Ειδήσεις Προμηθειών — 5 Ιουλίου 2023 « CPO RISING – Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΗΓΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

2
Ειδήσεις Προμηθειών — 5 Ιουλίου 2023 « CPO RISING – Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΗΓΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Καλώς ήρθατε στις Ειδήσεις Προμηθειών, μέρος της συνεχιζόμενης συγκεντρωτικής σειράς ειδήσεων που καλύπτει πρόσφατους τίτλους διαχείρισης προμηθειών και τάσεις που σχετίζονται με τους Chief Procurement Officers και άλλους ηγέτες προμηθειών. Επικοινωνήστε μαζί μας με τα νέα σας εδώ.

Η Kelly Bysouth μπαίνει στην 3M ως CPO

SAINT PAUL, Minn. — 3M, κατασκευαστής υλικών και πολυεθνικός όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων, ανακοίνωσε ότι Kelly Bysouth έχει ενταχθεί στην εταιρεία ως επικεφαλής προμηθειών της. Η Bysouth έρχεται στην 3M με πλούσια εμπειρία προμήθειας και ηγετικής αλυσίδας εφοδιασμού.

Πιο πρόσφατα, υπηρέτησε ως επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού στον Όμιλο IAC. Πριν από την IAC, ο Bysouth ήταν αντιπρόεδρος ομίλου, παγκόσμιες προμήθειες και αλυσίδα εφοδιασμού στην Adient, καθώς και αντιπρόεδρος ομίλου, παγκόσμιες προμήθειες στην Johnson Controls.

Ένα άρθρο στο Logistics Αυτοκινήτων ανέφερε, «Εκτός από την ηγετική της εμπειρία, η Bysouth έχει εργαστεί σκληρά για να βοηθήσει να κάνει τον τομέα της εφοδιαστικής πιο ποικιλόμορφο και να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τις γυναίκες. Είπε στους αντιπροσώπους στο παγκόσμιο συνέδριο Automotive Logistics and Supply Chain τον Σεπτέμβριο ότι οι ευκαιρίες για την προώθηση των γυναικών στον κλάδο υπερβαίνουν τη δική του εταιρεία.

«Έχω ξοδέψει πολύ χρόνο στο παρελθόν προωθώντας τις επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες στη βάση μας», είπε. «Όσο περισσότερες γυναίκες μπορείτε να βοηθήσετε να συνηγορήσουν και να δώσετε ευκαιρίες, είτε είναι στη δική σας εταιρεία, στη δική σας ομάδα ή ενδεχομένως εκεί έξω στη βάση εφοδιασμού, τόσο το καλύτερο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ.

Η Impossible Foods διορίζει τον Rob Haas ως CSCO

REDWOOD CITY, Καλιφόρνια — Η Impossible Foods ανακοίνωσε τον διορισμό του ολοκληρωμένου ηγέτη της εφοδιαστικής αλυσίδας Ρομπ Χάας ως επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού, όπου θα επιβλέπει όλα τα μέρη της εφοδιαστικής αλυσίδας του Impossible, από την προμήθεια συστατικών έως τη δυναμική πρόβλεψη.

Η εταιρεία δήλωσε ότι ως βετεράνος του κλάδου 30+ ετών με εμπειρία στις ΗΠΑ, την APAC και τη Δυτική Ευρώπη, η Haas φέρνει σχεδόν 20 χρόνια ηγετικής εμπειρίας από την Anheuser Busch InBev, όπου υπηρέτησε ως παγκόσμιος αντιπρόεδρος συστατικών, εφοδιαστικής αλυσίδας επίσης ως Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος της Metal Container Corporation, θυγατρικής της AB InBev. Πιο πρόσφατα, η Haas ήταν ο επικεφαλής προμήθειας στην EverGrain Ingredients, μια εταιρεία βιώσιμων συστατικών που δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται από την AB InBev για να αναβαθμίσει τους κόκκους κριθαριού της σε υψηλής ποιότητας, θρεπτικά συστατικά και φυτικές πρωτεΐνες.

Η πρόσληψη ακολουθεί πολλούς βασικούς διορισμούς στελεχών για την Impossible Foods τους τελευταίους έξι μήνες, καθώς συνεχίζει να επενδύει στην ηγετική της ομάδα και τη στρατηγική ανάπτυξής της.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Ο Philip Davis Διορίστηκε CSCO για τις επωνυμίες PIM

PARK RIDGE, NJ — Η PIM Brands, κορυφαία εταιρεία παραγωγής σνακ και γλυκισμάτων παγκοσμίως, ανακοίνωσε νέες προσθήκες στην ηγετική ομάδα της εκτελεστικής εξουσίας, συμπεριλαμβανομένου του διορισμού Φίλιπ Ντέιβις ως νέος επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού της PIM.

Η εταιρεία δηλώνει ότι αυτές οι στρατηγικές προσλήψεις σηματοδοτούν τη δέσμευση της PIM Brands να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις συνεχώς διευρυνόμενες δραστηριότητές της τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό για να καλύψει τη ζήτηση πελατών και καταναλωτών και να διευκολύνει τη συνεχή ανάπτυξη σε όλους τους επιχειρηματικούς της τομείς.

Στο ρόλο του ως επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού, ο Davis θα έχει την έδρα του στην εταιρική έδρα της εταιρείας στο Park Ridge και θα έχει τη συνολική ευθύνη για όλες τις λειτουργίες της εφοδιαστικής αλυσίδας. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην υποστήριξη αναπτυσσόμενων εταιρειών και στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, φέρνει πληθώρα τεχνογνωσίας στις μάρκες PIM, στο παρελθόν, υπηρετώντας ως επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού της Αμερικής και βελτιστοποίησης της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού στην Godiva Chocolatier, καθώς και σε ηγετικές θέσεις στη Fleet Συμβουλευτική πρακτική της Farm και της PwC.

