Τεχνολογία Round-Up — 25 Οκτωβρίου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT OFICERS & LEADER IN SUPPLY MANAGEMENT

9
Τεχνολογία Round-Up — 25 Οκτωβρίου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT OFICERS & LEADER IN SUPPLY MANAGEMENT

CPO Rising’s Τεχνολογία Round-Up Series επιστρέφει σήμερα με νέα νέα τεχνολογίας διαχείρισης προμηθειών και ενημερώσεις που καλύπτουν μερικές πρόσφατες σημαντικές ανακοινώσεις. Εάν είστε πάροχος λύσεων προμήθειας, προμηθειών ή διαχείρισης δαπανών και καινοτομείτε συνεχώς με τον τρόπο που οι ηγέτες και οι επαγγελματίες της αλυσίδας προμηθειών και εφοδιασμού αποφέρουν αξία, θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας. Στείλτε μας μια σημείωση στις πληροφορίες στο cporising dot com. Ευχαριστώ και απολαύστε!

Tipalti Records 41% ετησίως παγκόσμια αύξηση πελατών

FOSTER CITY, Καλιφόρνια — Τιπάλτη, μια κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα χρηματοοικονομικής αυτοματοποίησης, ανέφερε αξιοσημείωτη δυναμική το πρώτο εξάμηνο του 2023, επεξεργάζοντας όγκο πληρωμών άνω των 50 δισεκατομμυρίων $ ετησίως. Η εταιρεία αύξησε την παγκόσμια πελατειακή της βάση σε περισσότερους από 3.500 — αύξηση 41% σε ετήσια βάση.

Στο τρίτο ετήσιο συνέδριο Illuminate, η Tipalti ανακοίνωσε μια σειρά από νέα προϊόντα και βελτιωμένες δυνατότητες, που υποστηρίζονται από την αύξηση 150 εκατομμυρίων δολαρίων στη χρηματοδότηση σταδιακής ανάπτυξης με επικεφαλής την JPMorgan Chase Bank και την Hercules Capital νωρίτερα φέτος.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε τη γενική διαθεσιμότητα του Tipalti Expenses, μιας ολοκληρωμένης λύσης για την αυτοματοποίηση και τη διαχείριση των δαπανών και των αποζημιώσεων των εργαζομένων παγκοσμίως, για να ολοκληρώσει τη σειρά προσφορών προϊόντων της. Το Tipalti Expenses ενσωματώνεται απρόσκοπτα με την πλατφόρμα της Tipalti, η οποία αυτοματοποιεί το AP, τις μαζικές παγκόσμιες πληρωμές, τις προμήθειες και τις κάρτες, για να βελτιώσει την οικονομική προβολή και να μειώσει τα λάθη και την απάτη.

Σύμφωνα με τον Chen Amit, CEO και συνιδρυτή της Tipalti, «Είμαστε απίστευτα περήφανοι για την εξαιρετική ανάπτυξη και τα επιτεύγματα που έχει επιτύχει η Tipalti ήδη το 2023», είπε.

«Η αφοσίωση, το καινοτόμο πνεύμα και η δέσμευση της ομάδας μας προς τους πελάτες μας συνέβαλαν καθοριστικά στην προώθηση της επιτυχίας μας σε παγκόσμια κλίμακα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και θα συνεχίσουμε να φέρνουμε επανάσταση στις χρηματοοικονομικές δραστηριότητες για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο μέσω των απαράμιλλων λύσεων αυτοματισμού μας», πρόσθεσε ο Amit.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η νεότερη λύση της Conduent βρίσκει το κρυφό κεφάλαιο

FLORHAM PARK, NJ — Conduent Incorporatedμια παγκόσμια εταιρεία παροχής επιχειρηματικών λύσεων και υπηρεσιών που ηγείται της τεχνολογίας, ανακοίνωσε την τελευταία της λύση λογισμικού Finance, Accounting and Procurement (FAP), FastCap® Finance Analytics, μια νέα τεχνολογική πλατφόρμα που αποκαλύπτει κρυφό κεφάλαιο κίνησης, το οποίο απελευθερώνει μετρητά για λειτουργίες, βελτιώνει τα οικονομικά ασφάλεια και υποστηρίζει την ανάπτυξη.

