Πέντε λόγοι για να αγκαλιάσετε τη νέα τεχνολογία « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT Officers & LEADER IN SUPPLY MANAGEMENT

7
Πέντε λόγοι για να αγκαλιάσετε τη νέα τεχνολογία « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT Officers & LEADER IN SUPPLY MANAGEMENT

Οι Παρασκευές (το 2023) σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για άλλη μια ανοδική λίστα CPO. Κάθε λίστα θα περιλαμβάνει μια ποικιλία από συμβουλές προμηθειών, τάσεις, πληροφορίες, έρευνες, λίστες, στρατηγικές ή/και συστάσεις που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις ομάδες προμηθειών να βελτιώσουν τις λειτουργίες τους. Θα συμπεριλάβουμε επίσης ένα συνοπτικό γραφικό για να το μοιραστείτε με την ομάδα σας.

Υπήρξαν πολλά νέα πρόσφατα σχετικά με την απειλή της τεχνητής νοημοσύνης να κατακτήσει τις βιομηχανίες και να καταργήσει θέσεις εργασίας και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την αγορά εργασίας. Η εμπειρία και η προοπτική της Ardent είναι ότι η καινοτομία, ιδιαίτερα η τεχνολογική καινοτομία, δημιουργεί καθαρά θέσεις εργασίας. Αυτό έχει αποδειχθεί εδώ και αιώνες από τα άροτρα μέχρι τις ραπτομηχανές μέχρι το σύγχρονο επιχειρηματικό λογισμικό. Ενώ ορισμένες φορές υπάρχουν αρνητικές βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις, το καθαρό αποτέλεσμα είναι πάντα σαφώς θετικό.

Το να είστε ανοιχτόμυαλοι και να αποδέχεστε τη νέα τεχνολογία είναι σημαντικό για διάφορους λόγους (δείτε παρακάτω), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υιοθετήσετε νωρίς όλες τις τεχνολογίες. Αντίθετα, θα πρέπει να αξιολογήσετε την οργανωτική σας ικανότητα για τη νέα τεχνολογία και την επάρκεια των εργαζομένων στη χρήση και την αξιοποίηση της αξίας από αυτήν πριν καταδυθείτε με το κεφάλι. Το κύριο σημείο/σύσταση της σημερινής λίστας είναι να έχετε ανοιχτό μυαλό.

Πέντε λόγοι για να αγκαλιάσετε τη νέα τεχνολογία

  1. Καινοτομία και πρόοδος: Οι νέες τεχνολογίες συχνά φέρνουν καινοτομίες που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά διάφορες πτυχές της ζωής μας, από την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα μέχρι την ευκολία και την ποιότητα ζωής. Η αγκαλιά της νέας τεχνολογίας προάγει την πρόοδο και ενθαρρύνει την ανάπτυξη λύσεων που μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές στην κοινωνία.
  2. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Η τεχνολογία είναι ένας κρίσιμος παράγοντας στο σημερινό άκρως ανταγωνιστικό επιχειρηματικό τοπίο. Η υιοθέτηση νέων τεχνολογιών μπορεί να δώσει στους οργανισμούς ανταγωνιστικό πλεονέκτημα βελτιώνοντας τις λειτουργίες τους, εκσυγχρονίζοντας τις διαδικασίες και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσφέρουν καλύτερα προϊόντα ή υπηρεσίες. Οι τεχνολογικές εξελίξεις μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό και να προσαρμοστούν καλύτερα στις αλλαγές της αγοράς.
  3. Αυξημένη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα: Οι νέες τεχνολογίες παρέχουν συχνά εργαλεία και συστήματα που μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις εργασίες, να εξορθολογίσουν τις ροές εργασίας και να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες. Η υιοθέτηση αυτών των τεχνολογιών μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη απόδοση, βελτιωμένη παραγωγικότητα και εξοικονόμηση κόστους.
  4. Βελτιωμένη επικοινωνία και συνδεσιμότητα: Η τεχνολογία έχει αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε και συνδεόμαστε με τους άλλους. Από πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έως εργαλεία τηλεδιάσκεψης, οι νέες τεχνολογίες έχουν επεκτείνει την ικανότητά μας να συνδέουμε και να συνεργαζόμαστε σε παγκόσμια κλίμακα.
  5. Προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη: Η ανάπτυξη επάρκειας στη χρήση της νέας τεχνολογίας θα βοηθήσει τους επαγγελματίες προμηθειών να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. Θα σας βοηθήσει επίσης να παραμείνετε σχετικοί με την τρέχουσα ομάδα σας και να ανοίξετε περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη σταδιοδρομίας.

Με την πάροδο του χρόνου, οι νέες τεχνολογίες θα βοηθήσουν πολλούς επαγγελματίες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να διαπρέψουν στους τρέχοντες ρόλους και τις ομάδες τους. Αξιοποιήστε και δαμάστε τη νέα τεχνολογία, μην τη φοβάστε!

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Άρθρο επισκέπτη: Οι Νέοι Κανόνες Συμβάσεων Προμηθειών

Procurement 2023: BIG Trends and Predictions (Τεχνολογία)

Πώς νέες ή βελτιωμένες τεχνολογίες μπορούν να μεταμορφώσουν τις προμήθειες – P2P

Εμπειρογνώμονες προμηθειών σχετικά με την αύξηση του CPO (Ανάπτυξη τεχνολογίας κατά τη διάρκεια πανδημίας)

Η νέα προσέγγιση του CPO και του CIO για την αξιολόγηση της τεχνολογίας των επιχειρήσεων

Με ετικέτα: Τεχνητή νοημοσύνη, Chief Procurement Officer, CPO, CPO Rising Liste, Procurement, Technology

Bir cevap yazın