεί στην ομάδα μας. ” αυτός είπε. «Ο Eddie θα βελτιστοποιήσει το υπάρχον δίκτυο εφοδιαστικής αλυσίδας της Love και θα βοηθήσει την εταιρεία να αναπτύξει πρόσθετες δυνατότητες εφοδιαστικής αλυσίδας».

Ο Burt εδρεύει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Οκλαχόμα Σίτι.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Ivanka Janssen διορίστηκε CSCO για τη Swarovski

ΑΥΣΤΡΙΑ — Ονομάζεται η Swarovski, η κορυφαία μάρκα κοσμημάτων και αξεσουάρ στον κόσμο Ιβάνκα Γιάνσεν ως επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού, επιβλέποντας τις προσπάθειες της εταιρείας να αυξήσει την ταχύτητα στην αγορά, την αποτελεσματικότητα, τον αυτοματισμό και την καινοτομία, σύμφωνα με Επαγγελματίας κοσμηματοπώλης.

Προηγουμένως, ο Janssen ήταν επικεφαλής προμηθειών της Philips, του ελβετικού κατασκευαστή ιατρικής τεχνολογίας. Πριν από αυτό, ήταν αντιπρόεδρος εφοδιαστικής αλυσίδας της PepsiCo για την Ευρώπη και την υποσαχάρια Αφρική.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ.

Ο Έρικ Φάουτς ονομάστηκε Αντιπρόεδρος, Παγκόσμια Εφοδιαστική Αλυσίδα για το SureWerx

ΣΙΚΑΓΟ — Η SureWerx, κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού, προϊόντων ασφαλείας και λύσεων εργαλείων και εξοπλισμού, που ονομάζεται Έρικ Φάουτς ως αντιπρόεδρος, παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού.

Η εταιρεία δήλωσε ότι το 2017, η Fouts προσλήφθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων και ποτών στη Βόρεια Αμερική για να ανασυγκροτήσει την ικανότητα της αλυσίδας εφοδιασμού των πελατών της από την αρχή. Βασιζόμενοι στην επιτυχία των πελατών του από προηγούμενες εμπειρίες, οι μεγάλοι έμποροι λιανικής γνώριζαν τον Fouts και την ομάδα του ως το «πρόσωπο της αλυσίδας εφοδιασμού».

Καθοδηγώντας τον σχεδιασμό πρωτοβουλιών εφοδιαστικής αλυσίδας από άκρο σε άκρο, αυτός και η ομάδα του κατασκεύασαν πλατφόρμες για τη βελτίωση των υπηρεσιών, τη μείωση του κόστους και τη βελτίωση των ταμειακών ροών. Η πελατοκεντρική προσέγγιση της Fouts προκάλεσε και τις δύο πλευρές να σκεφτούν ως μία εταιρεία για να προσδιορίσουν την αξία, οδηγώντας το συνολικό αμοιβαίο όφελος. Η αξία του για τον πολιτισμό του δίνει τη δυνατότητα να βάζει πρώτα τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των πελατών.

Σύμφωνα με τον Chris Baby, Διευθύνοντα Σύμβουλο της SureWerx, «Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Eric στο SureWerx. Προσφέρει εκτεταμένες τεχνικές και βιομηχανικές γνώσεις σε συνδυασμό με στρατηγική νοοτροπία στην επιχείρησή μας. Η αποδεδειγμένη ικανότητά του να ορίζει στρατηγικές και να επιτυγχάνει αποτελέσματα για την εξυπηρέτηση πελατών, τη βελτιωμένη αποτελεσματικότητα, το μειωμένο κόστος και τη σταδιακή ανάπτυξη της κορυφαίας γραμμής θα φέρει τεράστια αξία στις λειτουργίες του SureWerx», δήλωσε ο Baby.

«Καθώς συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε λύσεις ασφάλειας και παραγωγικότητας για τους τελικούς χρήστες και τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο, η ηγεσία του Eric θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση μας ως αξιόπιστου συνεργάτη για τους πελάτες και τους προμηθευτές μας», πρόσθεσε.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Το Small Sliders Διορίζει τον Greg Swafford ως Αντιπρόεδρο, Εφοδιαστική Αλυσίδα

ΜΠΑΤΟΝ ΡΟΥΖ, Λουιζιάνα Ορίστηκαν Small Sliders Γκρεγκ Σουάφορντ ως αντιπρόεδρος της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η εταιρεία δήλωσε ότι η Swafford έχει διατελέσει αρκετούς ρόλους στην αλυσίδα εφοδιασμού σε εμπορικά σήματα εστιατορίων, συμπεριλαμβανομένων των Texas Roadhouse, Landry’s Inc και Fogo de Chao.

Έχει εμπειρία σε θέματα αγορών, σχεδιασμού, διαχείρισης έργων και στρατηγικών διεθνών προμηθειών. Ο Swafford θα επιδιώξει να προσφέρει οικονομικά αποδοτικές καινοτομίες προμήθειας και τεχνογνωσία στο νέο του ρόλο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ.

Κίτρινο Παύει τις δραστηριότητές του, Αναμένεται πτώχευση

Το ESG θα πρέπει να είναι το βασικό επίκεντρο για τα στελέχη προμηθειών της Ταϊβάν

Πώς τα EV ανατρέπουν την αλυσίδα εφοδιασμού αυτοκινήτων 100 ετών

Με ετικέτα: Chief Procurement Officer, CPO, CPO News, CPOs on the Rise, Procurement

Bir cevap yazın