Σύγκριση jSign vs SIGN.PLUS 2023

1
Σύγκριση jSign vs SIGN.PLUS 2023

Σύγκριση jSign vs SIGN.PLUS Η μετάβαση από την παραδοσιακή υγρή υπογραφή στις ηλεκτρονικές υπογραφές είναι μια αλλαγή που αξίζει να κάνετε, αλλά η επιλογή του καλύτερου λογισμικού ηλεκτρονικής υπογραφής δεν είναι πάντα απλή, καθώς όλα προσφέρουν παρόμοια εργαλεία. Ευτυχώς, Οι συγκρίσεις λογισμικού ηλεκτρονικής υπογραφής δίπλα-δίπλα μπορούν να αποκαλύψουν ανεπαίσθητες διαφορές.

Επιφανειακά, το jSign και το SIGN.PLUS είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Είναι και οι δύο νέοι στον κλάδο της ηλεκτρονικής υπογραφής και αναπτύχθηκαν από γνωστές εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών φαξ.

Ωστόσο, οι ομοιότητές τους δεν σταματούν εκεί. Και οι δύο παρέχουν αξιόπιστη υπηρεσία και προσφέρουν παρόμοια εργαλεία για τη δημιουργία υπογραφών και την προσαρμογή εγγράφων. Ωστόσο, διαφέρουν σε ορισμένους τομείς, όπως ο αριθμός των χρηστών και τα πρότυπα που υποστηρίζουν.

Χαρακτηριστικά

Με το jSign να είναι τόσο απλό, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι το SIGN.PLUS είναι λίγο πιο δύσκολο στη χρήση, αλλά είναι εξίσου φιλικό προς τον χρήστη με τον ανταγωνιστή του. Υπάρχουν μόνο δύο σημαντικές διαφορές μεταξύ των υπηρεσιών όσον αφορά τη δημιουργία υπογραφών – παρέχει το SIGN.PLUS 16 γραμματοσειρές για δακτυλογραφημένες υπογραφές αντί για τέσσερα, αλλά δεν υποστηρίζει ταμπλό επιγραφών.

Το SIGN.PLUS υποστηρίζει απεριόριστους χρήστες όταν εγγραφείτε για το υψηλότερο πρόγραμμα. Διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, που προσφέρει βασικά αλλά χρήσιμα εργαλεία, όπως σύμβολα κράτησης θέσης υπογραφών, πλαίσια κειμένου και πλαίσια ελέγχου.

Από την άλλη πλευρά, το λογισμικό απλοποιεί τη διαδικασία συναλλαγής με τους υπογράφοντες, από την αποστολή εγγράφων έως τον ορισμό υπενθυμίσεων και προθεσμιών. Δυστυχώς, υπάρχει καμία επιλογή για μαζική αποστολή εγγράφων. Όπως και το jSign, το SIGN.PLUS δεν διαθέτει βιβλιοθήκη φορμών, αλλά επιτρέπει τη χρήση απεριόριστων προτύπων.

ΤαμπλόΥπογραφή εγγράφου

SIGN.PLUS Ταμπλό

SIGN.PLUS Ταμπλό

SIGN.PLUS Υπογραφή Εγγράφου

SIGN.PLUS Υπογραφή Εγγράφου

Είναι ασφαλές να το πούμε αυτό Το SIGN.PLUS παρέχει μια πιο εκτενή λίστα χαρακτηριστικών σχετικά με τους τύπους ηλεκτρονικής υπογραφής, την επεξεργασία εγγράφων και τη διαχείριση προτύπων συμβολαίων. Ακόμα κι έτσι, το jSign αντισταθμίζει ελαφρώς τις ελλείψεις του παρέχοντας φακέλους για μαζική αποστολή εγγράφων.

Απόρρητο και ασφάλεια

Ασφάλεια
jSign
SIGN.PLUS
Παρακολούθηση εγγράφων
Έγγραφα χρονοσήμανσης
Περιορισμός τοποθεσίας
Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης
Έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων
Κρυπτογράφηση
Συμμόρφωση HIPAA

Ουσιαστικά, το λογισμικό ηλεκτρονικής υπογραφής σέβεται το απόρρητο των χρηστών, καθώς πρέπει να ακολουθεί αυστηρούς κανονισμούς όπως οι πράξεις eIDAS και ESIGN για να είναι νόμιμη υπηρεσία. Τόσο το jSign όσο και το SIGN.PLUS τηρούν αυτές τις πράξεις και επομένως παρέχουν τα μέσα για τη δημιουργία νομικά δεσμευτικών υπογραφών.

