Σύγκριση jSign vs signNow 2023

1
Σύγκριση jSign vs signNow 2023

Σύγκριση jSign vs signNow Η υγρή υπογραφή παίρνει σταδιακά το πίσω κάθισμα λόγω της χρήσης περιττών πόρων (όπως χαρτί και μελάνι) και είναι εύκολο να πλαστογραφηθεί. Ως εκ τούτου, το λογισμικό ηλεκτρονικής υπογραφής είναι μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση, όπως είναι ασφαλέστερο και υποστηρίζει τεκμηρίωση χωρίς χαρτί.

Ωστόσο, η επιλογή του σωστού μπορεί να είναι κουραστική, καθώς οι περισσότερες πλατφόρμες φαίνεται να μοιάζουν στην αρχή. Επομένως, διαβάζοντας για τα χαρακτηριστικά τους δίπλα δίπλα μπορεί να διευκολύνει την εργασία. Τούτου λεχθέντος, το jSign και το signNow είναι παρόμοια μόνο σε επίπεδο επιφάνειας, καθώς παρέχουν σημαντικά διαφορετικά εργαλεία από κάτω.

Για παράδειγμα, το jSign δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια, ενώ το signNow προσφέρει περισσότερα εργαλεία προσαρμογής εγγράφων. Επίσης, υποστηρίζει περισσότερους χρήστες από το jSign από προεπιλογή και τα σχέδια τιμολόγησης διαφέρουν σημαντικά. Ευτυχώς, είναι και οι δύο απλές, λογικά σχεδιασμένες πλατφόρμεςέτσι θα συνηθίσετε ό,τι επιλέξετε σε χρόνο μηδέν.

Χαρακτηριστικά

Κύρια χαρακτηριστικά
jSign
υπογράψτε τώρα
Σχεδίαση υπογραφής
Τύπος Υπογραφή
Μεταφόρτωση υπογραφής
Σημάδι
Ψηφιακές Υπογραφές
Είσπραξη πληρωμών
Cloud Storage
# Αποθηκευμένα πρότυπα 3 1.000/έτος
Προσαρμοσμένα πρότυπα
Προσαρμοσμένη επωνυμία
Έντυπα
Προθεσμίες
Υπενθυμίσεις
Πολλαπλοί Υπογράφοντες

Η ηλεκτρονική υπογραφή ξεκινά με την προσαρμογή της ηλεκτρονικής υπογραφής σας. Με το jSign, αυτό μπορεί να συμβεί με ένα εξωτερικό μαξιλάρι σήμανσης ή ανεβάζοντας μια φωτογραφία χειρόγραφης υπογραφής. Μια άλλη επιλογή είναι να σχεδιάσετε με ποντίκι ή επιφάνεια αφής και η τελική είναι να πληκτρολογήσετε χρησιμοποιώντας μία από τις τέσσερις διαθέσιμες γραμματοσειρές.

Ενώ δεν είναι δυνατή η επεξεργασία του ίδιου του κειμένου ενός εγγράφου, είναι δυνατό να προστεθούν σύμβολα κράτησης θέσης και να δημιουργηθούν επαναχρησιμοποιήσιμα πρότυπα αφού τα τροποποιήσετε σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου τρίτου μέρους. Από το λογισμικό ενσωματώνεται με τα Έγγραφα Google και το Microsoft Wordαυτό είναι όσο πιο εύκολο γίνεται.

Το jSign καθιστά εξίσου εύκολη τη διαχείριση συνεργατών αφού σας επιτρέπει αποθηκεύστε απεριόριστες επαφές, ορίστε προθεσμίες και ξεκινήστε υπενθυμίσεις. Όλα αυτά προσφέρονται σε έναν ή δύο χρήστες με τα τυπικά προγράμματα ή πολλούς περισσότερους με μια συνδρομή σε επίπεδο επιχείρησης.

ΤαμπλόPlaceholders

jSign Dashboard

jSign Dashboard

jSign Placeholders

jSign Placeholders

Υποστηρίζοντας φωτογραφημένες και σχεδιασμένες υπογραφές, προσφέροντας οκτώ γραμματοσειρές για δακτυλογραφημένες υπογραφές και παρέχοντας επαναχρησιμοποιήσιμα πρότυπα, το signNow έχει κάποιες ομοιότητες με το jSign. Ωστόσο, μια σημαντική διαφορά είναι αυτή Το signNow υποστηρίζει προσαρμοσμένη επωνυμία.

