Πράκτορας κινητών χρημάτων πυροβολήθηκε στο σπίτι της

4
Πράκτορας κινητών χρημάτων πυροβολήθηκε στο σπίτι της

161 Προβολές

Στη φωτογραφία είναι η κινητή πράκτορας που πυροβολήθηκε στο σπίτι της. Πηγή εικόνας: Chete FM

Αυτή είναι η Naomi Maenda, η νεαρή πράκτορας κινητής τηλεφωνίας που φέρεται να έχει δολοφονηθεί από πυροβολισμούς στο σπίτι στο Katozi, στην περιοχή Nakonde.

Σύμφωνα με μέλος της οικογένειας, η νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε από ένοπλους στο σπίτι της τα ξημερώματα σήμερα.

Το θύμα, που ταυτοποιήθηκε ως Naomi Maenda, ήταν στα 20 της και ζούσε με τον ανιψιό της, ο οποίος είδε την επίθεση και μίλησε στο Chete FM News.

Είπε ότι κοιμόταν όταν άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από το πίσω παράθυρο του σπιτιού γύρω στη 1 τα ξημερώματα. Σηκώθηκε να ερευνήσει, αλλά πριν φτάσει στο σαλόνι, είδε δύο άντρες ντυμένους στα μαύρα. Κρύφτηκε πίσω από μια πόρτα τρομοκρατημένος.

Στη συνέχεια άκουσε έναν πυροβολισμό από το δωμάτιο της θείας του, όπου εκείνη κοιμόταν. Δεν τόλμησε να βγει από την κρυψώνα του ούτε να κάνει θόρυβο. Δεν ήξερε πότε έφυγαν οι εισβολείς, καθώς το σπίτι ήταν σιωπηλό.

Μετά από αρκετή ώρα, φέρεται να πήγε να ελέγξει τη θεία του και τη βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της. Εξακολουθούσε να φοβάται να καλέσει βοήθεια ή να βγει έξω, νομίζοντας ότι μπορεί να ήταν ακόμα γύρω ή να επιστρέψουν για αυτόν.

Περίμενε μέχρι τα ξημερώματα και έτρεξε στο σπίτι του γείτονά του, Φρέντερικ Σιμπάγια, για να ζητήσει βοήθεια. Οι γείτονες ήρθαν και επιβεβαίωσαν ότι ήταν νεκρή. Έφτασαν γύρω στις 6 το πρωί.

Αυτό είναι το τρίτο περιστατικό βίας κατά πρακτόρων κινητών χρημάτων στο Nakonde φέτος. Δύο άλλοι πράκτορες δέχθηκαν επίθεση και πυροβολήθηκαν τον Ιούνιο, κοντά στο σπίτι του Mayenda.

Οι γείτονες ζητούν αυξημένη ασφάλεια στην περιοχή, λέγοντας ότι οι κλοπές και άλλα εγκλήματα είναι ανεξέλεγκτες. Καλούν την παρουσία της αστυνομίας και περιπολίες.

Υποψιάζονται επίσης ότι οι εγκληματίες μπορεί να ζούσαν εκεί κοντά. Ο Mayenda εργάστηκε ως χειριστής κινητής τηλεφωνίας στη μαύρη αγορά στο Nakonde.

– Μόνο FM

Facebookκελάδημαredditpinterestlinkedinταχυδρομείο

Bir cevap yazın