Νέες αφίξεις από Walmart, Chico’s και J.Jill: Σεπτέμβριος 2023

0
Νέες αφίξεις από Walmart, Chico’s και J.Jill: Σεπτέμβριος 2023

Τώρα που ολοκληρώθηκαν οι εκπτώσεις του Σαββατοκύριακου της Ημέρας της Εργασίας και οι εκπτώσεις στο τέλος του καλοκαιριού, αναμένω ότι η νέα φθινοπωρινή μόδα θα συνεχίσει να κυκλοφορεί στα καταστήματα τις επόμενες εβδομάδες. Περιηγήθηκα στο διαδίκτυο σε μερικές από τις αγαπημένες μάρκες και καταστήματα λιανικής των αναγνωστών AWSL και δημιούργησα μια λίστα με τα αγαπημένα μου κομμάτια για το φθινόπωρο. Σήμερα, μοιράζομαι μερικές νέες αφίξεις Σεπτεμβρίου 2023 από τις Walmart, Chico’s και J. Jill που τράβηξαν την προσοχή μου.

Επισκέπτομαι μερικά από τα αγαπημένα σας καταστήματα λιανικής και μοιράζομαι τα ημερολόγιά μου στο καμαρίνι, όπου δοκιμάζω μόνος μου τις πιο πρόσφατες αφίξεις. Μέχρι στιγμής, έχω επισκεφτεί τους Talbots και Eileen Fisher. Σκοπεύω να ελέγξω μερικά ακόμη καταστήματα τώρα που είμαι πίσω στην Καλιφόρνια. Φροντίστε να ακολουθήσετε και να δείτε πού θα πάω στη συνέχεια.

Νέες παραλαβές για τον Σεπτέμβριο του 2023

Αυτές οι νέες αφίξεις από τη Walmart είναι τόσο κομψές όσο και προσιτές. Αυτά τα διαχωριστικά είναι εξαιρετικά για να αναμειγνύετε και να στρώνετε τα τέλεια φθινοπωρινά ρούχα. Το τζιν και το καρό είναι και τα δύο πολύ δημοφιλή αυτή τη σεζόν. Έχω παραγγείλει πολλά από αυτά τα κομμάτια για μια επερχόμενη συνεργασία και είμαι ενθουσιασμένος που θα φτάσουν. Πάντα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα που βρίσκω στο Wallmart/

Η τελευταία μου προσωπική επίσκεψη στο Chico’s ήταν δυσάρεστη επειδή το κατάστημα ήταν άδειο ενώ περίμενα τις νέες φθινοπωρινές αφίξεις τους. Νέα κομμάτια κυκλοφορούν τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ποικιλία χρωμάτων, υφών και μοτίβων. Βλέπω μεγάλη έμφαση σε αυτό το καμένο πορτοκαλοκόκκινο, καθώς και σε πολύ δέρμα.

Επισκέφτηκα την J.Jill τελευταία φορά στις αρχές Αυγούστου και βρήκα μερικά κομμάτια από τις αρχές του φθινοπώρου. Οι νέες τους αφίξεις για τον Σεπτέμβριο του 2023 έχουν έναν υπέροχο συνδυασμό ουδέτερων, όμορφων εκτυπώσεων και πλούσιων χρωμάτων για το φθινόπωρο. Ασχολούμαι με τα πόδια χωρίς πόνο και νομίζω ότι προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από ελκυστικά και άνετα παπούτσια για αυτή τη σεζόν.

Αγοράστε περισσότερες νέες αφίξεις για τον Σεπτέμβριο του 2023:

Σε ποιους λιανοπωλητές ψωνίζετε αυτό το φθινόπωρο; Ψωνίζετε ποτέ στα Walmart, Chico’s ή J.Jill; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια.

Bir cevap yazın