Ειδήσεις Προμηθειών — 27 Σεπτεμβρίου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT OFFICES & LEADERS IN SUPPLY MANAGEMENT

10
Ειδήσεις Προμηθειών — 27 Σεπτεμβρίου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT OFFICES & LEADERS IN SUPPLY MANAGEMENT

Καλώς ήρθατε στις Ειδήσεις Προμηθειών, μέρος της συνεχιζόμενης συγκεντρωτικής σειράς ειδήσεων που καλύπτει πρόσφατους τίτλους διαχείρισης προμηθειών και τάσεις που σχετίζονται με τους Chief Procurement Officers και άλλους ηγέτες προμηθειών. Επικοινωνήστε μαζί μας με τα νέα σας εδώ.

Ο Quentin Roach Διορίστηκε CPO για τις εταιρείες Estée Lauder

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ — Οι εταιρείες Estée Lauder ανακοίνωσαν ότι Κουέντιν Ρόουτς έχει ενταχθεί στην εταιρεία ως ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής προμηθειών.

Η εταιρεία δήλωσε ότι σε αυτόν τον ρόλο, η Roach θα επιβλέπει τις στρατηγικές σχέσεις προμηθευτών της ELC και θα ενισχύσει τον συγχρονισμό από άκρο σε άκρο σε όλο το δίκτυο προμηθευτών της εταιρείας για να βοηθήσει στην επιτάχυνση της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της κοινής δημιουργίας αξίας. Θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος βελτιστοποιώντας τη συνολική αξία της επιχείρησης των αγορασθέντων αγαθών και υπηρεσιών από έμμεσους και άμεσους προμηθευτές για να εμβαθύνει τη δέσμευση της ELC για ποιότητα, επιχειρηματική συνέχεια και ανταπόκριση.

Πιο πρόσφατα, ο Roach υπηρέτησε ως ανώτερος αντιπρόεδρος, παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού και επικεφαλής προμηθειών στη Mondelēz International. Προηγουμένως, είχε ηγετικούς ρόλους στην αλυσίδα εφοδιασμού και στις προμήθειες στις Merck & Co., Bristol Myers Squibb, Bausch + Lomb και General Motors. Επί του παρόντος υπηρετεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της US Foods.

Σύμφωνα με τον Roberto Canevari, εκτελεστικό αντιπρόεδρο, παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού, «η Quentin είναι ένας έμπειρος ηγέτης με περισσότερα από 30 χρόνια διακλαδικής εμπειρίας στην αλυσίδα εφοδιασμού και τις προμήθειες και ένα αποδεδειγμένο ρεκόρ στη δημιουργία αξίας, την ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό», είπε. .

«Είμαι βέβαιος ότι η τεράστια εμπειρία και η τεχνογνωσία του Quentin, το στυλ ηγεσίας προσανατολισμένο στη λύση και το πάθος για την ενδυνάμωση των ομάδων ώστε να προσφέρουν απόδοση θα ενισχύσουν σημαντικά τις προσπάθειες προμηθειών της The Estée Lauder Companies».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Francesca Gamboni διορίστηκε επικεφαλής της ομάδας προμηθειών και εφοδιαστικής αλυσίδας Volvo Cars

ΓΚΟΤΕΜΠΟΥΡΓΚ, Σουηδία — Η Volvo Cars ανακοίνωσε ότι Francesca Gamboni διορίστηκε επικεφαλής της ομάδας προμηθειών και εφοδιαστικής αλυσίδας, με ευθύνη για την εξέλιξη της λιτής, βιώσιμης και περιφερειακής αλυσίδας εφοδιασμού της εταιρείας, ενισχύοντας τη σημαντική ραχοκοκαλιά της επιχείρησης της Volve Cars.

Η εταιρεία δηλώνει ότι η Gamboni έχει ισχυρό υπόβαθρο στην αυτοκινητοβιομηχανία και την αλυσίδα εφοδιασμού, σε συνδυασμό με ευρεία εμπειρία σε άλλους κλάδους. Στην πιο πρόσφατη θέση της ως επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού στον Όμιλο Accell, η Gamboni διαχειρίστηκε την κατασκευή, την επιμελητεία, τις προμήθειες, την ποιότητα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων του Ομίλου. Οι ρόλοι πριν από αυτό περιλαμβάνουν χρόνο στη Stellantis, τη L’Oréal, τη Renault-Nissan, τη Bosch, την Alcan (τώρα Rio Tinto) και άλλους.

Σύμφωνα με τον Javier Varela, διευθύνοντα σύμβουλο και αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της Volvo Cars, «η εμπειρία της Francesca συνδυάζει τη βαθιά κατανόηση της αυτοκινητοβιομηχανίας και της εφοδιαστικής αλυσίδας με την προοπτική να έχει εργαστεί σε πολλούς κλάδους», λέει.

«Η Francesca έχει επιδείξει ισχυρή ηγεσία και αποτελέσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της και ταιριάζει πολύ στην ομάδα προμηθειών και εφοδιαστικής αλυσίδας μας, καθώς ακονίζουμε την εστίασή μας στην ψηφιοποίηση, την E2E και τη βιώσιμη δράση».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Ο Kent Bjertrup αναλαμβάνει το τιμόνι ως CPO για το ALD|LeasePlan

Η Global Fleet ανακοίνωσε διαδικτυακά ότι η ALD|LeasePlan έχει ορίσει Kent Bjertrup ως επικεφαλής προμηθειών, που εργάζεται εκτός Λουξεμβούργου. Ένας 22χρονος βετεράνος της πολυεθνικής εταιρείας χρηματοδοτικής μίσθωσης, ο Bjertrup ήταν προηγουμένως περιφερειακός διευθυντής στη Λατινική Αμερική, όπου κατείχε τη θέση για έξι χρόνια (2017-2023).

