Τεχνολογία Round-Up — 13 Σεπτεμβρίου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT Officers & LEADER IN SUPPLY MANAGEMENT

5

CPO Rising’s Τεχνολογία Round-Up Series επιστρέφει σήμερα με νέα νέα τεχνολογίας διαχείρισης προμηθειών και ενημερώσεις που καλύπτουν μερικές πρόσφατες σημαντικές ανακοινώσεις. Εάν είστε πάροχος λύσεων προμήθειας, προμηθειών ή διαχείρισης δαπανών και καινοτομείτε συνεχώς με τον τρόπο που οι ηγέτες και οι επαγγελματίες της αλυσίδας προμηθειών και εφοδιασμού αποφέρουν αξία, θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας. Στείλτε μας μια σημείωση στις πληροφορίες στο cporising dot com. Ευχαριστώ και απολαύστε!

Η Corcentric λανσάρει τη διαχειριζόμενη λύση AR της στη Γαλλία

CHERRY HILL, NJ — Κορκεντρικός, κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος των καλύτερων στην κατηγορία λύσεων προμηθειών και χρηματοδότησης, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της λύσης Διαχειριζόμενων Απαιτήσεων Λογαριασμών (AR) στη Γαλλία. Η λύση Managed AR παρέχει τεχνολογία, εμπορική χρηματοδότηση και ειδικευμένους ανθρώπους με το κλειδί στο χέρι, για να βοηθήσει τους πελάτες να επιτύχουν μια ποικιλία βασικών εταιρικών στόχων.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η λύση Managed AR αντικαθιστά τα επισφαλή χρέη, τους κινδύνους πληρωμής, τις εκκρεμείς πωλήσεις υψηλών ημερών (DSO) και τις καταπονημένες ομάδες με εγγυημένα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Η Corcentric υποστηρίζει τους πελάτες με έναν συνδυασμό ειδικών σε θέματα, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και λογισμικού που μπορούν να απελευθερώσουν κεφάλαια κίνησης παγιδευμένα σε ένα καθολικό AR — δίνοντας στους πελάτες τα μετρητά και την ηρεμία που χρειάζονται για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον Xavier Pierre-Bez, Αντιπρόεδρο Business & Operations, EMEA South στην Corcentric, «Οι ομάδες εισπρακτέων λογαριασμών δεν έχουν την πολυτέλεια να βαλτώνουν από επαναλαμβανόμενες μη αυτόματες παραδόσεις τιμολογίων και παρακολούθηση, ειδικά στη σημερινή οικονομία», είπε.

«Το Managed AR της Corcentric δίνει στις εταιρείες την ελευθερία να οδηγήσουν σε στρατηγική ανάπτυξη — εξαλείφοντας ζητήματα που ταλαιπωρούν εδώ και καιρό τα τμήματα AR, διατηρώντας τις ομάδες εστιασμένες στο πού μπορούν να προσφέρουν τη μεγαλύτερη αξία, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία των πελατών και την ταχύτητα συλλογής. Και με τους νέους κανονισμούς ηλεκτρονικής τιμολόγησης που θα τεθούν σε ισχύ το επόμενο έτος στη Γαλλία, οι υπηρεσίες Managed AR της Corcentric θα διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλη την περιοχή και σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε ο Pierre-Bez.

Με τη λύση Managed AR της Corcentric, οι πελάτες μπορούν:

  • Απλοποιήστε την παράδοση τιμολογίων — ένα κανάλι στο Corcentric για όλες τις τιμολόγηση AR.
  • Άμεση και οριστική μείωση του DSO — οι πελάτες επιλέγουν πότε θέλουν να πληρωθούν για κάθε τιμολόγιο και η Corcentric θα πληρώσει πλήρως, εγγυημένα.
  • Εξάλειψη του κινδύνου είσπραξης — Η Corcentric πληρώνει όλα τα τιμολόγια των πελατών εγκαίρως, κάθε φορά – χωρίς επισφαλείς απαιτήσεις ή πιστωτικό κίνδυνο. Επιπλέον, μια συμφωνία χωρίς αναγωγή διασφαλίζει ότι οι πελάτες δεν είναι ποτέ υπεύθυνοι για καθυστερημένες πληρωμές.
  • Απελευθέρωση κεφαλαίου κίνησης — το ξεκλείδωτο κεφάλαιο κίνησης στο καθολικό AR ενός πελάτη γίνεται μετρητά στον ισολογισμό, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της ρευστότητας ή/και την ανάπτυξη κεφαλαίων.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Esker συνεργάζεται με λύσεις πληρωμών Boost για να φέρει επανάσταση στην επεξεργασία εικονικών καρτών

MIDDLETON, Wis. και ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, NY— ευχαριστώμια παγκόσμια πλατφόρμα cloud και ηγέτης στις λύσεις αυτοματισμού διαδικασιών με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη για λειτουργίες χρηματοδότησης, προμηθειών και εξυπηρέτησης πελατών, ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με Ενισχύστε τις λύσεις πληρωμώνένας καινοτόμος ηγέτης στη βελτιστοποίηση της χρήσης και της αποδοχής των εμπορικών καρτών στο τοπίο της επιχείρησης με την επιχείρηση (B2B).

