Τεχνολογία Round-Up — 15 Νοεμβρίου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT OFICERS & LEADERS IN SUPPLY MANAGEMENT

2
Τεχνολογία Round-Up — 15 Νοεμβρίου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT OFICERS & LEADERS IN SUPPLY MANAGEMENT

CPO Rising’s Τεχνολογία Round-Up Series επιστρέφει σήμερα με νέα νέα τεχνολογίας διαχείρισης προμηθειών και ενημερώσεις που καλύπτουν μερικές πρόσφατες σημαντικές ανακοινώσεις. Εάν είστε πάροχος λύσεων προμήθειας, προμηθειών ή διαχείρισης δαπανών και καινοτομείτε συνεχώς με τον τρόπο που οι ηγέτες και οι επαγγελματίες της αλυσίδας προμηθειών και εφοδιασμού αποφέρουν αξία, θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας. Στείλτε μας μια σημείωση στις πληροφορίες στο cporising dot com. Ευχαριστώ και απολαύστε!

Ο Leigh Turner Διευθύνων Σύμβουλος της Coupa

ΣΑΝ ΜΑΤΕΟ, Καλιφόρνια — Coupaηγέτης στη διαχείριση επιχειρηματικών δαπανών, ανακοίνωσε ότι Λι Τέρνερ έχει ενταχθεί στην εταιρεία ως νέος διευθύνων σύμβουλός της. Η Turner φέρνει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία και αποδεδειγμένη επιτυχία στην κορυφαία απόδοση, την καινοτομία και την ανάπτυξη. Ο Turner εντάσσεται επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Coupa.

Σύμφωνα με τον Turner, «η Coupa έχει έναν τολμηρό και εμπνευσμένο σκοπό. Κάνουμε κάθε δολάριο σημαντικό. Και το πιο σημαντικό, υποστηρίζουμε μια ομάδα με γνώμονα την αποστολή, μια παθιασμένη κοινότητα και μια καινοτόμο πλατφόρμα.

«Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να μεταμορφώσουμε παγκόσμιους οργανισμούς και κοινότητες προς το καλύτερο και με διαρκή τρόπο. Είναι τιμή μου να ηγούμαι αυτής της εταιρείας και να εξελίσσομαι και να κλιμακώνω τον τρόπο με τον οποίο προσφέρουμε πραγματική αξία στην κοινότητά μας που τη βοηθά να αναπτυχθεί και να πετύχει».

Ο Turner διετέλεσε πιο πρόσφατα ως συν-διευθύνων σύμβουλος στην Ceridian, παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου, και ανέλαβε ηγετικούς ρόλους στη SAP και την Oracle. Έχει αναγνωριστεί από το Women’s Executive Network ως μία από τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του Καναδά. Την εποχή της στο Ceridian, η Turner βοήθησε να διπλασιαστούν τα έσοδα της εταιρείας και να διευρυνθεί σημαντικά η παγκόσμια πελατειακή της βάση.

Ο Charles Goodman, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Coupa, σημείωσε: «Ο Leagh Turner είναι ένας εξαιρετικός ηγέτης με μεγάλη εμπειρία στην κλιμάκωση των εταιρειών για ανάπτυξη, ενδυνάμωση των ομάδων και ενθάρρυνση μιας κουλτούρας κοινότητας και αυθεντικότητας. Η Leagh είναι αναμφισβήτητα αφοσιωμένη στην επιτυχία των πελατών μας. Με τον Turner ως Διευθύνοντα Σύμβουλο, η Coupa είναι έτοιμη να εξερευνήσει νέες καινοτομίες και ευκαιρίες».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Basware εξαγοράζει την Glantus για να επεκτείνει τις δυνατότητες υπερπληρωμών και ανίχνευσης απάτης που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη

ΛΟΝΔΙΝΟ – Baswareηγέτης στον αυτοματισμό AP και την επεξεργασία τιμολογίων, ανακοίνωσε την εξαγορά της Τζάμια, ειδικός AP στην ανάκτηση ελέγχων και την πρόληψη της απάτης για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης. Η εξαγορά συνδυάζει δύο δυνάμεις στον αυτοματισμό των πληρωτέων λογαριασμών (AP) που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και στην οικονομική τεχνολογία.

Η εταιρεία δήλωσε ότι παρά την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά αυτοματισμών AP, η απάτη τιμολογίων και τα λάθη υπερπληρωμών παραμένουν μια συνεχιζόμενη ανησυχία. Οι εκθέσεις δείχνουν ότι πάνω από το 70% των επιχειρήσεων υποβάλλονται σε απάτη τιμολογίων ή πληρωμών κάθε χρόνο. Μεταξύ αυτών, οι ομάδες AP εξακολουθούν να είναι οι πιο στοχευμένες από όλα τα τμήματα, με το 58% να τίθεται σε κίνδυνο ετησίως μόνο μέσω απατών μιμητών πωλητών.

Σύμφωνα με τον Jason Kurtz, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Basware, «Αυτή η εξαγορά σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την Basware και την Glantus. Η Glantus έχει πολύ ισχυρό ιστορικό στην παροχή απόδοσης επένδυσης (ROI) και μοιραζόμαστε μια αμοιβαία αποστολή να αυξήσουμε την αξία για την ομάδα του CFO.

«Αυτή η συμφωνία θα επιταχύνει μόνο την ικανότητά μας να προσφέρουμε αποδεδειγμένες οικονομίες και καινοτομία στους πελάτες μας μέσω μιας κοινής πρότασης αξίας. Αυτή η κίνηση σηματοδοτεί περαιτέρω επενδυτική δραστηριότητα για την Basware, ενισχύοντας τη θέση μας ως ηγέτης στον κλάδο αυτοματισμού AP», προσθέτει ο Kurtz.

