Η εφαρμογή Αρχεία είναι μια από τις εφαρμογές που βασίζομαι περισσότερο στις εφαρμογές iOS

2
Η εφαρμογή Αρχεία είναι μια από τις εφαρμογές που βασίζομαι περισσότερο στις εφαρμογές iOS

Δεδομένου ότι το Εφαρμογή αρχείων κυκλοφόρησε με το iOS 11, έχει γίνει βασικός τρόπος χρήσης του iPhone και του iPad. Δεν νομίζω ότι λαμβάνει αρκετή πίστωση για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ macOS, iOS και iPadOS. Μεταξύ της δυνατότητας πρόσβασης σε όλα τα έγγραφά μου στο iCloud Drive εκτός από την ενσωμάτωση με το Google Drive, είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές στο iPhone και το iPad μου.

Πριν από την κυκλοφορία της εφαρμογής Αρχεία, είχα τα έγγραφά μου σε ξεχωριστούς κάδους. Διατήρησα προσωπικά έγγραφα στο iCloud Drive, κοινόχρηστους φακέλους στο Dropbox και αρχεία εργασίας στο Google Drive, δεδομένου ότι το σχολείο μου χρησιμοποιεί το G Suite. Μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής Files με το iOS 11, έγινε η εφαρμογή που χρησιμοποιούσα το 99% του χρόνου για να αναζητήσω και να ανοίξω αρχεία ανεξάρτητα από τον πάροχο cloud που ήταν αποθηκευμένα. Για τους ανθρώπους που ζουν και αναπνέουν την τεχνολογία καθημερινά, θα μπορούσα γενικά όπου είναι αποθηκευμένα τα αρχεία μου, αλλά για τους ανθρώπους που βλέπουν την τεχνολογία ως μια διαδρομή για να κάνουν κάτι, η προσπάθεια εντοπισμού αρχείων είναι αγγαρεία. Χάρη στο Document Provider API της Apple, η εφαρμογή Files γίνεται ένα κεντρικό μέρος για αναζήτηση, διαχείριση και άνοιγμα αρχείων. Από την άποψη της εκπαίδευσης, αυτή είναι μια ισχυρή λειτουργικότητα. Το μόνο που έχω να πω σε κάποιον είναι να μεταβεί στην εφαρμογή Αρχεία και όλα τα αρχεία σας θα είναι εκεί.

Η εφαρμογή Αρχεία σάς επιτρέπει να προσθέτετε τις υπηρεσίες cloud τρίτων σας — όπως Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Google Drive και άλλα— ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας σε όλες τις συσκευές σας. Τα δεδομένα που διατηρείτε στο iCloud Drive εμφανίζονται αυτόματα στην εφαρμογή Αρχεία, αλλά πρέπει να ρυθμίσετε τις άλλες υπηρεσίες cloud για να έχετε πρόσβαση σε αυτές και στην εφαρμογή Αρχεία.

Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να ενεργοποιήσει τον νέο πάροχο αρχείων μεταβαίνοντας στην καρτέλα Αναζήτηση, αγγίζοντας το εικονίδιο επάνω δεξιά και πατήστε Επεξεργασία. Στη συνέχεια, θα υπάρχει μια εναλλαγή για την ενεργοποίηση τυχόν νέων παρόχων εγγράφων.

Τι άλλο μπορεί να κάνει η εφαρμογή Files;

Εφαρμογή αρχείων

Αν και δεν είναι κάτι που θα κάνουν όλοι, η εφαρμογή Αρχεία μπορεί επίσης να συνδεθεί με διακομιστές SMB στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό με τον ίδιο τρόπο που ενεργοποιείτε τους παρόχους νέων εγγράφων. Πατώντας το κουμπί Επεξεργασία στην καρτέλα Αναζήτηση, θα μπορείτε να εισαγάγετε μια διεύθυνση διακομιστή και να δώσετε το όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης (αν είναι απαραίτητο).

Στο iPad, η εφαρμογή μπορεί επίσης να αποκτήσει πρόσβαση σε μονάδα flash USB, κάρτα SD ή α σκληρός δίσκος. Ενώ ποτέ δεν πίστευα ότι η Apple θα προσθέσει υποστήριξη μονάδας USB iPad, αποδείχτηκα λάθος. Για άτομα που θέλουν να φορτώσουν γρήγορα φωτογραφίες από μια κάμερα στην εφαρμογή Αρχεία για επεξεργασία, αυτή η λειτουργία ξεκλείδωσε μια ολόκληρη ροή εργασίας. Το μόνο που χρειάζεται να αγοράσετε είναι ένα Αντάπτορας Lightning σε USB για τα iPad που δεν είναι Pro. Στο iPad Proμπορείτε να συνδέσετε απευθείας έναν σκληρό δίσκο αγοράζοντας ένα Μοντέλο USB-C ή χρησιμοποιώντας α Προσαρμογέας USB-C σε USB-A.

Τύλιξε

Ήταν η εφαρμογή Files μια προσθήκη που άλλαξε το παιχνίδι στο iOS και το iPadOS για εσάς όπως εγώ; Ελπίζω ότι η Apple θα συνεχίσει να βελτιώνει τη λειτουργικότητα και να παρέχει περισσότερες επιλογές στους παρόχους εγγράφων για να επεκτείνουν τη λειτουργικότητά της. Από την κυκλοφορία με το iOS 11, το είχα στην αρχική μου οθόνη για το iPad και το iPhone μου. Το να έχω όλα τα έγγραφά μου και το γραφείο μου συγχρονισμένα σε όλες τις συσκευές μου είναι η λειτουργικότητα που ονειρευόμουν για χρόνια και τώρα την έχω.

FTC: Χρησιμοποιούμε συνδέσμους θυγατρικών που κερδίζουν αυτόματα εισόδημα. Περισσότερο.

Bir cevap yazın