Ο Esker δήλωσε ότι αυτή η πρώτη στο είδος της συνεργασία στοχεύει να μεταμορφώσει την επεξεργασία εικονικών καρτών για τα τμήματα εισπρακτέων λογαριασμών (AR) την εξάλειψη των κουραστικών χειρωνακτικών προσπαθειών και τον εξορθολογισμό της συμφωνίας πληρωμών. Αξιοποιώντας την τεχνολογία αυτοματισμού αιχμής της Esker με το Boost Intercept® Λύση άμεσης επεξεργασίας (STP) της Boost αυτή η συνεργασία προσφέρει απαράμιλλη αποτελεσματικότητα και απλότητα στη διαδικασία αποδοχής εικονικών καρτών.

Σύμφωνα με τον Dean M. Leavitt, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Boost Payments Solutions, «Η συνεργασία με την Esker για τη λύση επεξεργασίας εικονικών καρτών μας ήταν μια εύκολη απόφαση. Υποστηριζόμενος από ένα αποδεδειγμένο ιστορικό αριστείας, ο Esker ήταν η ιδανική επιλογή για αυτήν τη συνεργασία», είπε.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδυάζουμε τη βραβευμένη τεχνολογία μας με την καθιερωμένη σουίτα Esker Pay για να δημιουργήσουμε μια πλήρως παθητική εμπειρία αποδοχής. Η ακλόνητη δέσμευση της Esker να βρει την καλύτερη τεχνολογία για τους πελάτες της αντικατόπτριζε τις δικές μας αξίες, διασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και ανταποδοτική συνεργασία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

REPAY Συνεργάτες με Quadient to Enhance AP Automation Platform

ΑΤΛΑΝΤΑ Repay Holdings Corporationκορυφαίος πάροχος καθετοποιημένων λύσεων πληρωμών, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με Τετραπλό, ηγέτης στο να βοηθά τις επιχειρήσεις να δημιουργούν ουσιαστικές συνδέσεις με τους πελάτες μέσω ψηφιακών και φυσικών καναλιών. Η συνεργασία ενισχύει τη λύση αυτοματισμού Quadient AP προσφέροντας στους πελάτες τους τις ενσωματωμένες δυνατότητες πληρωμής REPAY.

Η εταιρεία δήλωσε ότι μέσω της ενσωμάτωσής της με το REPAY, οι εταιρείες που χρησιμοποιούν τη λύση αυτοματισμού Quadient’s Accounts Payable μπορούν να πληρώνουν με ασφάλεια τιμολόγια προμηθευτών και προμηθευτών χρησιμοποιώντας ψηφιακές μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων εικονικών καρτών, ACH, Enhanced ACH και πληρωμών σε πραγματικό χρόνο (RTP), εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας κόστος αυξάνοντας παράλληλα την ορατότητα και τον έλεγχο.

Σύμφωνα με τον Darin Horrocks, EVP, Business Payments στο REPAY, «Τόσο το Quadient όσο και το REPAY δεσμεύονται στη συνεχή εξέλιξη των ενσωματωμένων λύσεων πληρωμών που οδηγούν την αυτοματοποίηση, ενώ απλοποιούν και βελτιστοποιούν τη διαδικασία πληρωτέων λογαριασμών», είπε.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Quadient και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για νέους τρόπους βελτιστοποίησης των πληρωμών και ενσωμάτωσης των τεχνολογιών μας για βελτιωμένες ταμειακές ροές, βελτιωμένες εσωτερικές διαδικασίες και αυξημένη ικανοποίηση πελατών και προμηθευτών», πρόσθεσε ο Horrocks.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Mastercard και KredX Partner στη Λύση πληρωμών B2B

Mastercard Incorporated MA έχει συνεργαστεί με την πλατφόρμα χρηματοδότησης της εφοδιαστικής αλυσίδας, CredXγια την ανάπτυξη μιας καινοτόμου λύσης πληρωμών από επιχείρηση σε επιχείρηση (B2B) για τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων, σύμφωνα με Yahoo Finance άρθρο.