Το λογισμικό διαθέτει επίσης ένα βασικό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, που σας επιτρέπει να προσθέτετε πλαίσια κειμένου και πλαίσια ελέγχου, αν και το κείμενο ενός εγγράφου δεν μπορεί να επεξεργαστεί – όπως το jSign. Αυτό που αντιτίθεται σε αυτό είναι ότι το signNow προσφέρει προηγμένα πεδία υπογραφής, όπως αυτές για είσπραξη πληρωμών. Εάν χρειάζεται να επεξεργαστείτε περαιτέρω, το αγαπημένο σας πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου μπορεί εύκολα να προστεθεί μετά την ενσωμάτωση του Zapier, το οποίο ξεκλειδώνει περισσότερες από 5.000 ενσωματώσεις.

Η διαχείριση των επαφών γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως και με το jSign. Ακόμα κι έτσι, ο αριθμός των υποστηριζόμενων χρηστών είναι λίγο μεγαλύτερος, καθώς α Η συνδρομή signNow μπορεί να έχει έως και δέκα θέσεις από προεπιλογή, και μπορούν να ζητηθούν επιπλέον θέσεις.

Υπογραφή & ΑρχικάΠροσαρμοσμένα πεδία

Πληκτρολογήστε Signature & Initials στο signNow

signNow Πληκτρολογήστε Υπογραφή & Αρχικά

signNow Προσαρμοσμένα Πεδία

signNow Προσαρμοσμένα Πεδία

Απόρρητο και ασφάλεια

Ασφάλεια
jSign
υπογράψτε τώρα
Παρακολούθηση εγγράφων
Έγγραφα χρονοσήμανσης
Περιορισμός τοποθεσίας
Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης
Έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων
Κρυπτογράφηση
Συμμόρφωση HIPAA

Το jSign και το signNow προστατεύουν τους χρήστες τους με διαφορετικούς τρόπους. Και οι δύο λύσεις είναι συμβατές με το HIPAA και οι υπογραφές που γίνονται σε αυτά είναι νομικά δεσμευτικές. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι το signNow πρέπει να βασίζεται σε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για την επικύρωση των εγγράφων προτού γίνουν αποδεκτά στο δικαστήριο.

Το jSign χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για την ασφάλεια των αρχείων. Αυτό σημαίνει το λογισμικό παρακολουθεί και σφραγίζει κάθε έγγραφοσυνοψίζει τη διαδικασία σε ίχνη ελέγχου και εκδίδει ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης όταν όλοι έχουν υπογράψει.

Η διασφάλιση της υπογραφής του σωστού παραλήπτη – και η αποτροπή της απάτης με την υπογραφή – δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη με το jSign. Συγκεκριμένα, είναι δυνατό να να καθορίσετε ή να περιορίσετε τοποθεσίες υπογραφής και επαληθεύστε τους υπογράφοντες με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA). Αυτό το μέτρο ασφαλείας μπορεί να ενεργοποιηθεί και για προστασία λογαριασμού. Ως τελευταίο επίπεδο ασφάλειας, το λογισμικό δεν αποθηκεύει αρχεία σε κεντρική τοποθεσία και τα διαγράφει μετά από μια ημέρα.

BlockchainΡυθμίσεις φακέλου

Τεχνολογία jSign Blockchain

Τεχνολογία jSign Blockchain

jSign Envelope Settings

jSign Envelope Settings

Τα μέτρα κυβερνοασφάλειας του signNow μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρα, καθώς λειτουργούν σιωπηλά στο παρασκήνιο. Για παράδειγμα, το λογισμικό διεξάγει αυτόματες σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού χωρίς να ανοίγετε ένα ξεχωριστό παράθυρο κατά τη μεταφόρτωση ενός εγγράφου.

Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης ίχνη ελέγχου για τον έλεγχο του ιστορικού ενός εγγράφου. Αντί να προσδιορίζει τοποθεσίες υπογραφής, επιτρέπει στους χρήστες ρυθμίστε προηγμένες μεθόδους ελέγχου ταυτότητας. Για παράδειγμα, είναι δυνατή η επιβεβαίωση της ταυτότητας ενός παραλήπτη μέσω μιας αυτοματοποιημένης τηλεφωνικής κλήσης.