Σύμφωνα με τον Davis, «η συμμετοχή στις επωνυμίες PIM είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να συμβάλεις στη βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας και να βελτιώσεις την εμπειρία του πελάτη», είπε. «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ταλαντούχα ομάδα της PIM Brands και να αξιοποιήσω τις εμπειρίες μου για να βελτιώσω τις δυνατότητες της αλυσίδας εφοδιασμού μας».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Ο Jay Benson αναλαμβάνει το ρόλο του Chief Manufacturing and Supply Chain Officer της Civica Inc.

LEHI, Γιούτα — Civica Inc. ανακοίνωσε ότι ο βετεράνος της βιοφαρμακευτικής βιομηχανίας Τζέι Μπένσον έχει ενταχθεί στη Civica ως υπεύθυνος παραγωγής και εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο Benson έχει 30 χρόνια εμπειρίας στη βιοφαρμακευτική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένης της κλινικής και εμπορικής παραγωγής, της ανάπτυξης παγκόσμιας στρατηγικής και της μεταφοράς τεχνολογίας και εμπορευματοποίησης νέων θεραπειών.

Σύμφωνα με τον Ned McCoy, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Civica, «ο Jay έρχεται μαζί μας σε μια κομβική στιγμή στην ιστορία της Civica καθώς προετοιμαζόμαστε να λειτουργήσουμε την πρόσφατα κατασκευασμένη μονάδα παραγωγής αποστειρωμένων ενέσιμων στο Petersburg της Βιρτζίνια, λίγο έξω από το Richmond», είπε.

«Η εκτεταμένη ηγετική του εμπειρία στο βιοφαρμακευτικό θα είναι μια καταπληκτική προσθήκη στην ομάδα μας, καθώς εκπληρώνουμε τα όνειρά μας να φτιάξουμε βασικά γενόσημα φάρμακα για να αντιμετωπίσουμε τις ελλείψεις φαρμάκων στα νοσοκομεία και βιοομοειδούς ινσουλίνης για να το κάνουμε πιο προσιτό σε άτομα που ζουν με διαβήτη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο Benson πρόσθεσε, «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας Civica. Ανυπομονώ να βοηθήσω στην υλοποίηση της αποστολής Civica για να γίνουν τα βασικά φάρμακα προσβάσιμα και οικονομικά προσιτά για ασθενείς που έχουν ανάγκη».

Πριν από την ένταξή του στη Civica, ο Benson ήταν στην Thermo Fisher Scientific, πιο πρόσφατα ως αντιπρόεδρος παγκόσμιων λειτουργιών για το τμήμα Clinical Diagnostics και προηγουμένως ως αντιπρόεδρος/γενικός διευθυντής North America Operations, Biologics.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Ο Brian Byrne συμμετέχει στο Compleat Food Group ως CPO

REDHILL, SURREY, UK — Το Compleat Food Group καλωσόρισε Μπράιαν Μπερν ως πρώτος επικεφαλής προμηθειών της.

Η εταιρεία αναφέρει ότι ο Byrne προσχωρεί στην εταιρεία με πλούσια εμπειρία στις προμήθειες, έχοντας εργαστεί για πάνω από μια δεκαετία σε ανώτερες θέσεις για μερικούς από τους πιο εξέχοντες λιανοπωλητές και εταιρείες τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου. Η εμπειρία του περιλαμβάνει ρόλους στην Hilton Food Group, Ισλανδία, Tesco και πιο πρόσφατα τη θέση του ως επικεφαλής προμηθειών στις εταιρείες Fox’s Burton’s.

Ο Byrne θα είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση της στρατηγικής προμηθειών και ESG της εταιρείας και την περαιτέρω ανάπτυξη του σπουδαίου έργου που έχει ήδη ξεκινήσει η ομάδα.

Σύμφωνα με τον Byrne, «Με τα φρέσκα τρόφιμα να είναι το πάθος μου και ένα σταθερό μέρος της μέχρι σήμερα καριέρας μου, χαίρομαι που γίνομαι μέλος μιας από τις κορυφαίες εταιρείες τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από ηγέτες της αγοράς, η Compleat υποστηρίζεται από μια ταλαντούχα ομάδα με την οποία είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ και ανυπομονώ να δω την εταιρεία να συνεχίζει να εξελίσσεται συνεχώς».

Ο Nick Field, Διευθύνων Σύμβουλος, πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ο Brian θα ενταχθεί στην ομάδα The Compleat. Βρισκόμαστε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι για να γίνουμε η νούμερο 1 εταιρεία παρασκευής τροφίμων με απλή ψύξη του Ηνωμένου Βασιλείου και είμαι βέβαιος ότι με την εμπειρία του Brian στις κορυφαίες βιομηχανίες Προμηθειών, διαχείρισης αλλαγών και διαπιστευτηρίων ESG θα προσθέσει πολλά στην ομάδα μας και στους πελάτες μας. ”

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Οι προμηθευτές Walmart επιτυγχάνουν το 75% του στόχου εκπομπών

Η εξαγορά JSR της Ιαπωνίας στοχεύει στην ενίσχυση της εφοδιαστικής αλυσίδας τσιπ

Η Επανάσταση της Ανθεκτικότητας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας μόλις έφτασε

Με ετικέτα: Chief Procurement Officer, CPO, CPO News, CPOs on the Rise, Procurement

Bir cevap yazın