Η αστυνομία προειδοποιεί τα στελέχη του PF που κάνουν τζόκινγκ με τον Λούνγκου

4
Η αστυνομία προειδοποιεί τα στελέχη του PF που κάνουν τζόκινγκ με τον Λούνγκου

36 Προβολές

Ο πρώην πρόεδρος Edgar Lungu κάνει τζόκινγκ με μερικά στελέχη του PF

Η Αστυνομική Υπηρεσία της Ζάμπια έχει προειδοποιήσει τα στελέχη του Πατριωτικού Μετώπου (PF) που κάνουν τζόκινγκ με τον πρώην πρόεδρο Έντγκαρ Λούνγκου ότι οι δημόσιες συγκεντρώσεις ή διαδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών γεγονότων, θα πρέπει να ειδοποιούνται στην αστυνομία, όπως ορίζει ο νόμος.

Χθες, η αστυνομία σημείωσε με ανησυχία την παράνομη συγκέντρωση και τον πολιτικό ακτιβισμό που διεξήχθη από στελέχη του PF όταν ο Lungu εκτελούσε το πρωινό του Τζόκινγκ.

Θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε τα στελέχη του Πατριωτικού Μετώπου ότι οι δημόσιες συγκεντρώσεις ή διαδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών γεγονότων, θα πρέπει να κοινοποιούνται στην αστυνομία όπως ορίζει ο νόμος. Η παράλειψη να το πράξει ισοδυναμεί με παραβίαση του νόμου. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια, η διαχείριση της κυκλοφορίας και να αποφευχθούν διαταραχές στην καθημερινή ζωή των πολιτών.

«Αυτό που συνέβη χθες όπου Πατριωτικά Στελέχη διατάραξαν την ελεύθερη ροή της κυκλοφορίας ισοδυναμεί με παράνομη συγκέντρωση και τη συνέχεια δεν θα γίνει ανεκτό. Μια τέτοια πομπή ενός πρώην αρχηγού κράτους θα πρέπει να γίνει με τα στοιχεία ασφαλείας του και χωρίς πολιτικό ακτιβισμό», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Rae Hamoonga.

Facebookκελάδημαredditpinterestlinkedinταχυδρομείο

Bir cevap yazın