Τέλος, το signNow πληρώνει ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία μεμονωμένων εγγράφων προσφέροντας προστασία με κωδικό πρόσβασης και 2FA. Τέλος, μπορούν ακόμη και να προστατευθούν με μοναδικά αναγνωριστικά εγγράφων.

Ρυθμίσεις ασφαλείαςΙστορικό εγγράφου

signNow Ρυθμίσεις ασφαλείας

signNow Ρυθμίσεις ασφαλείας

signNow Ιστορικό εγγράφου

signNow Ιστορικό εγγράφου

Ευκολία στη χρήση

Πλατφόρμες
jSign
υπογράψτε τώρα
Έκδοση προγράμματος περιήγησης
Βελτιστοποιημένο για κινητά
Windows
macOS
Linux
Android
iOS

Εξίσου σημαντική με την ασφάλεια, μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής υπογραφής πρέπει να είναι διαισθητική και φιλική προς το χρήστη. Ευτυχώς, αυτό ισχύει τόσο για το jSign όσο και για το signNow. Εχουν καλοσχεδιασμένα, καθαρά ταμπλό όπου όλες οι επιλογές είναι εύκολο να βρεθούν. Η ρύθμιση των διαφόρων μέτρων ασφαλείας και η προετοιμασία ενός εγγράφου για υπογραφή είναι αβίαστη. Είναι επίσης ένα συν αυτό Καμία υπηρεσία δεν απαιτεί από τους παραλήπτες να έχουν λογαριασμό να μπορεί να υπογράφει έγγραφα.

Πέρα από αυτό, πρέπει να είναι μια βιώσιμη επιλογή για επαγγελματίες που είναι συχνά εν κινήσει. Το jSign υποστηρίζει την υπογραφή εν κινήσει με τον βελτιστοποιημένο για κινητά τον ιστότοπό του, όπου η σχεδίαση μεταφοράς και απόθεσης λειτουργεί σαν γοητεία.

Εν τω μεταξύ, το signNow διαθέτει μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά με μερικά κόλπα στο μανίκι της. Για ένα, χρειάζεται μόνο ένα γρήγορο πάτημα για να προσθέσετε μια προηγουμένως σχεδιασμένη ηλεκτρονική υπογραφή ή μπορείτε να σχεδιάσετε μια νέα με ένα δάχτυλο. Αλλά το signNow έρχεται επίσης με μια μοναδική δυνατότητα εφαρμογής για κινητά – το λειτουργία περιπτέρου. Με αυτόν τον τρόπο, το ίδιο έγγραφο μπορεί να υπογραφεί σε μία συσκευή από πολλούς υπογράφοντες.

Τιμολόγηση

Τιμολόγηση
jSign
υπογράψτε τώρα
Πληρωμή ανά συμβόλαιο
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 9,99 $/μήνα 8 $/χρήστης/μήνα
Δωρεάν δοκιμή 14 ημέρες 7 ημέρες
Δωρεάν Έκδοση
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 μέρες

jSign και signNow έχουν πολύ διαφορετικές δομές τιμολόγησης. Πρώτα και κύρια, τα προγράμματα υψηλότερης βαθμίδας του jSign είναι φθηνότερα από αυτά του signNow. Αντίθετα, το jSign δεν προσφέρει επιστροφές χρημάτων, ενώ το signNow έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ταυτόχρονα, το jSign μπορεί να δοκιμαστεί δωρεάν για 14 ημέρες ή 30 ημέρες αποκλειστικά για τους αναγνώστες των Best Reviews, ενώ η δωρεάν δοκιμή του signNow διαρκεί μόνο επτά ημέρες.

Αποκλειστική δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για τους αναγνώστες των καλύτερων κριτικών

Λογότυπο jSign

Ξεκινήστε τη συνδρομή σας στο jSign κάνοντας κλικ στον σύνδεσμό μας και λάβετε μια αποκλειστική δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Επιπροσθέτως, Το signNow ακολουθεί μια πολιτική τιμολόγησης βάσει χρήστη, και ένας μεμονωμένος λογαριασμός μπορεί να φιλοξενήσει έως και δέκα χρήστες από προεπιλογή. Εν τω μεταξύ, το jSign υποστηρίζει έως δύο χρήστες ανά λογαριασμό, εκτός εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα της εταιρείας σε επίπεδο επιχείρησης.

