Ειδήσεις Προμηθειών — 6 Σεπτεμβρίου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT Officers & LEADER IN SUPPLY MANAGEMENT

3
Ειδήσεις Προμηθειών — 6 Σεπτεμβρίου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT Officers & LEADER IN SUPPLY MANAGEMENT

Καλώς ήρθατε στις Ειδήσεις Προμηθειών, μέρος της συνεχιζόμενης συγκεντρωτικής σειράς ειδήσεων που καλύπτει πρόσφατους τίτλους διαχείρισης προμηθειών και τάσεις που σχετίζονται με τους Chief Procurement Officers και άλλους ηγέτες προμηθειών. Επικοινωνήστε μαζί μας με τα νέα σας εδώ.

Ο Tim Ritz γίνεται μέλος της Walmart ως CPO

BENTONVILLE, Ark. — Η Walmart ανακοίνωσε σε εσωτερικό σημείωμα που ελήφθη από το Northwest Arkansas Business Journal και αναφέρθηκε στο TB&P ότι ο Tim Ritz θα ενταχθεί στη Walmart ως νέος επικεφαλής προμηθειών του λιανοπωλητή. Ο Ritz αντικαθιστά τον DK Singh, ο οποίος κατείχε τη θέση από το 2018. Ο Singh έφυγε από τη Walmart τον Αύγουστο.

Στο σημείωμα, ο CFO John David Rainey είπε ότι η Ritz θα είναι υπεύθυνη για την παροχή στρατηγικών επιχειρηματικών λύσεων που υποστηρίζουν επιχειρηματικές συνεργασίες, βελτιώνουν τις υπηρεσίες και μεγιστοποιούν την αξία για τους πελάτες και τους μετόχους.

Σύμφωνα με την TB&P, ο Ritz έρχεται στη Walmart από το PayPal, όπου έχει περάσει τα τελευταία οκτώ χρόνια επικεφαλής προμηθειών και ακινήτων για την εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας. Κατείχε επίσης ηγετικούς ρόλους στην αλυσίδα εφοδιασμού και τις διαδικασίες προμηθειών στη Hertz και την United Airlines.

«Ο Tim φέρνει πείρα δύο δεκαετιών που οδηγεί σε σύνθετους οργανισμούς προμηθειών σε όλους τους κλάδους. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του, είχε δημιουργήσει ένα ισχυρό ιστορικό για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν σημαντικές βελτιώσεις στο κόστος και την αποτελεσματικότητα μέσω της αποτελεσματικής διαχείρισης σχέσεων προμηθευτών», σημείωσε ο Rainey στην ανακοίνωση.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ.

Ο Όμιλος IAC Διορίζει τον Larry Vano CPO

SOUTHFIELD, Μιχ. International Automotive Components Group (IAC Group), κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής εξαρτημάτων και συστημάτων αυτοκινήτων, ανακοίνωσε την προσθήκη του Λάρι Βάνο στην εκτελεστική ηγετική ομάδα της ως επικεφαλής προμηθειών.

Σύμφωνα με τον Kevin Baird, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου IAC, «Η αξιοποίηση της εκτεταμένης τεχνογνωσίας και των καινοτόμων στρατηγικών του Larry για τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και την προώθηση θετικών αλλαγών θα ενισχύσει αναμφίβολα τη θέση του Ομίλου IAC στην αγορά», είπε. «Η αφοσίωσή του στον οργανωτικό μετασχηματισμό και την ανάπτυξη ταλέντων ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το όραμά μας για το μέλλον».

Η εταιρεία δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Vano έχει εκτελέσει με επιτυχία μια σειρά από κορυφαίους, σημαντικούς παγκόσμιους μετασχηματισμούς προμηθειών, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής νέων παγκόσμιων μοντέλων αγορών εμπορευμάτων και προγραμμάτων, την ενίσχυση των παγκόσμιων δυνατοτήτων και την εισαγωγή μιας νέας προσέγγισης στη στρατηγική προμήθεια και τη διαφάνεια κινδύνου και ευκαιριών.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που συμμετέχω στον Όμιλο IAC ως Chief Supply Chain and Procurement Officer. Η φήμη της εταιρείας ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των λύσεων εσωτερικού χώρου αυτοκινήτου και η δέσμευσή της στην καινοτομία και την αριστεία είναι πραγματικά αξιέπαινη», δήλωσε ο Vano. «Είμαι πρόθυμος να αξιοποιήσω την εμπειρία μου και να συνεισφέρω στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας επιτυχίας του Ομίλου IAC».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Julie Rameas Ονομάστηκε CPO για τη Nephron Pharmaceuticals

WEST COLUMBIA, SC — ανακοίνωσε η Nephron Pharmaceuticals Corporation Τζούλι Ραμέας ως επικεφαλής προμηθειών. Στο νέο της ρόλο, η Rameas θα επιβλέπει όλες τις στρατηγικές δραστηριότητες προμήθειας και προμηθειών.

Η εταιρεία δήλωσε ότι ο Rameas είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας με αποδεδειγμένη επιτυχία στις βιομηχανίες φαρμάκων, ιατροτεχνολογικών προϊόντων, μετάλλων, ηλεκτρονικών, αεροδιαστημικής, αυτοκινητοβιομηχανίας και κλωστοϋφαντουργίας.

Πριν ενταχθεί στην ομάδα Nephron, η Rameas υπηρέτησε ως ανώτερος διευθυντής παγκόσμιων στρατηγικών προμηθειών στο Thermo Fisher Scientific, όπου ηγήθηκε των δραστηριοτήτων δαπανών για πάνω από 800 παγκόσμιες τοποθεσίες και διαχειρίστηκε πολλαπλά παγκόσμια έργα επέκτασης και κατασκευής.