Η εταιρεία δήλωσε ότι οι ομάδες χρηματοδότησης καλούνται να εντοπίσουν τη διαρροή μετρητών επειδή η τεχνολογία τους είναι συχνά κατακερματισμένη σε πλατφόρμες πολλαπλών πληρωτέων λογαριασμών. Οι ομάδες έχουν περιορισμένη χρήση εργαλείων αυτοματισμού διεργασιών και δεν διαθέτουν ακριβείς και έγκαιρες αναλύσεις και αναφορές.

Σύμφωνα με τον Randall King, πρόεδρο των εμπορικών λύσεων της Conduent, «Η FastCap συνδυάζει την τεχνογνωσία της Conduent και την προηγμένη τεχνολογία για να προσφέρει την υψηλότερη αξία στην ανάκτηση κεφαλαίου με ένα μοντέλο τιμολόγησης που βασίζεται στο αποτέλεσμα. Αυτή η ικανότητα επιτρέπει στην Conduent να μηδενίζει γρήγορα τις καλύτερες περιοχές για να ανακτήσει σημαντικά κεφάλαια — χωρίς να προκαλεί διακοπή ή κίνδυνο σε μια επιχείρηση», είπε.

Ο Conduent μοιράστηκε ότι το FastCap Finance Analytics παρέχει αποτελέσματα χρησιμοποιώντας:

  • Spend Forensics – εξόρυξη οικονομικών δεδομένων που αναλύει τις δαπάνες σε στοχευμένες κατηγορίες για να παρέχει προτάσεις και ευκαιρίες για γρήγορες νίκες.
  • Έλεγχος και ανάκτηση πληρωτέων λογαριασμών μετά την πληρωμή – εντοπίζει και ανακτά λανθασμένα, υπερπληρωμές, διπλές πληρωμές και άλλα σφάλματα μετά την πληρωμή.
  • Παράκληση και ανάκτηση δήλωσης προμηθευτή – επικυρώνει τις εκκρεμείς πιστώσεις κίνησης για να προσδιορίσει τη βασική αιτία του προβλήματος και να ανακτήσει τις πιστώσεις.
  • Έλεγχοι συμβολαίων – ψηφιοποιεί συμβόλαια, εντολές αγοράς και τιμολόγια για τον εντοπισμό βασικών περιοχών διαρροής.
  • Έλεγχοι φορτίων – προσδιορίζει και ελέγχει τις αποστολές μικρών δεμάτων μέσω οφειλών φορτίου για τη βελτίωση των τιμών, τη συλλογή υπερπληρωμών και την ανάκτηση διπλών πληρωμών.

Σε 12 μήνες, σε 17 πελάτες, η FastCap απέφερε 69 εκατομμύρια δολάρια σε εξοικονόμηση κόστους μέσω ανακτήσεων, βελτιστοποίησης της βάσης προμήθειας και βελτίωσης της συμμόρφωσης με τα συμβόλαια κατά 33%, λέει η εταιρεία.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Procurify συγκεντρώνει 50 εκατομμύρια δολάρια στη χρηματοδότηση της σειράς C

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ & ΤΟΡΟΝΤΟ, Καναδάς — Προμηθευτείτεμια κορυφαία λύση διαχείρισης δαπανών all-in-one για οργανισμούς μεσαίας αγοράς, συγκέντρωσε 50 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε ένα γύρο χρηματοδότησης της σειράς C με επικεφαλής τον Ten Coves Capitalμε συνεπένδυση από Εξαγωγική Ανάπτυξη Καναδά (EDC) και συμμετοχή από υφιστάμενους επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των Information Venture Partners και HarbourVest, et al.

