Οι ασημένιες επενδύσεις θα έρθουν τελικά

2
Οι ασημένιες επενδύσεις θα έρθουν τελικά

Είμαστε σε δύσκολους καιρούς. Είναι παράξενο να πιστεύουμε ότι ζούμε σε ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά γεγονότα της ζωής μας. Αναρωτιέμαι, πώς αυτό θα γραφτεί και θα καταγραφεί στην ιστορία και πώς θα είναι η ζωή αφού τελειώσει αυτό; Μερικές φορές, όταν βρισκόμαστε στο χόρτο των πραγμάτων, είναι πάρα πολύ να το χειριστούμε. Από την άλλη πλευρά, ως αιώνιος αισιόδοξος, θα έρθουν αισιόδοξοι και αυτό θα ξεκινήσει με νέα διδάγματα από όλο αυτό.

Με τα χρόνια, έχω μοιραστεί πολλά για τα κοτόπουλα και τα μαθήματα ζωής που έχουν μοιραστεί και πέρασα τον εαυτό μου και την οικογένειά μου σε μερικές δύσκολες στιγμές και διαπιστώνω ότι και αυτά είναι μια εξαιρετική πηγή άνεσης, υποστήριξης και περισπασμούς. Βρισκόμαστε ευλογημένοι να πιάνουμε τα κουτιά φωλιάς και να ανακαλύπτουμε τα φρέσκα αυγά κάθε πρωί. Σίγουρα, διασκεδάζουμε που έχουμε τα κοτόπουλα στον κήπο να βοηθούν – ακόμα κι αν ξεθάψουν όλο το χώμα γύρω από την ορτανσία κοντά στο κοτέτσι τους. Εντάξει, ίσως αυτό το μέρος να μην είναι ασημένια επένδυση.

Τα αυγά στο κουτί φωλιάς είναι μια ευπρόσδεκτη ασημένια επένδυση
Η ασημένια επένδυση αυτής της εβδομάδας, τα αυγά επέστρεψαν.

Εν τω μεταξύ, οι μέρες αρχίζουν να συγκεντρώνουν περισσότερη δομή και με τον καιρό σε τόσα πολλά από τα χέρια μας και νύχτες αϋπνίας, υπάρχει αρκετός χρόνος για να σκεφτούμε – για πολλά πράγματα – καλά και κακά. Πάνω από όλα, ήθελα να μοιραστώ το μήνυμα ελπίδας μου σήμερα.

Μια μέρα θα κοιτάξουμε πίσω σε αυτό και θα συνειδητοποιήσουμε ότι ήταν όλα τα μη υλικά πράγματα που σήμαιναν τα περισσότερα για εμάς. Είναι οι στιγμές της ζωής, οι γιορτές, τα συναισθήματα, οι εμπειρίες και οι περιπέτειες που μας συνδέουν όλους μαζί και τι σημαίνει να είσαι μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας. Αυτές είναι οι ασημένιες επενδύσεις.

Η γη θεραπεύει.
Και η άνοιξη φτάνει ακόμα και τα σημάδια νέας ζωής είναι άφθονα.
Τα άγρια ​​πουλιά φτιάχνουν τις φωλιές τους, τα κογιότ μεγαλώνουν τα νέα τους κουτάβια και οι μικροσκοπικές αλεπούδες τριγυρίζουν στην αυλή.
Οι άγριες γαλοπούλες ξεκουράζονται ξανά στα δέντρα της αυλής μας και αναζητούν μέρη για τις φωλιές τους.
Οι μέρες μεγαλώνουν και οι νύχτες γίνονται πιο εύκολες.
Θα αγκαλιάσουμε ξανά τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τώρα θα εκτιμήσουμε ακόμη πιο βαθιά την παρουσία τους στη ζωή μας.
Τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σχολείο.
Όλα αυτά τα πράγματα θα είναι σύντομα στον καθρέφτη. Το πιο σημαντικό, τι κομμάτια ασημιού θα δείτε όταν κοιτάξετε πίσω σε αυτό;

Για παράδειγμα, είναι περισσότερος χρόνος για οικογένεια, γεύματα, αναμνήσεις και απλούστερες στιγμές με λιγότερα φεύγοντας και πιέστε όλους μας να βγούμε εκεί έξω και να το κάνουμε.

Τα κοτόπουλα μπαίνουν στο κοτέτσι για επιθεώρηση
Οι πρωινοί επιθεωρητές έχουν φτάσει για να ελέγξουν τις προσπάθειές μου για τακτοποίηση.

Έγραψα αυτήν την ανάρτηση παραπάνω στις 15 Απριλίου 2020 σχετικά με τις ασημένιες επενδύσεις και την άφησα σε πρόχειρη μορφή. Ειλικρινά, δεν είμαι πολύ σίγουρος γιατί δεν το τελείωσα. Ίσως, ήταν πάρα πολύ εκείνη την εποχή. Αλλά, εδώ είμαι στις 3 Μαρτίου 2021 και αυτή η συνταγμένη ανάρτηση μου μιλάει. Καθώς το ξαναδιαβάζω, είναι σαν ένα μήνυμα για μένα. Με δάκρυα στα μάτια μου, νιώθω ευγνώμων που το έγραψα. Στη συνέχεια, σχεδόν ένα χρόνο μετά την πανδημία, έπρεπε να το δω αυτό και ίσως και εσείς. Τέλος, αναζητήστε αυτές τις ασημένιες επενδύσεις. Να ξέρετε ότι μοιράζομαι μαζί σας σκέψεις ελπίδας.

Bir cevap yazın