Σύμφωνα με το Yahoo Finance, «Η λύση θα υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία της Mastercard στις εμπορικές λύσεις πληρωμών και την αποκλειστική τεχνολογία του KredX με απώτερο σκοπό να διευκολύνει τις ψηφιακές πληρωμές B2B τόσο για επιχειρήσεις όσο και για προμηθευτές.

«…Εν τω μεταξύ, η λύση πληρωμών θα εξυπηρετήσει τον σκοπό μιας ολοκληρωμένης προσφοράς από προμήθεια προς πληρωμή για τις επιχειρήσεις, η οποία, με τη σειρά της, αναμένεται να προσδώσει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αντιστοίχιση και την επεξεργασία τιμολογίων. Εν όψει μιας ταχέως αναπτυσσόμενης ψηφιακής οικονομίας, οι μικρές επιχειρήσεις μπορεί συχνά να δυσκολεύονται να υιοθετήσουν ψηφιακά μέσα λόγω της έλλειψης οικονομικών και πόρων».

Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ.

Η Vic.ai λανσάρει την αυτόνομη λύση χρηματοδότησης από άκρο σε άκρο για πληρωτέους λογαριασμούς

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Vic.aiμια κορυφαία αυτόνομη χρηματοοικονομική πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης, ανακοίνωσε την έναρξη της Vic.ai Payments για να ολοκληρώσει το όραμά της για την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης για ομάδες πληρωτέων λογαριασμών (AP).

Η εταιρεία δήλωσε ότι το Vic.ai Payments εξοικονομεί χρόνο, μειώνει τον κίνδυνο και βελτιώνει τις ταμειακές ροές ενσωματώνοντας όλα τα στοιχεία της επεξεργασίας AP, από το τιμολόγιο έως την πληρωμή, σε ένα ενιαίο, από άκρο σε άκρο σύστημα που τροφοδοτείται από την πιο προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη του κλάδου ( ΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ).

Το Vic.ai Payments παρέχει πολλά πρόσθετα πλεονεκτήματα:

  • Απλοποιημένη εμπειρία: Οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν με εικονικές κάρτες για να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις και να κερδίσουν εκπτώσεις πωλητών με πρόωρες πληρωμές ή να πραγματοποιήσουν μερικές πληρωμές για να διατηρούν μετρητά περισσότερο για να κερδίσουν περισσότερους τόκους.
  • Διαχείριση σχέσεων προμηθευτή: Η Vic.ai χειρίζεται βελτιστοποιήσεις ενσωμάτωσης και πληρωμής για λογαριασμό των πελατών με βάση τις προτιμήσεις του προμηθευτή και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.
  • Απροσκοπτη ενσωματωση: Οι ενοποιήσεις της Vic.ai με μεγάλα ERP μειώνουν περαιτέρω τον φόρτο εργασίας για τους υπαλλήλους AP και IT, εξίσου. Με τη σειρά τους, οι πωλητές επωφελούνται από την ευκολία, την ταχύτητα και τη βιωσιμότητα των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Σύμφωνα με τον Alexander Hagerup, συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Vic.ai, «Οι πελάτες μας ήθελαν μια λύση που όχι μόνο θα απορροφούσε, θα επεξεργαζόταν και θα εγκρίνει αυτόνομα τιμολόγια, αλλά θα επέτρεπε και τις πληρωμές με ένα κλικ. Και με το Vic.ai Payments, έχουμε παραδώσει», είπε.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να βοηθάμε τους πελάτες μας να αποκτήσουν τον έλεγχο των ταμειακών ροών τους σε όλη τη διαδρομή επεξεργασίας τιμολογίων τους, μετατρέποντας τα τμήματα AP σε κέντρα κερδοφορίας και φέρνοντάς τους ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην αυτόνομη χρηματοδότηση», πρόσθεσε ο Hagerup.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η BILL ανακοινώνει τη Νέα Πλατφόρμα Χρηματοοικονομικών Δραστηριοτήτων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

ΣΑΝ ΧΟΣΕ, Καλιφόρνια — ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟηγέτης στο λογισμικό χρηματοοικονομικού αυτοματισμού για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMB), ανακοίνωσε τη νέα πλατφόρμα χρηματοοικονομικών λειτουργιών BILL για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ενσωματώνει κορυφαίες στην κατηγορία λύσεις σε πληρωτέους λογαριασμούς (AP), εισπρακτέους λογαριασμούς (AR) και διαχείριση δαπανών και εξόδων.

Σύμφωνα με την Irana Wasti, Chief Product Officer της BILL, «Συγκεντρώνοντας το AP, το AR και τη διαχείριση δαπανών και εξόδων, δίνουμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ισχυρό έλεγχο στις ταμειακές ροές τους», είπε.