Σύμφωνα με τον Bjertrup, «Προσωπικά, έχω μάθει πολλά αυτά τα τελευταία έξι χρόνια στη Λατινική Αμερική και είμαι εξαιρετικά περήφανος που έκανα νέες φιλίες που θα διαρκέσουν ζωή σε αυτές τις υπέροχες λατινικές χώρες. Στο νέο παγκόσμιο ρόλο ως επικεφαλής προμηθειών για την ALD|LeasePlan, θα ηγούμαι μιας κεντρικής ομάδας προμηθειών υψηλής επαγγελματικής στάθμης και μαζί με τους συνεργάτες μας θα προσφέρουμε αξία στους πελάτες μας και θα παρέχουμε συνέργειες για τους μετόχους μας. Αυτό δεν είναι αντίο, αλλά «hasta luego» στη Λατινική Αμερική», είπε ο Bjertrup.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ.

Η Joramco ονομάζει την Petra Lindemann Νέα Αντιπρόεδρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας

ΑΜΑΝ, Ιορδανία — Ανακοινώθηκε η Joramco, η μονάδα συντήρησης, επισκευής και γενικής επισκευής αεροσκαφών (MRO) με έδρα το Αμμάν και ο βραχίονας μηχανικής της Dubai Aerospace Enterprise (DAE), Πέτρα ΛίντεμανΟ διορισμός του ως ο νέος αντιπρόεδρος της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η εταιρεία δήλωσε ότι με σχεδόν δύο δεκαετίες εμπειρίας, ο Lindemann είναι ένας επαγγελματίας της αεροπορίας που φέρνει μια πληθώρα τεχνογνωσίας στο τραπέζι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, ανέλαβε ηγετικούς ρόλους. Στην Swiss International Air Lines στη Ζυρίχη, ανέλαβε το ρόλο της διευθύντριας και επικεφαλής των υπηρεσιών προμηθειών και εσωτερικών χώρων. Πριν από αυτό, ήταν επικεφαλής στρατηγικής εφοδιαστικής και στρατηγικής βελτίωσης και ανάλυσης προμηθειών στην SR Technics στη Ζυρίχη.

Σύμφωνα με τον Fraser Currie, διευθύνοντα σύμβουλο, «Καθώς η Joramco συνεχίζει να εδραιώνει την παρουσία της ως παγκόσμιος ηγέτης στη συντήρηση και τη μηχανική της αεροπορίας, ο διορισμός της Petra Lindemann επιβεβαιώνει περαιτέρω την αφοσίωση της εταιρείας στο να έχει μια ταλαντούχα και επαγγελματική ανώτερη διευθυντική ομάδα.

«Υπό την ηγεσία της Petra, η ομάδα μας θα συνεχίσει να υπερέχει στην παροχή αριστείας και καινοτομίας. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τα μελλοντικά στρατηγικά σχέδια ανάπτυξης και ανυπομονούμε για τις πολύτιμες συνεισφορές της Petra και της ομάδας», δήλωσε ο Currie.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Το Dollar General προωθεί τη Rod West σε EVP, Παγκόσμια Εφοδιαστική Αλυσίδα

GOODLETTSVILLE, Tenn. — Dollar General ανακοίνωσε την προώθηση του Ροντ Γουέστ στον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού. Η West θα ηγηθεί των εργασιών του κέντρου διανομής, των μεταφορών, του εκσυγχρονισμού της εφοδιαστικής αλυσίδας και του ιδιωτικού στόλου της εταιρείας. Ο West διετέλεσε πρόσφατα ως ανώτερος αντιπρόεδρος διανομής της ΓΔ.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η West εντάχθηκε στη Dollar General το 2005 ως αντιπρόεδρος βελτίωσης διαδικασιών και ηγήθηκε πρωτοβουλιών για την αλυσίδα εφοδιασμού, τα οικονομικά, το merchandising, το μάρκετινγκ και τα καταστήματα κατά τα τελευταία 18 χρόνια. Συγκεκριμένα, ο West προηγουμένως υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος ανάπτυξης και ανάπτυξης ευπαθών προϊόντων από το 2019 έως το 2021, όπου ηγήθηκε στρατηγικά της πρωτοβουλίας του DG Fresh από τον ιδεασμό έως την πλήρη εφαρμογή.

Σύμφωνα με τον Jeff Owen, διευθύνοντα σύμβουλο της Dollar General, «Ο Rod είναι ένας εξαιρετικός ηγέτης που θα συνεχίσει να οδηγεί τη Dollar General προς τα εμπρός μέσω της σημαντικής εσωτερικής του γνώσης και εμπειρίας στην ομάδα της αλυσίδας εφοδιασμού μας». «Είμαι βέβαιος ότι η ηγεσία και η τεχνογνωσία του θα ωφελήσουν περαιτέρω τις επιχειρήσεις, τους πελάτες και τις κοινότητες της Dollar General».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η American Eagle στρέφεται στην τεχνητή νοημοσύνη για βοήθεια στη διαχείριση αποθέματος

Η Amazon ζητά από τους πωλητές να φέρουν νωρίς το απόθεμα της Black Friday

Οι ειδικοί προειδοποιούν για τρομερές επιδράσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού από την παρατεταμένη απεργία της UAW

Με ετικέτα: Chief Procurement Officer, CPO, CPO News, CPOs on the Rise, Procurement

Bir cevap yazın