Η M’membe αρνήθηκε ότι πραγματοποίησε συγκέντρωση

6
Η M’membe αρνήθηκε ότι πραγματοποίησε συγκέντρωση

Filed under: Τελευταία Νέα |

208 Προβολές

Η αστυνομία αρνήθηκε την ειδοποίηση του Σοσιαλιστικού Κόμματος (SP) να πραγματοποιήσει μια δημόσια συγκέντρωση στο Kitwe αυτό το Σάββατο επικαλούμενη ανησυχίες για την ασφάλεια και ανεπαρκές ανθρώπινο δυναμικό.

Ο ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος Δρ Fred M’membe ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει αυτό το Σάββατο μια συγκέντρωση στο Kitwe με θέμα το κόστος ζωής και τις θέσεις εργασίας.

Ωστόσο, ο Δρ M’membe λέει ότι η συγκέντρωση ακυρώθηκε επειδή το Ηνωμένο Κόμμα για την Εθνική Ανάπτυξη (UPND) φοβάται και είναι ανασφαλές επειδή έχει συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από τα ψέματα και τη χειραγώγησή τους.

«Φοβούνται να ακούσουν τη φωνή του κόσμου. Γιατί είναι τόσο ανασφαλείς αν είναι πεπεισμένοι ότι κάνουν το σωστό; Τι είδους φιλελεύθεροι δημοκράτες είναι αυτοί; Και νομίζουν ότι θα συνεχίσουν να κυβερνούν τη χώρα και τον λαό με αυτόν τον τρόπο; Τέλος πάντων, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, ο λόγος που φοβούνται και είναι ανασφαλείς είναι επειδή έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από τα ψέματα και τη χειραγώγησή τους. Ό,τι και να κάνουν, θα πάνε το 2026», έγραψε ο Δρ M’membe στη σελίδα του στο Facebook.

Facebookκελάδημαredditpinterestlinkedinταχυδρομείο

Bir cevap yazın