Οι καλύτερες εκπτώσεις για την Ημέρα της Εργασίας: Κορυφαία είδη που αξίζει να αγοράσετε

0
Οι καλύτερες εκπτώσεις για την Ημέρα της Εργασίας: Κορυφαία είδη που αξίζει να αγοράσετε

Το μακρύ Σαββατοκύριακο είναι εδώ και είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να εφοδιάσετε την ντουλάπα σας για το φθινόπωρο. Όπως έχω μοιραστεί πρόσφατα, υπάρχουν αρκετά φθινοπωρινά στυλ τώρα. Έχω μάθει από τα προηγούμενα χρόνια να μην περιμένω να αγοράσω. Αν δείτε κάτι που σας αρέσει σε προσφορά αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι πιθανό να εξαντληθεί μέχρι να το χρειαστείτε πραγματικά. Με αυτά τα λόγια, συγκεντρώνω τις καλύτερες εργατικές εκπτώσεις από τους αγαπημένους μας λιανοπωλητές AWSL, μαζί με τις επιλογές μου για το τι αξίζει να αγοράσετε.

BTW- αν έχεις και αγαπάς ένα μαξιλάρι Envy όπως και εγώ, κάνουν μια προσφορά στις προσαρμοσμένες μαξιλαροθήκες τους. Χρησιμοποιήστε το BOGO50- για να εξοικονομήσετε 50% στη δεύτερη μαξιλαροθήκη σας. Αγόρασα τα χάλκινα.

Αν ψωνίζετε για πιο φθινοπωρινή μόδα, επισκεφτείτε αυτές τις πρόσφατες αναρτήσεις:

καλύτερες πωλήσεις εργατικής ημέρας από talbots, loft, jcrew factory, ann taylor

Οι καλύτερες εκπτώσεις για την Ημέρα της Εργασίας που αξίζει να ψωνίσετε

Nordstrom: Έκπτωση έως και 60% Καλοκαιρινές εκπτώσεις

Τάλμποτς: Έκπτωση 25% στην κανονική σας αγορά

Ανν Τέιλορ: Έκπτωση 30% στην αγορά σας

Πατάρι: Έκπτωση 30% σε στυλ πλήρους τιμής

J. Jill: Επιπλέον εκπτώσεις 40% σε στυλ εκπτώσεων

Υπάρχουν πολύ περιορισμένα μεγέθη διαθέσιμα στην ενότητα πώλησης J. Jill. Υπάρχουν μερικά καλά κομμάτια, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να ψωνίσετε αυτήν την πώληση είναι να φιλτράρετε το τμήμα πωλήσεων με βάση το προσωπικό σας μέγεθος.

J.Crew Factory: Έκπτωση 50-70% σε όλο τον ιστότοπο

Ποιες εκπτώσεις για την Ημέρα της Εργασίας θα ψωνίσετε; Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που ψάχνετε να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια!

Bir cevap yazın