«Προσφέροντας συνεχή καινοτομία στην πλατφόρμα μας, η BILL συνεχίζει να μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι λογιστές χρησιμοποιούν τον οικονομικό αυτοματισμό για να πετύχουν. Πρωτοστατήσαμε σε μια πιο ολοκληρωμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία για να δώσουμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να βελτιστοποιούν και να διαχειρίζονται τις οικονομικές τους δραστηριότητες σε ένα μέρος – βοηθώντας τις να λάβουν τις σωστές οικονομικές αποφάσεις ώστε οι επιχειρήσεις τους να μπορούν να ευδοκιμήσουν», πρόσθεσε ο Wasti.

Η πλατφόρμα χρηματοοικονομικών λειτουργιών BILL περιλαμβάνει πλέον:

  • Λογαριασμοί Λογαριασμών BILL αυτοματοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία AP για να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να απλοποιήσουν την εισαγωγή τιμολογίων χρησιμοποιώντας τη συλλογή δεδομένων και την τεχνητή νοημοσύνη για τον εξορθολογισμό των εγκρίσεων. Παρέχει επίσης ευέλικτους τρόπους πληρωμής, φέρνοντας αποτελεσματικότητα και προβολή στις χρηματοοικονομικές λειτουργίες.
  • Λογαριασμοί BILL Εισπρακτέοι αυτοματοποιεί το AR μέσω τιμολόγησης, εκτιμήσεων, παρακολούθησης πληρωμών και εισπράξεων, ώστε οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να μπορούν να πληρώνονται πιο γρήγορα απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω ACH και χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών.
  • ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Δαπάνες & Δαπάνες είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης δαπανών και εξόδων που συνδυάζει δωρεάν λογισμικό με εταιρικές κάρτες για να παρέχει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ορατότητα σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόσιμο έλεγχο στα οικονομικά των επιχειρήσεων. Για να απλοποιηθεί η εμπειρία για τους πελάτες, σήμερα το Divvy από το BILL μετονομάζεται σε BILL Spend & Expense. Οι δυνατότητες και οι δυνατότητες του Divvy θα παραμείνουν, τα πάντα, από τον καθορισμό προϋπολογισμών, μέχρι την παρακολούθηση δαπανών και την απόκτηση πρόσβασης στις πιστωτικές επιχειρήσεις που χρειάζονται για να αναπτυχθούν.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Koverly παρουσιάζει τη λύση BNPL της

WALTHAM, Μασαχουσέτη — Κόβερλιμια παγκόσμια λύση πληρωμών B2B που παρέχει ευελιξία στις πληρωμές παράλληλα με μειωμένες συναλλαγματικές ισοτιμίες, εισήγαγε τη λύση buy now, pay later (BNPL) για παράταση 30 ημερών στις πληρωμές FX χωρίς κόστος για τον αγοραστή ή τον πωλητή.

Η εταιρεία δήλωσε ότι μέσω της νέας υπηρεσίας KoverlyPay, οι επιχειρήσεις έχουν επίσης την ευελιξία να επεκτείνουν περαιτέρω τις πληρωμές σε τέσσερις, οκτώ ή 12 σταθερές εβδομαδιαίες δόσεις. Ιδρύθηκε το 2021, η Koverly συγκέντρωσε 7,6 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση εκκίνησης από τις Accomplice VC, Vinyl Capital και One Way Ventures για να δημιουργήσει την πρώτη πλατφόρμα πληρωμών που συνδυάζει τη διαχείριση ξένων νομισμάτων και ταμειακών ροών B2B, σχεδιασμένη για διεθνές επιχειρηματικό εμπόριο, όπως εισαγωγές. Η Koverly είναι επί του παρόντος στόχος να δημιουργήσει νέα δάνεια 70 εκατομμυρίων δολαρίων το επόμενο έτος.

Σύμφωνα με τον Igor Ostrovsky, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Koverly, «Το απόθεμα είναι η ψυχή για τις εισαγωγικές επιχειρήσεις και επηρεάζεται άμεσα από τις ταμειακές ροές», είπε.

«Η προσφορά μας KoverlyPay για συναλλαγές σε FX έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στις επιχειρήσεις αρκετό επιπλέον κεφάλαιο κίνησης για να ξεκλειδώσουν τουλάχιστον μία επιπλέον στροφή αποθέματος ανά έτος. Για μια τυπική εισαγωγική επιχείρηση, αυτό μπορεί να ενισχύσει την ετήσια κερδοφορία κατά 50%-100%. Αυτό αλλάζει το παιχνίδι για το παγκόσμιο εμπόριο».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Με ετικέτα: Πληρωτοί λογαριασμοί, AP Automation, Chief Procurement Officer, CPO, P2P, Solution Providers, Tech Round-Up, Technology

Bir cevap yazın