Μήπως Airtel χάλυβα από ανθρώπους;

4
Μήπως Airtel χάλυβα από ανθρώπους;

269 Προβολές

Του Kennedy Gondwe

Χθες, έλαβα μια τηλεφωνική ειδοποίηση ότι η δέσμη διαδικτύου μου είχε τελειώσει. Αμέσως προχώρησα στην αγορά πακέτων αξίας K200, δηλαδή πακέτο Airtel TV 25GB και 5GB.

Γύρω στις 10 σήμερα το πρωί, έλαβα ξανά ένα μήνυμα από τον πάροχο μου ότι το πακέτο μου είχε τελειώσει.

Σαν χθες, αγόρασα το συνηθισμένο μου πακέτο Airtel TV των 25 GB και 5 GB και πρόσθεσα άλλο ένα K200 για φωνητικές κλήσεις το οποίο μετέτρεψα σε λεπτά, για κάθε ενδεχόμενο. Το σύνολο που δαπανήθηκε σε περίπου 24 ώρες έφτασε σε K600.

Το νέο υπόλοιπό μου, σύμφωνα με το αυτοματοποιημένο μήνυμα της Airtel, έφτασε στα «1571,07 λεπτά, 13268SMS, 1,15 GB Allnet ισχύει έως 29-10-2023 14:59 ώρες».

Αλλά και πάλι δεν είχα διαθεσιμότητα στο Διαδίκτυο, παρά το ότι έκανα δύο φορές επανεκκίνηση του τηλεφώνου μου!

Αυτό με ώθησε να τηλεφωνήσω στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών και όταν εξήγησα το πρόβλημά μου σχετικά με την ασυνήθιστη γρήγορη εξάντληση του πακέτου μου, η κυρία στην άλλη πλευρά της γραμμής άρχισε να μου λέει πόσο γρήγορα εξαντλούνται τα πακέτα όταν όλες οι εφαρμογές εκτελούνται ταυτόχρονα χρόνος.

Της είπα ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντούσα αυτήν την εξήγηση από την Airtel και ότι μερικές φορές, τα πακέτα τους εξαντλούνται ασυνήθιστα γρήγορα για το ίδιο επίπεδο χρήσης, ενώ άλλες φορές, όλα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά.

Η κλήση μας κόπηκε λόγω κακής γραμμής και στην τρίτη μου προσπάθεια, μια κυρία που ονομάζεται Ketra απάντησε στην κλήση.

Καθώς εξηγούσα τον εαυτό μου, συνειδητοποίησα ότι το διαδίκτυο μου είχε αποκατασταθεί, οπότε αυτό με ώθησε να τη ρωτήσω γιατί το πακέτο που αγόρασα χθες εξαντλήθηκε τόσο γρήγορα.

Καθώς επρόκειτο να αρχίσει να μου δίνει τον λόγο «όλες οι αιτήσεις», της είπα ότι είχαμε ξαναπάει εκεί. Το πρόβλημά μου ήταν γιατί, παρά τη σταθερή χρήση του τηλεφώνου μου, το ίδιο πακέτο εξαντλείται μερικές φορές πολύ γρήγορα.

Η απάντησή της ήταν, “Από το σύστημά μας, μπορώ να δω ότι το πακέτο σας τελείωσε χθες και σήμερα, αγοράσατε το ίδιο πακέτο”. Της ζήτησα να ελέγξει το ιστορικό χρήσης μου και το ασυνήθιστο της τελευταίας δέσμης που εξαντλείται τόσο γρήγορα.

Δεν είχε απάντηση παρά μόνο να μου πει ότι «Θα εξετάσουμε το θέμα σου». Ζήτησα έναν αριθμό αναφοράς για την περίπτωσή μου σε περίπτωση που χρειαζόμουν να τους καλέσω, αλλά σοκαριστικά, μου είπε ότι υποθέσεις σαν τη δική μου δεν εκδόθηκαν με αριθμούς αναφοράς επειδή από τα αρχεία τους, το πακέτο μου είχε όντως τελειώσει.

Παρά το γεγονός ότι την πίεσε, επέμεινε ότι η υπόθεσή μου θα εξεταζόταν αλλά ότι δεν θα μου δόθηκε αριθμός αναφοράς.

Μετά από ένα πέρασμα, υποσχέθηκε να με καλέσει μετά από 10 λεπτά. Έχουν περάσει δύο ώρες και ακόμα περιμένω το τηλεφώνημα της Κέτρας.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, έλαβα αυτό που θεωρώ μάλλον ανόητο μήνυμα από την Airtel, δεδομένων των συνθηκών:

«Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Airtel. Βαθμολογήστε την εμπειρία σας σε μια κλίμακα από το 0 έως το 10, το 0 είναι το χειρότερο και το 10 το εξαιρετικό, τα SMS είναι δωρεάν.”

Κακή Airtel, πόσο θα ήθελα να επεκτείνεις την κλίμακα αξιολόγησης στο -100 καθώς η αξιολόγηση της αξιολύπητης υπηρεσίας σου στα 10 είναι πολύ ευγενική και άδικη για τον εαυτό σου και τους πελάτες σου.

Facebookκελάδημαredditpinterestlinkedinταχυδρομείο

Bir cevap yazın