Η τελευταία επένδυση, η οποία υπερδιπλασιάζει τη συνολική χρηματοδότηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σε πάνω από 70 εκατομμύρια δολάρια, θα επιτρέψει στην Procurify να επεκταθεί παγκοσμίως, να λανσάρει νέες δυνατότητες πληρωμής και να προσφέρει στους πελάτες μια εμπειρία προμήθειας προς πληρωμή με βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η διαχείριση δαπανών είναι μια από τις πιο σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί. Καθώς οι εταιρείες αναπτύσσονται, γίνεται όλο και πιο περίπλοκο η επίβλεψη εκατομμυρίων δολαρίων για αγορές, εγκρίσεις, επεξεργασία τιμολογίων και πληρωμές. Οι οργανισμοί μεσαίας αγοράς πρέπει επί του παρόντος να επιλέξουν μεταξύ ακριβού παλαιού λογισμικού ή λύσεων πολλαπλών σημείων που οδηγούν σε κατακερματισμένα δεδομένα και κακή εμπειρία χρήστη. Η πλατφόρμα από άκρο σε άκρο του Procurify επιτρέπει στους οργανισμούς να ενοποιούν ροές εργασίας και δεδομένα σε ένα ενιαίο σύστημα καταγραφής, ξεκλειδώνοντας πληροφορίες δαπανών σε πραγματικό χρόνο.

Σύμφωνα με τον Aman Mann, συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Procurify, «Αυτός ο γύρος χρηματοδότησης θα υποστηρίξει την αποστολή μας να δώσουμε στους οργανισμούς προβολή και έλεγχο σε πραγματικό χρόνο σε όλες τις επιχειρηματικές δαπάνες», είπε. «Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα χρήματα εξέρχονται από την εταιρεία είναι εξίσου σημαντική με την παρακολούθηση των χρημάτων που εισρέουν. Όχι μόνο θέλουμε οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο να ξοδεύουν με σύνεση και να αναπτύσσονται στις καλύτερες στιγμές, θέλουμε επίσης να αξιοποιούν πρακτικές υπεύθυνης δαπάνης για να ευδοκιμήσουν στις χειρότερες στιγμές».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Το Boost Payment Solutions λανσάρει το Boost 100 για να μεγιστοποιήσει τις πληρωμές βάσει κάρτας

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Ενισχύστε τις λύσεις πληρωμών, παγκόσμιος ηγέτης στις πληρωμές B2B, ανακοίνωσε το Boost 100, μια νέα πλατφόρμα που επιτρέπει στους αγοραστές να πληρώνουν με κάρτα το 100% του χρόνου, ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής των προμηθευτών τους. Βασική προσθήκη στη βραβευμένη σειρά λύσεων της Boost, το Boost 100 εστιάζει ακριβώς στις συγκεκριμένες ανάγκες των αγοραστών που θέλουν να μεταμορφώσουν ψηφιακά τις διαδικασίες πληρωτέων λογαριασμών τους για περισσότερη ευελιξία και έλεγχο, ενώ βελτιστοποιούν το κεφάλαιο κίνησης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Boost 100 σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύψει αυτήν την ανάγκη, δίνοντας τη δυνατότητα στους αγοραστές σε εταιρικό επίπεδο να πληρώνουν με κάρτα το 100% του χρόνου, ανεξάρτητα από το πώς προτιμά να πληρώνεται ο κάθε προμηθευτής. Για να γίνει αυτό, το Boost 100 εισάγει μια σειρά δυνατοτήτων, όπως:

  • Βελτιστοποιήστε το κεφάλαιο κίνησης ενώ παρατείνονται οι εκκρεμείς ημέρες με περιόδους χάριτος εκδότη.
  • Καταγράψτε τα αυξητικά έξοδα της κάρτας μέσω ενός ευρέος φάσματος επιλογών παράδοσης πληρωμής.
  • Αυτοματοποιήστε όλες τις πληρωμές με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λύση άμεσης επεξεργασίας της Boost, εξαλείφοντας την ανάγκη μη αυτόματης πληκτρολόγησης δεδομένων κάρτας σε πύλες προμηθευτών.
  • Μειώστε το κόστος για διασυνοριακές / διεθνείς πληρωμές.

