Η LCC αρνείται τη χορήγηση άδειας για στριπτιτζάδικο

7
Η LCC αρνείται τη χορήγηση άδειας για στριπτιτζάδικο

89 Προβολές

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Λουσάκα (LCC) διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποστηρίζουν ότι έχει χορηγήσει άδεια σε μια συγκεκριμένη επιχειρηματική οντότητα να ιδρύσει ένα Strip Club σε ένα επώνυμο εμπορικό κέντρο στη Λουσάκα.

Το συμβούλιο έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν έχει εκδοθεί τέτοια άδεια από την Τοπική Αρχή.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του LCC, Chola Mwamba, λέει ότι σε καμία επιχειρηματική οντότητα δεν έχει δοθεί άδεια, ακόμη και αν κάποιος υποβάλει αίτηση για τη διεύθυνση μιας τέτοιας επιχείρησης, η τοπική αρχή δεν θα δεχτεί.

Τις τελευταίες ημέρες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλημμυρίσει από ισχυρισμούς ότι άνοιξε ένα υποτιθέμενο στριπτιτζάδικο στο εμπορικό κέντρο Lewanika στη Λουσάκα.

Ωστόσο, η Mwamba διευκρίνισε για να δηλώσει ότι καμία τέτοια επιχείρηση δεν έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στη Λουσάκα.

«Η LCC επιθυμεί να απαντήσει στις εικασίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι έχει δώσει άδεια για ένα στριπτιτζάδικο σε μια συγκεκριμένη επιχειρηματική οντότητα. Θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι δεν έχει εκδοθεί τέτοια άδεια από την τοπική αρχή.»

«Το κοινό θα ήθελε περαιτέρω να σημειώσει ότι καθοδηγείται από τους νόμους αυτής της χώρας για τη ρύθμιση κάθε μορφής επιχείρησης στην πόλη. Θα θέλαμε επίσης να σημειώσουμε ότι δεν έχει ληφθεί καμία αίτηση από καμία επιχειρηματική οντότητα σχετικά με το άνοιγμα του υποτιθέμενου στριπτιτζάδικου», είπε.

Facebookκελάδημαredditpinterestlinkedinταχυδρομείο

Bir cevap yazın