Η Basware και η Glantus θα ενωθούν για να δημιουργήσουν μια κοινή προσφορά, παρέχοντας στους πελάτες πλήρη κάλυψη και μια άποψη βάσει δεδομένων της τιμολόγησης και των οικονομικών λειτουργιών τους.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η ORO Labs συγκεντρώνει 34 εκατομμύρια $ στη χρηματοδότηση της σειράς Β

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ – Εργαστήρια OROκορυφαίος παγκόσμιος πάροχος SaaS και δημιουργός μιας από τις κορυφαίες πλατφόρμες ενορχήστρωσης έξυπνων ροών εργασίας στον κόσμο για προμήθειες, ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε 34 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση της σειράς Β με επικεφαλής τον Ευτυχισμένοςμε συμμετοχή υφιστάμενων επενδυτών, συμπεριλαμβανομένων των Norwest Venture Partners, B Capital και XYZ Venture Capital.

Αυτός ο τελευταίος γύρος, ο οποίος θα υποστηρίξει την ταχεία κλιμάκωση της διεθνούς ανάπτυξης και της ανάπτυξης πλατφορμών της εταιρείας, κλείνει στο ορόσημο ενός έτους της κυκλοφορίας του ORO και της σειράς Α 25 εκατομμυρίων δολαρίων τον Νοέμβριο του 2022, ανεβάζοντας τη συνολική επένδυση στα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τον Sudhir Bhojwani, Διευθύνοντα Σύμβουλο και συνιδρυτή της ORO Labs, «Είμαστε σε μια αποστολή να εξανθρωπίσουμε τη συνολική εμπειρία προμηθειών, απλοποιώντας και καθοδηγώντας τη δέσμευση από άκρο σε άκρο προμηθευτή για αποτελεσματικότητα και συμμόρφωση», είπε.

«Η χρηματοδότηση της σειράς Β είναι περαιτέρω επικύρωση, όχι μόνο της επιτυχίας μας στην εκτέλεση, αλλά και των ευκαιριών καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε και να κλιμακώνουμε το ORO για διεθνή επέκταση και μια σειρά από νέες περιπτώσεις χρήσης — φέρνοντας απίστευτα εύκολες προμήθειες από την αρχή μέχρι το τέλος. περισσότεροι οργανισμοί για ευέλικτες επιχειρήσεις και χαρούμενους υπαλλήλους», πρόσθεσε ο Bhojwani.

Η εταιρεία δήλωσε ότι το ORO χρησιμοποιείται από κορυφαίες παγκόσμιες επιχειρήσεις του Fortune 200 και παρέχει στους οργανισμούς μια πλατφόρμα επόμενης γενιάς που εξορθολογίζει τις προμήθειες και μειώνει τον χρόνο του κύκλου προμηθευτών χρησιμοποιώντας την αυτοματοποίηση ροής εργασιών. Από την πρόσληψη έως τον έλεγχο δαπανών και τη διαχείριση συμβολαίων έως τις σχέσεις με τους προμηθευτές, οι έξυπνες ροές εργασιών προμηθειών της ORO εξουσιοδοτούν τους οργανισμούς να βελτιστοποιούν την αποτελεσματικότητα και να οδηγούν στην επιτυχία.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Συνεργάτης Procurify και Olive Technologies για την ευθυγράμμιση των προμηθειών SaaS από την πηγή στην πληρωμή

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ, Π.Χ. Τεχνολογίες Ελιάςηγέτης στις λύσεις λήψης αποφάσεων με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη, έχει συνεργαστεί με Προμηθευτείτε, ένας κορυφαίος πάροχος λογισμικού προμήθειας προς πληρωμή (P2P) που βασίζεται σε σύννεφο. Αυτή η συμμαχία συγχωνεύει δύο καινοτόμες πλατφόρμες για τον εξορθολογισμό και τη βελτίωση των διαδικασιών προμήθειας, επιλογής και προμηθειών προμηθευτών για οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία δήλωσε ότι μία από τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα οι προμήθειες είναι η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των υπευθύνων λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων και των ομάδων προμηθειών. Συχνά, οι αποφάσεις που λαμβάνονται από επιχειρηματικές μονάδες και πληροφορική σχετικά με την επιλογή προμηθευτή, την προμήθεια προϊόντων και την εφαρμογή παραδίδονται σε προμήθειες με περιορισμένο πλαίσιο, οδηγώντας σε αναποτελεσματικότητα και πιθανή κακή ευθυγράμμιση.

Σύμφωνα με την Heather Simmons, αντιπρόεδρο επιχειρηματικής ανάπτυξης για την Procurify, «Το χάσμα μεταξύ των υπευθύνων λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων και των ομάδων προμηθειών μπορεί να οδηγήσει σε μη βέλτιστες επιλογές προμηθευτών, καθυστερήσεις στην υλοποίηση, υπέρβαση προϋπολογισμού και χαμένες ευκαιρίες εξοικονόμησης κόστους», είπε.

«Οι εταιρείες που έχουν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση διαχείρισης δαπανών επωφελούνται από βελτιστοποιημένες ροές εργασίας, ορατότητα σε πραγματικό χρόνο και κεντρικά δεδομένα δαπανών για καλύτερη λήψη αποφάσεων — κάτι που οδηγεί σε βελτιωμένα επιχειρηματικά αποτελέσματα», πρόσθεσε ο Simmons.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Με ετικέτα: Chief Procurement Officer, CPO, P2P, Procurement, Solution Providers, Source-to-Settle, Tech Round-Up, Technology

Bir cevap yazın