Επιπλέον, και τα δύο είναι συμβατά με το HIPAA, καθιστώντας τα μια βιώσιμη επιλογή για επαγγελματίες του ιατρικού τομέα. Το SIGN.PLUS ακολουθεί επίσης πρόσθετους νόμους περί απορρήτου, όπως το SOC 3, το PCI DSS και ο νόμος e-sign της Ελβετίας που ονομάζεται ZertES. Βολικά, όλα τα Τα πιστοποιητικά απορρήτου του SIGN.PLUS μπορούν να ληφθούν.

Και οι δύο προσφέρουν ίχνη ελέγχου για την παρακολούθηση εγγράφων και εκδίδουν πιστοποιητικά ολοκλήρωσης στο τέλος μιας διαδικασίας υπογραφής. Αυτά τα πιστοποιητικά αποκαλύπτουν τις τοποθεσίες των υπογραφόντων, τις διευθύνσεις IP και το πρόγραμμα περιήγησης που έχουν χρησιμοποιήσει για την υπογραφή.

BlockchainΡυθμίσεις φακέλου

Τεχνολογία jSign Blockchain

Τεχνολογία jSign Blockchain

jSign Envelope Settings

jSign Envelope Settings

jSign χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για την προστασία των δεδομένων, αποτρέποντας παραποίηση πληροφοριών εμποδίζοντας τους χρήστες να τροποποιήσουν μη αυτόματα δεδομένα. Επιπλέον, το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να περιορίζουν ή να καθορίζουν τοποθεσίες υπογραφής και να ζητούν έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) από τρίτους υπογράφοντες.

Το 2FA μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ασφάλεια του λογαριασμού, όπου ο κωδικός πρόσβασης μίας χρήσης μπορεί να φτάσει μέσω email ή SMS. Επιπλέον, το jSign δεν αποθηκεύει αρχεία σε μια κεντρική τοποθεσία. Στην πραγματικότητα, τα έγγραφα διαγράφονται αυτόματα μετά από μια ημέρα εάν δεν μετατραπούν σε πρότυπα.

Διαδρομή ελέγχουΠιστοποιητικό Ολοκλήρωσης

SIGN.PLUS Διαδρομή Ελέγχου

SIGN.PLUS Διαδρομή Ελέγχου

Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης SIGN.PLUS

Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης SIGN.PLUS

Το SIGN.PLUS διαθέτει επίσης μερικά πρόσθετα κόλπα ασφαλείας στο μανίκι του. Για παράδειγμα, εξασφαλίζει Προστασία DDoS μέσω του εσωτερικού δικτύου παράδοσης περιεχομένου. Παρέχει επίσης κρυπτογραφημένο χώρο αποθήκευσης.

Γενικά, είναι εύκολο να το δεις αυτό Το jSign είναι ο πιο ασφαλής πάροχος ηλεκτρονικής υπογραφής. Η πλατφόρμα δίνει σαφώς μεγαλύτερη προσοχή στην προστασία λογαριασμών και εγγράφων με την τεχνολογία blockchain. Επιπλέον, το εργαλείο περιορισμού θέσης υπογραφής είναι απαραίτητο για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων από απατεώνες.

Ευκολία στη χρήση

Ενσωματώσεις
jSign
SIGN.PLUS
# Ενσωματώσεις 5 7
CRM
Salesforce
Ζάπιερ
Συναγωνιστές
API
Πλατφόρμες
Έκδοση προγράμματος περιήγησης
Βελτιστοποιημένο για κινητά
Windows
macOS
Linux
Android
iOS

Όταν συγκρίνετε τη χρηστικότητα του jSign και του SIGN.PLUS, το οι διαφορές είναι μικρές. Και οι δύο είναι προσβάσιμες λύσεις ηλεκτρονικής υπογραφής με λογικά σχεδιασμένους πίνακες εργαλείων. Η αποστολή εγγράφων γίνεται απευθείας από τις αντίστοιχες διεπαφές. Επιπλέον, ούτε το jSign ούτε το SIGN.PLUS απαιτούν από τους υπογράφοντες να δημιουργήσουν λογαριασμό για την υπογραφή εγγράφων.

