ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΟΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ CPC

8
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΟΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ CPC

Στις 22 Αυγούστου 2023, η CPC κυκλοφόρησε το Ενέχυρο Γονικών Δικαιωμάτων ξενάγηση LIVE Εικονικό Ανοιχτό Σπίτι Γονικών Δικαιωμάτωνμι. Την εικονική εκδήλωση συντόνισε ο Lance Christensen, Αντιπρόεδρος Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Κυβερνητικών Υποθέσεων του CPC, και η Mari Barke, Διευθύντρια των Τοπικών Εκλεγμένων Αξιωματούχων του CPC στην Καλιφόρνια.

Ο Λανς και η Μαρί πήραν συνεντεύξεις από μερικούς από τους πιο δυναμικούς και σημαντικούς ηγέτες του κινήματος για τα γονικά δικαιώματα της Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένων των αρχηγών ομάδων γονέων, μελών σχολικών συμβουλίων και νομοθετών της πολιτείας που πρωτοστάτησαν στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γονέων.

Οι προσκεκλημένοι συζήτησαν τα νομοσχέδια που προωθούνται από ορισμένους νομοθέτες της πολιτείας που στοχεύουν να αφαιρέσουν τα συνταγματικά δικαιώματα των γονέων και να υπονομεύσουν την εξουσία των τοπικών σχολικών επιτροπών. Οι επισκέπτες συζήτησαν επίσης τη νέα Πολιτική Γονικής Ειδοποίησης που υιοθετείται από τα σχολικά συμβούλια της Καλιφόρνια.

Και, το CPC ξεκίνησε το Parental Rights Pledge — μια ευθεία επιβεβαίωση των βασικών δικαιωμάτων των γονέων να κατευθύνουν την ανατροφή και την εκπαίδευση των παιδιών τους χωρίς παρενόχληση και εκφοβισμό από ακτιβιστές κρατικούς αξιωματούχους που προωθούν την πολιτική τους ατζέντα στα παιδιά της Καλιφόρνια.

Δείτε συγκεκριμένες συνεντεύξεις ή ολόκληρο το πρόγραμμα!

Προβεβλημένοι προσκεκλημένοι:

Γερουσιαστής Shannon Grove

Sonja Shaw, Πρόεδρος, Chino Valley Unified School Board

Frank Rodriguez, ακτιβιστής υπέρ των γονέων

Greg Abdouch, Ιδρυτής, Not on Our Watch

Amy Bohn, Πρόεδρος, PERK

Συνέλευσης Bill Essayli

Jonathan Zachreson, Επίτροπος Σχολικής Επιτροπής της πόλης Roseville

Erin Friday, Συναρχηγός, Το καθήκον μας

Kira Davis, Πολιτική Συγγραφέας & Podcaster

Cecilia Iglesias, Ιδρυτής, Ένωση Γονέων & CPC Διευθύντρια Latino Engagement

Bir cevap yazın