Σύμφωνα με τον Lou Kennedy, Διευθύνοντα Σύμβουλο και ιδιοκτήτη της Nephron, «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Julie στην ομάδα. Το βιογραφικό της ροκ σταρ και η δουλειά της μιλούν από μόνα τους», είπε.

«Από κορυφαίους κατασκευαστές μέχρι την παγκόσμια επιτυχία μέχρι τα λαμπερά μονοπάτια στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, η Julie είναι ακριβώς το είδος επαγγελματία που θα βοηθήσει στη συνεχή ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας μας, και αυτό είναι υπέροχο για όσους εξαρτώνται από τη Nephron για να σώσουν τη ζωή τους. φάρμακα», πρόσθεσε ο Κένεντι.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η NN, Inc. Διορίζει τον David Harrison ως τον πρώτο CPO της

Η CHARLOTTE, NC, — NN, Inc., μια παγκόσμια διαφοροποιημένη βιομηχανική εταιρεία που κατασκευάζει εξαρτήματα και συγκροτήματα υψηλής ακρίβειας, ανακοίνωσε τον διορισμό του David Harrison ως επικεφαλής προμηθειών.

Σε αυτόν τον ρόλο, ο Harrison είναι υπεύθυνος για την ηγεσία και τον μετασχηματισμό της λειτουργίας προμηθειών και εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας παγκοσμίως. Φέρνει πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στην κατασκευή, τις λειτουργίες και τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τον Tim French, chief operations officer, «Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον David ως τον πρώτο chief procurement officer της NN. Τόσο ο Harold Bevis όσο και εγώ είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με τον David στο παρελθόν», είπε ο French.

«Φέρνει πληθώρα ειδικής εμπειρίας στον κλάδο και αποδεδειγμένο ιστορικό βελτίωσης μετασχηματισμού στον τομέα των προμηθειών με οργανισμούς σημαντικά μεγαλύτερους από το NN. Ο David είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην ηγετική ομάδα του NN», προσθέτει ο French.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Ονόματα York Space Systems Dev Rudra CSCO

DENVER — Η York Space Systems, μια αεροδιαστημική εταιρεία με έδρα το Ντένβερ, αφιερωμένη στην ταχεία ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων διαστημικών αποστολών, ανακοίνωσε το διορισμό σε επίπεδο Γ Dev Rudra ως νέος επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού.

Ένα παγκόσμιο στέλεχος με εκπληκτικό ιστορικό, η Rudra φέρνει πάνω από 25 χρόνια τεχνογνωσίας, έχοντας αναλάβει ηγετικούς ρόλους αυξανόμενου πεδίου και κλίμακας στην αλυσίδα εφοδιασμού συντήρησης κινητήρων αεροσκαφών και στις επιχειρήσεις κατασκευής αεροδιαστημικής, συμπεριλαμβανομένων των GE Aviation και United Technologies.

Η εταιρεία δήλωσε ότι πριν ενταχθεί στην York, ο Rudra υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος στην AE Industrial Partners, εστιάζοντας στην κλιμάκωση καινοτόμων αεροδιαστημικών εταιρειών που χρησιμοποιούν λιτές πρακτικές παραγωγής. Πέρασε επίσης πάνω από έξι χρόνια ως διευθύνων σύμβουλος στην GE Aviation, όπου ηγήθηκε μιας ομάδας περισσότερων από 2.000 ατόμων σε τρία εργοστάσια.

Σύμφωνα με τον Dirk Wallinger, Διευθύνοντα Σύμβουλο της York, «Η Dev φέρνει ένα απαράμιλλο βάθος εμπειρίας στην κατασκευή αεροδιαστημικής και στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, η οποία θα παίξει κρίσιμο ρόλο στην επιθετική αναπτυξιακή μας τροχιά. Η δέσμευση της York υπερβαίνει την απλή κατασκευή. είναι να συνεχίσουμε να κλιμακώνουμε τις δραστηριότητές μας, φέρνοντας παράλληλα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού μας. Αυτό περιλαμβάνει στρατηγικές προμήθειας που θα συνεχίσουν να διασφαλίζουν τις παραδόσεις διαστημικών σκαφών με την ταχύτητα των αναγκών των πελατών», δήλωσε ο Wallinger.

«Η εστίαση της προσοχής σε επίπεδο C-suite σε ολόκληρη την ασφάλεια της εφοδιαστικής μας αλυσίδας, από το υλικό προέλευσης έως τις λειτουργίες εκκίνησης, θα διασφαλίσει ότι η York θα συνεχίσει να παρέχει ασφαλή συστήματα σε έναν όλο και πιο επικίνδυνο κόσμο. Με τον Dev στο τιμόνι των λειτουργιών της εφοδιαστικής μας αλυσίδας, ενισχύουμε την αρχική μας δέσμευση σε κάθε πελάτη: παρέχουμε έγκαιρη αριστεία, ικανοποιώντας και υπερβαίνοντας τις απαιτήσεις τόσο των κρατικών όσο και των εμπορικών πελατών μας», προσθέτει ο Wallinger.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Redwood Materials συγκεντρώνει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να επεκτείνει την κυκλική εφοδιαστική αλυσίδα μπαταριών στις ΗΠΑ

Η Αφρική μπορεί να γίνει νέα παγκόσμια δύναμη εφοδιαστικής αλυσίδας: UNCTAD

Ο Tyson σχηματίζει νέο κέντρο εφοδιαστικής αλυσίδας

Με ετικέτα: Chief Procurement Officer, CPO, CPO News, CPOs on the Rise, Procurement

Bir cevap yazın