Τούτου λεχθέντος, το SIGN.PLUS δεν διευκολύνει την αποθήκευση επαφών, ενώ Οι χρήστες του jSign μπορούν να αποθηκεύσουν απεριόριστες επαφές τρίτων. Από την άλλη πλευρά, η αυτο-υπογραφή είναι σημαντικά πιο εύκολη για τους συνδρομητές του SIGN.PLUS λόγω του ‘Sign Myself’. Συγκριτικά, οι χρήστες του jSign πρέπει να στείλουν ένα έγγραφο στον εαυτό τους για να μπορέσουν να το υπογράψουν.

Το SIGN.PLUS υπερτερεί της υποστήριξης συσκευών της jSign, με το τελευταίο να διαθέτει μόνο web app. Ευτυχώς, αυτή η έκδοση του λογισμικού είναι βελτιστοποιημένη για κινητά και ο σχεδιασμός μεταφοράς και απόθεσης είναι πολύ βολικός. Ωστόσο, αυτό δεν πλησιάζει την αξιοσημείωτη εφαρμογή για κινητά του SIGN.PLUS.

Εκτός από το να σας επιτρέπει να σχεδιάζετε υπογραφές με ένα δάχτυλο, η εφαρμογή για κινητά του SIGN.PLUS μπορεί να σαρώσει έντυπα έγγραφα για ηλεκτρονική υπογραφή. Τέλος, στέλνει ειδοποιήσεις push όταν έρχεται ένα αίτημα υπογραφής, η υπογραφή έχει ολοκληρωθεί ή λήγει σύντομα.

Τιμολόγηση

Τιμολόγηση
jSign
SIGN.PLUS
Πληρωμή ανά συμβόλαιο
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 9,99 $/μήνα 9,99 $/μήνα
Δωρεάν δοκιμή 14 ημέρες
Δωρεάν Έκδοση
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το jSign προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, την οποία οι αναγνώστες των Best Reviews μπορούν να επεκτείνουν σε 30 ημέρες. Ταυτόχρονα, το SIGN.PLUS διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα που είναι ιδανικό για προσωπική χρήση, παρέχοντας απεριόριστη αυτο-υπογραφή και τρία αιτήματα υπογραφής το μήνα. Ανεξάρτητα, τόσο η δωρεάν δοκιμή όσο και η έκδοση δίνουν στους χρήστες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις πλατφόρμες δωρεάν, κάτι που είναι απαραίτητο λαμβάνοντας υπόψη ούτε παρέχει επιστροφές χρημάτων.

Αποκλειστική δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για τους αναγνώστες των καλύτερων κριτικών

Λογότυπο jSign

Ξεκινήστε τη συνδρομή σας στο jSign κάνοντας κλικ στον σύνδεσμό μας και λάβετε μια αποκλειστική δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Το SIGN.PLUS μπορεί να είναι πιο ακριβό από το jSign, αλλά το τελευταίο προσφέρει μόνο μηνιαία χρέωση. Αυτή η δομή τιμολόγησης σημαίνει ότι η μείωση των τιμών του jSign είναι σχεδόν αδύνατη. Συγκριτικά, το SIGN.PLUS προσφέρει έως και 40% εκπτώσεις με ετήσια χρέωση.

Δωρεάν λογισμικό ηλεκτρονικής υπογραφής με SIGN.PLUS

Λογότυπο SIGN.PLUS

Εγγραφείτε στο SIGN.PLUS και υπογράψτε έγγραφα εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, είναι επίσης δυνατή η αποστολή έως και τριών αιτημάτων υπογραφής ανά μήνα.

Υπάρχει επίσης μια διαφορά μεταξύ του τι προσφέρουν τα διάφορα σχέδια τιμολόγησης των πλατφορμών. Για παράδειγμα, το SIGN.PLUS ξεκλειδώνει πρόσθετα εργαλεία με πιο ακριβές συνδρομές, ενώ Το jSign αυξάνει τις μηνιαίες ποσοστώσεις με τα υψηλότερα σχέδιά της.