Από τις δύο πλατφόρμες ηλεκτρονικής υπογραφής, Το signNow προσφέρει περισσότερα εργαλεία στα σχέδιά του υψηλότερου επιπέδου. Για παράδειγμα, η μαζική αποστολή ξεκλειδώνεται με τη συνδρομή μεσαίου επιπέδου και την προσαρμοσμένη επωνυμία με την πιο ακριβή.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών με signNow

signNow Logo

Ξεκινήστε τη συνδρομή σας στο signNow και χρησιμοποιήστε την για 30 ημέρες χωρίς κίνδυνο. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι μέχρι το τέλος του μήνα, το signNow σας επιστρέφει εξ ολοκλήρου, χωρίς να επισυνάπτονται συμβολοσειρές.

Εν τω μεταξύ, το jSign δεν διαθέτει πρόσθετα εργαλεία για τις πιο ακριβές συνδρομές του. Αντίθετα, οι δυνατότητες παρέχονται από το φθηνότερο πρόγραμμα. Για ενα, Η μαζική αποστολή είναι διαθέσιμη από την πρώτη στιγμή με 25 φακέλους, ο οποίος διπλασιάζεται κατά την αναβάθμιση στο πρόγραμμα μεσαίας βαθμίδας και γίνεται απεριόριστος με την υψηλότερη συνδρομή.

Υποστήριξη πελατών

Υποστήριξη πελατών
jSign
υπογράψτε τώρα
24/7
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ζωντανή συζήτηση
Κελάδημα
Facebook
Ιστολόγιο
Κοινότητα
Σε κλήση

Αν και η αντιμετώπιση προβλημάτων με οποιοδήποτε είδος λογισμικού ηλεκτρονικής υπογραφής είναι σπάνια, μπορείτε να βασιστείτε και στις δύο λύσεις». 24/7 ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email. Σημειώστε ότι η ζωντανή συνομιλία του jSign δεν είναι χωρίς σφάλμα, καθώς τείνει να εξαφανίζεται από τον ιστότοπο της εταιρείας. Ανεξάρτητα από αυτό, οι πράκτορες της εταιρείας είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί, και το ίδιο ισχύει και για το signNow.

Το jSign προσφέρει πρόσθετη βοήθεια μέσω των λεπτομερών σελίδων Συχνών Ερωτήσεων. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για το signNow, όπου οι σχετικές ενότητες είναι μάλλον ξεπερασμένες. Ωστόσο, η εταιρεία το αναπληρώνει με το δικό της signNow Academyτο οποίο, έναντι πρόσθετης χρέωσης, διδάσκει στους χρήστες τις λεπτομέρειες της ηλεκτρονικής υπογραφής.

Αφ ‘ετέρου, Το jSign παρέχει αναλυτικούς, βήμα προς βήμα οδηγούς χωρίς επιπλέον συνδρομή. Επίσης, υποδείξεις και οδηγίες εμφανίζονται στην πλατφόρμα όταν προετοιμάζονται έγγραφα για αίτημα υπογραφής.

συμπέρασμα

Λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα, ούτε το jSign ούτε το signNow μπορούν να ονομαστούν ξεκάθαροι νικητές. Και τα δύο είναι εύκολα στη χρήση, ασφαλή και παρέχουν απλά εργαλεία διαχείρισης επαφών. Επομένως, η επιλογή εξαρτάται από το είδος της επιχείρησης που διευθύνετε. Για παράδειγμα, Τα άτομα που εργάζονται ανεξάρτητα είναι καλύτερα να επιλέξουν το jSignκαθώς αρκεί ένας λογαριασμός για έναν ή δύο χρήστες.

Εν τω μεταξύ, το signNow υποστηρίζει περισσότερους χρήστες και διαθέτει πολλά εργαλεία προσαρμογής εγγράφων, καθιστώντας το α ταιριάζει καλύτερα για μικρές επιχειρήσεις, δικηγορικά γραφεία και ομάδες όπου πολλοί άνθρωποι χειρίζονται τα χαρτιά.

Πριν δεσμευτείτε, κάνοντας μια δοκιμαστική εκτέλεση κάθε λογισμικού μέσω των δωρεάν δοκιμών τους είναι απαραίτητη. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να αποφασίσετε, μπορείτε πάντα να ελέγχετε τις αντίστοιχες κριτικές των πλατφορμών για περισσότερες πληροφορίες.

Bir cevap yazın