Συνδεόμενος σταθμός σύνδεσης iPad- 9to5Mac

1
Συνδεόμενος σταθμός σύνδεσης iPad- 9to5Mac

Πρίζα είναι γνωστό ότι κατασκευάζει ορισμένους σταθμούς σύνδεσης USB-C και Thunderbolt υψηλής ποιότητας, που κυμαίνονται από μικρότερες λύσεις εν κινήσει έως πιο στιβαρές και σταθερές λύσεις επιτραπέζιου υπολογιστή. Προσωπικά χρησιμοποιούσα τον σταθμό σύνδεσης 13 σε 1 για χρόνια με MacBook, iPad, ακόμη και υπολογιστές με Windows. Είναι συμπαγή, καλοφτιαγμένα και το πιο σημαντικό, αξιόπιστα. Αλλά τώρα που ορισμένα iPad έχουν υποστήριξη δευτερεύουσας οθόνης, βρήκαν μια λύση σύνδεσης που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPad σας ως tablet, ενώ σας δίνει επίσης την ελευθερία να χρησιμοποιείτε μια δευτερεύουσα οθόνη και να την αντιμετωπίζετε ως υπολογιστή!

Πριν ασχοληθώ με το τι μου αρέσει πραγματικά σε αυτό σταθμός ελλιμενισμού, ας δούμε πρώτα τις προδιαγραφές και τι θα βρείτε στο κουτί. Με τον κλασικό τρόπο του 2023, στο κουτί, το μόνο που λαμβάνετε είναι η ίδια η βάση σύνδεσης και ένα καλώδιο USB-C 3.2 Gen 1 20 ιντσών (50 cm) για μεταφορά δεδομένων και τροφοδοσίας, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει τούβλο φόρτισης ή δευτερεύον καλώδιο USB-C μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τροφοδοσία. Επομένως, εάν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά για iPad, τότε ένας φορτιστής 35 W θα είναι υπεραρκετός, καθώς το iPad καταλαμβάνει μόνο 33 W ισχύος στο μέγιστο. Ωστόσο, υποστηρίζει έως και 91 W διέλευσης ισχύος, εάν χρειάζεται.

Ανέφερα ότι ήταν ένα Βάση σύνδεσης 8 σε 1οπότε η επιλογή θύρας είναι η εξής:

  • Δύο θύρες USB-A 5Gbps
  • Υποδοχή ακουστικών 3,5 mm
  • Θύρα HDMI που υποστηρίζει έως και 4k στα 30FPS
  • Θύρα USB-C για παροχή ρεύματος
  • Υποδοχές κάρτας SD & MicroSD
  • Θύρα USB-C για διέλευση δεδομένων

Διαθέτει σχεδόν όλες τις βασικές θύρες που θα χρειαστείτε για μια βάση σύνδεσης iPad.

Ποιότητα κατασκευής

Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, Πρίζα το έριξε έξω από το πάρκο. Είναι κατασκευασμένο από κλασικό αλουμίνιο Apple για να ταιριάζει με την ίδια σχεδιαστική γλώσσα. Είναι αρκετά βαρύ ώστε να μην κινείται όταν ρυθμίζετε το iPad στη βάση, αλλά αρκετά ελαφρύ για να είναι φορητό. Το κάτω μέρος της βάσης έχει μια λαστιχένια πλατφόρμα για να μην γλιστράει πάνω στο γραφείο σας. Περιλαμβάνει επίσης λίγο λάστιχο στο σημείο που κάθεται το iPad, ώστε να μην προκαλεί ανεπιθύμητες γρατσουνιές. Και, τέλος, η ίδια η βάση είναι εξαιρετικά άκαμπτη. Δεν θα το χτυπήσετε κατά λάθος και θα αλλάξετε τη γωνία του iPad. Αυτό, θέλετε να το ρυθμίσετε και να το ξεχάσετε όταν πρόκειται για τη γωνία της βάσης.