Υποστήριξη πελατών

Υποστήριξη πελατών
jSign
SIGN.PLUS
24/7
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ζωντανή συζήτηση
Κελάδημα
Facebook
Ιστολόγιο
Κοινότητα
Σε κλήση

Το SIGN.PLUS έχει περιορισμένα κανάλια για την άμεση βοήθεια των πελατών. Συγκεκριμένα, η επικοινωνία με τους αντιπροσώπους της εταιρείας είναι δυνατή μόνο μέσω email τις εργάσιμες ημέρες. Η εναλλακτική είναι να έρθετε σε επαφή με τη μητρική εταιρεία, Alohi, μέσω Facebook ή Twitter.

Το jSign παρέχει περισσότερους τρόπους επικοινωνίας εκτός από email. Συγκεκριμένα, οι agents της εταιρείας είναι διαθέσιμοι 24/7 μέσω τηλεφώνου και live chat.

Η πρόσθετη βοήθεια στο τέλος του SIGN.PLUS περιλαμβάνει ένα ιστολόγιο που περιέχει θέματα ηλεκτρονικής υπογραφής, όπως η διαφορά μεταξύ ηλεκτρονικών υπογραφών και ψηφιακών υπογραφών. Ο Ελβετός πάροχος έχει επίσης Οδηγοί νομιμότητας ηλεκτρονικής υπογραφής παράλληλα με τη λεπτομερή σελίδα Συχνών Ερωτήσεων.

jSign FAQSIGN.PLUS Οδηγοί Νομιμότητας

jSign FAQ

jSign FAQ

SIGN.PLUS Οδηγοί Νομιμότητας

SIGN.PLUS Οδηγοί Νομιμότητας

Το jSign διαθέτει επίσης οδηγούς χρήσης βήμα προς βήμα για την πλατφόρμα του. Αυτά είναι άκρως ενημερωτικά, αλλά αυτό που πραγματικά βοηθά τους χρήστες να κατανοήσουν γρήγορα το λογισμικό είναι το υποδείξεις που εμφανίζονται κατά την εισαγωγή θέσεων κράτησης θέσης σε ένα έγγραφο.

συμπέρασμα

Στο τέλος της ημέρας, ούτε το jSign ούτε το SIGN.PLUS είναι ξεκάθαρα νικητές. Παρά όλα αυτά, και τα δύο είναι φιλικά προς τον χρήστη, ασφαλή και νομικά δεσμευτικά. Υποστηρίζουν τους πελάτες στη διαχείριση των επαφών τους, επιτρέποντάς τους να ορίζουν υπενθυμίσεις και προθεσμίες. Επιπλέον, τα έγγραφα μπορούν να σταλούν σε πολλούς υπογράφοντες, ακόμα κι αν μπορείτε να αποθηκεύσετε επαφές μόνο με το jSign.

Η τελική επιλογή τελικά εξαρτάται από την υποστήριξη χρηστών, τα πρότυπα και την τιμή. Τα φθηνότερα προγράμματα της jSign επιτρέπουν το πολύ δύο άτομα, επομένως είναι μια καλή επιλογή για ελεύθερους επαγγελματίες και λογιστές. Ακόμη και οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να το επωφεληθούν εάν οι συμβάσεις διεκπεραιώνονται από ένα ή δύο μέλη της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, το SIGN.PLUS υποστηρίζει απεριόριστους χρήστες με το υψηλότερο πρόγραμμα. Αυτή η λεπτομέρεια το καθιστά κατάλληλο για επιχειρήσεις που ποικίλλουν σε μέγεθος, όπως τα κτηματομεσιτικά γραφεία. Η ευελιξία σχετικά με τα πρότυπα και οι διάφορες συμμορφώσεις της εταιρείας σημαίνει ότι είναι μια βιώσιμη λύση και για δικηγορικά γραφεία.

Αν είσαι ακόμα στον φράχτη, είναι καλύτερα να μάθετε περισσότερα για το προϊόν πριν από τη δέσμευση. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να διαβάσετε τις αναλυτικές μας κριτικές για το jSign και το SIGN.PLUS για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις πλατφόρμες.

Bir cevap yazın