Σύμφωνα με τον Dean M. Leavitt, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Boost Payment Solutions, «Ως ηγέτης στις πληρωμές B2B για μεγάλες επιχειρήσεις σε όλες τις βιομηχανίες, γνωρίζουμε τον πόνο που νιώθουν οι αγοραστές στην προσπάθειά τους να διαχειριστούν τις πληρωμές στη μεγάλη, διαφορετική ομάδα προμηθευτών τους. Είναι ένας πονοκέφαλος που επηρεάζει αρνητικά το κεφάλαιο κίνησης τους, έτσι κατασκευάσαμε το Boost 100 ειδικά για αυτούς», είπε.

«Με την αυξανόμενη ζήτηση για γρήγορες και πιο αποτελεσματικές πληρωμές B2B, το Boost 100 δίνει επιτέλους στους αγοραστές μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στις δαπάνες της κάρτας τους και υπογραμμίζει πώς η Boost συνεχίζει να καινοτομεί και να επεκτείνει τη σειρά λύσεών μας για να καλύψει τις ανάγκες ψηφιακών πληρωμών των σημερινών επιχειρήσεων». πρόσθεσε ο Leavitt.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Stampli Συγκεντρώνει 61 εκατομμύρια δολάρια στη χρηματοδότηση της σειράς D

MOUNTAIN VIEW, Καλιφόρνια — Γραμματόσημα, ηγέτης στην αυτοματοποίηση πληρωτέων λογαριασμών που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη, ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε 61 εκατομμύρια δολάρια σε έναν κύκλο χρηματοδότησης επιχειρηματικών συμμετοχών Series D με επικεφαλής κεφάλαια που διαχειρίζεται η Blackstone, με τη συμμετοχή υφιστάμενων επενδυτών Insight Partners, SignalFire, Bloomberg Beta και NextWorld Capital. Αυτός ο τελευταίος γύρος χρηματοδότησης ανεβάζει το συνολικό ποσό που συγκέντρωσε η εταιρεία σε πάνω από 148 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η αυτοματοποίηση πληρωτέων λογαριασμών και οι πληρωμές B2B αντιπροσωπεύουν μια τεράστια και σε μεγάλο βαθμό χωρίς διείσδυση αγορά. Με απλά λόγια, κάθε επιχείρηση πρέπει να πληρώνει λογαριασμούς, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε επιχείρηση έχει μια λειτουργία πληρωτέων λογαριασμών. Η Stampli ξεκίνησε το 2015 και είναι σήμερα ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παρόχους υπηρεσιών αυτοματισμού πληρωτέων λογαριασμών και ηλεκτρονικών πληρωμών. Μόνο τον Αύγουστο, η Stampli επεξεργάστηκε περισσότερα από 1 εκατομμύριο τιμολόγια συνολικής συνολικής αξίας άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Eyal Feldman, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Stampli, λέει ότι σε αυτό το μακροοικονομικό περιβάλλον, όπου οι εταιρείες πρέπει να είναι πιο προσεκτικές με τις δαπάνες και τα μετρητά τους, το Stampli έγινε η λύση επιλογής λόγω της εξαιρετικής εμπειρίας χρήστη, της εξαιρετικά γρήγορης υλοποίησης και της βαθιάς Δυνατότητες ενοποίησης ERP.

«Επιλέξαμε τη Blackstone ως συνεργάτη μας λόγω του κοινού μας οράματος και εμπειρίας που οδηγούμε σε λειτουργική αποτελεσματικότητα μέσω βέλτιστων πρακτικών, τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης. Με τιμά που βλέπουν παρόμοια εφαρμογή στην εταιρεία μας. Μαζί, θα κάνουμε τη Stampli μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες FinTech στον κόσμο», δήλωσε ο Feldman.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Με ετικέτα: Πληρωτέοι λογαριασμοί, AI, AP Αυτοματισμός, Τεχνητή Νοημοσύνη, B2Bπληρωμές, Προμήθειες, Πάροχοι λύσεων, Ανάλυση δαπανών, Τεχνική Σύγκλιση, Τεχνολογία

Bir cevap yazın