Η εφαρμογή Facebook για iPadOS ενημερώθηκε με υποστήριξη πολλαπλών εργασιών Split View και Slide Over

1
Η εφαρμογή Facebook για iPadOS ενημερώθηκε με υποστήριξη πολλαπλών εργασιών Split View και Slide Over

Το Facebook πρόσθεσε επιτέλους υποστήριξη πολλαπλών εργασιών στην επίσημη εφαρμογή iPadOS του στην τελευταία διαθέσιμη ενημέρωση. Ενώ οι χρήστες μπορούν να έχουν δύο εφαρμογές που εκτελούνται ταυτόχρονα δίπλα-δίπλα στο iPad από το iOS 9, η εφαρμογή Facebook δεν ήταν συμβατή με αυτές τις λειτουργίες μέχρι τώρα.

Η κυκλοφορία μιας ενημέρωσης συμβατής με multitasking στο iPad προκάλεσε έκπληξη, καθώς το Facebook δεν σχολίασε τίποτα που είχε αλλάξει στην έκδοση 269.0 της εφαρμογής iOS. Τώρα η εφαρμογή λειτουργεί τόσο με Split Screen όσο και με Slide Over.

Με το Split View στο iPad, οι χρήστες του Facebook μπορούν να το ανοίξουν δίπλα-δίπλα με άλλες εφαρμογές, κάτι που είναι εξαιρετικό όταν θέλετε να μοιραστείτε μια ανάρτηση με κάποιον μέσω άλλης εφαρμογής χωρίς να φύγετε από την εφαρμογή Facebook.

Υπάρχει επίσης υποστήριξη για το Slide Over, το οποίο σας επιτρέπει να ανοίγετε γρήγορα το Facebook μέσω μιας άλλης εφαρμογής πλήρους οθόνης. Τουλάχιστον προς το παρόν, εξακολουθεί να μην υποστηρίζει πολλά παράθυρα, μεταφορά και απόθεση και την απρόσκοπτη εφαρμογή του ποντικιού στο iPad.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του Facebook για iOS και iPadOS στο App Store δωρεάν. Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής απαιτεί iOS 10 και νεότερη έκδοση.

FTC: Χρησιμοποιούμε συνδέσμους θυγατρικών που κερδίζουν αυτόματα εισόδημα. Περισσότερο.

Διαχείριση εργασιών GoodTask

Bir cevap yazın