Επικεφαλίδα Προφορά Twitter Pitch Event

7
Επικεφαλίδα Προφορά Twitter Pitch Event

Αυτό που ψάχνουμε:

  • Εθιστική εμπορική μυθοπλασία που οι αναγνώστες δεν χορταίνουν – αναζητούμε συναρπαστική αφήγηση, χαρακτήρες στους οποίους πιστεύουμε και μια ξεχωριστή αφηγηματική φωνή.
  • Είδη μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα περιλαμβάνει ψυχολογικό θρίλερ, αστυνομική διαδικασία, άνετο έγκλημα, ιστορική φαντασία, γυναικεία μυθοπλασία, ρομαντική κωμωδία και κερδοσκοπική μυθοπλασία

Πώς να μας απευθύνετε:

  • Μεταξύ 9 π.μ. και 6 μ.μ. της Δευτέρας 5ου Ιούνιο, κάντε τιτίβισμα για την προβολή σας με το hashtag #PitchAccent, προσθέτοντας ετικέτα @AccentPress. Η ομάδα των συντακτών μας θα παρακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα ‘αρέσει’ το βήμα σας αν θέλει να το καλέσει. – και, αν μπορείτε, πείτε μας ποιο είναι το είδος.
  • Σε κάθε γήπεδο που καλούμε θα διαβαστούν και θα ληφθούν υπόψη για τη λίστα Accent. Αν και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε μια συμφωνία δημοσίευσης, όλες οι υποβολές θα λάβουν κάποια σχόλια και συμβουλές σχετικά με τα επόμενα βήματα εντός 8 εβδομάδων.
  • Διάρκεια υποβολής: παρακαλούμε να είστε προετοιμασμένοι να έχετε τουλάχιστον τα τρία πρώτα κεφάλαια του μυθιστορήματός σας έτοιμα αν το καλέσουμε. Ένα πλήρες χειρόγραφο είναι ακόμα καλύτερο, αλλά καταλαβαίνουμε ότι αυτό μπορεί να μην είναι πάντα δυνατό. Εάν ένας συντάκτης επιθυμεί να συνεχίσει μετά την ανάγνωση του υλικού, θα είναι σε επαφή για να συζητήσει ένα χρονοδιάγραμμα.

Bir cevap yazın