Λαστιχένια επένδυση για iPad

Το καλό

Το νούμερο ένα πράγμα που με κάνει να θέλω να το χρησιμοποιήσω Σταθμός σύνδεσης iPad για το iPad Pro μου είναι το γεγονός ότι αυτή η βάση μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ το iPad μου ως iPad όταν χρειάζεται, αλλά μου επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιώ τη δευτερεύουσα οθόνη ως “υπολογιστή”. Αναζητώ μια βάση που να μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ το iPad μου ως υπολογιστή σε δευτερεύουσα οθόνη, αλλά και να μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ το iPad με το Apple Pencil μου για χειρόγραφες σημειώσεις και άλλες εργασίες. Για παράδειγμα, το να μπορώ να επεξεργαστώ τη μικρογραφία μου στο iPad με το μολύβι Apple μου – χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέσω το iPad – είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου για μένα.

Βασικά, έχετε επίσης άπειρες γωνίες θέασης με το iPad. Μπορείτε να το έχετε σχεδόν επίπεδο στο τραπέζι ενώ εξακολουθείτε να είναι συνδεδεμένο στο dock ή μπορείτε να το έχετε σε γωνία 90 μοιρών με μηδενικά προβλήματα.

Τέλος, έχουμε την ακαμψία της βάσης. λόγω του γεγονότος ότι είναι τόσο άκαμπτο δεν ανησυχώ ποτέ ότι ασκώ υπερβολική πίεση με το μολύβι ή το δάχτυλό μου. Μου δίνει ηρεμία γνωρίζοντας ότι οι μεντεσέδες είναι αδύναμοι ή εύκολο να μετακινηθούν.

Τι χρειάζεται βελτίωση

Σε αυτό το σημείο, δεν παίζω με αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να βελτιωθεί.

Ένα πράγμα που θα ήθελα να συμπεριλάβουν ήταν ένα καλώδιο USB-C σε σχήμα L στο κουτί. Με αυτόν τον τρόπο θα φαινόταν λίγο πιο καθαρό όταν επρόκειτο για την τελική ρύθμιση. Μπορείτε να δείτε το καλώδιο να προεξέχει σαν πονόλαιμος αντίχειρας. Το μόνο άλλο πράγμα που θα ήθελα να προστεθεί ήταν η δυνατότητα υποστήριξης τουλάχιστον 60 FPS σε ανάλυση 4K. Για τη δουλειά μου, τα 30FPS είναι υπεραρκετά, αλλά ξέρω ότι κάποιοι χρειάζονται αυτά τα 60FPS για τις περιπτώσεις χρήσης τους.

Τύλιξε

Αν είστε σαν εμένα και σας αρέσει να χρησιμοποιείτε το iPad σας ως τον κύριο υπολογιστή σας σε ένα γραφείο, τότε αυτό βάση από Plugable αξίζει να εξεταστεί. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPad σας ως iPad χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε για να αποσυνδέσετε το iPad σας, ενώ σας επιτρέπει επίσης να παραμένετε συνδεδεμένοι στη δευτερεύουσα οθόνη σας! Είναι ανθεκτικό, άνετο και λειτουργεί με οποιοδήποτε iPad που διαθέτει USB-C (το οποίο δεν είναι κάθε iPad εκτός από το iPad 9ης γενιάς). Α, και αυτό είναι μόνο 69 $ – αποβάθρες σαν αυτές συνήθως κοστίζουν 100 $+. Όπως ανέφερα, θα ήθελα να υπήρχε ένα καλώδιο σε σχήμα L στο κουτί, αλλά αυτό είναι περισσότερο μορφή παρά λειτουργία.

Τι νομίζετε; Χρησιμοποιείτε το iPad σας ως επιτραπέζιο υπολογιστή; Είναι κάτι που πιστεύετε ότι θα βοηθούσε στη ροή εργασίας σας; Ας το συζητήσουμε στα σχόλια παρακάτω!

FTC: Χρησιμοποιούμε συνδέσμους θυγατρικών που κερδίζουν αυτόματα εισόδημα. Περισσότερο.

Bir cevap yazın