Τεχνολογία Round-up — 30 Αυγούστου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT OFICERS & LEADER IN SUPPLY MANAGEMENT

5
Τεχνολογία Round-up — 30 Αυγούστου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT OFICERS & LEADER IN SUPPLY MANAGEMENT

CPO Rising’s Τεχνολογία Round-Up Series επιστρέφει σήμερα με νέα νέα τεχνολογίας διαχείρισης προμηθειών και ενημερώσεις που καλύπτουν μερικές πρόσφατες σημαντικές ανακοινώσεις. Εάν είστε πάροχος λύσεων προμήθειας, προμηθειών ή διαχείρισης δαπανών και καινοτομείτε συνεχώς με τον τρόπο που οι ηγέτες και οι επαγγελματίες της αλυσίδας προμηθειών και εφοδιασμού αποφέρουν αξία, θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας. Στείλτε μας μια σημείωση στις πληροφορίες στο cporising dot com. Ευχαριστώ και απολαύστε!

Η Fairmarkit εισάγει την ολοκληρωμένη συνεργασία προσφοράς με το Amazon Business

Το 2023, τα σημαντικά νέα για συνεργασίες παρόχων συνεχίζονται στην αγορά. Πιο πρόσφατα, Fairmarks ανακοίνωσε τη συνεργασία της με Amazon Businessδίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να ζητούν προσφορές αυτόματα και απευθείας από την επιλογή προϊόντων Amazon Business για όλες τις κατηγορίες.

Οι ένθερμοι συνεργάτες κάθισαν πρόσφατα μαζί Kevin Frechette, Διευθύνων Σύμβουλος της Fairmarkit, για να συζητήσουν αυτή τη συλλογική πρωτοβουλία. Η Frechette λέει ότι η εταιρεία συνειδητοποίησε ότι πολλοί από τους πελάτες της είχαν εσωτερικά το Amazon Business για τις κατηγορίες δαπανών tail-to-tail. Σε απάντηση, η Fairmarkit άρχισε να συνεργάζεται με την ομάδα προώθησης της αγοράς του Amazon Business για να δημιουργήσει μια ενοποίηση με την πλατφόρμα της — αποτελώντας την πρώτη λύση για ενοποίηση με το Amazon Business από την άποψη της προμήθειας.

«Με τους πελάτες μας που χρησιμοποιούν το Amazon Business, μπορούμε να καλέσουμε τις απαιτήσεις τους χρησιμοποιώντας το API μας από την Coupa, την Ariba, την Oracle κ.λπ., και η τεχνητή νοημοσύνη μας θα προσδιορίσει εάν αυτό το στοιχείο είναι δυνητικά κατάλληλο για το Amazon Business», λέει η Frechette.

«Η ενσωμάτωση που δημιουργήσαμε θα λάβει αυτήν την αυτοματοποιημένη κλήση API και θα την στείλει στο Amazon Business, το οποίο στη συνέχεια αποστέλλει πίσω τις τιμές σε πραγματικό χρόνο για τον συγκεκριμένο πελάτη. Αυτό είναι συναρπαστικό για το Amazon Business επειδή μπορούμε να διοχετεύσουμε περισσότερες δαπάνες σε αυτούς, αυξάνοντας τον όγκο στην επιχείρησή τους χωρίς τη συνήθη διαχείριση αλλαγών που απαιτείται για τους τελικούς χρήστες», προσθέτει.

Η Frechette λέει ότι είναι μια ευκαιρία να υποστηρίξουμε το Amazon Business ως βιώσιμο προμηθευτή με τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο, μειώνοντας παράλληλα τις συμφωνίες επιπέδου υπηρεσιών — ειδικά για κατηγορίες tail-to-tail. Μακροπρόθεσμα, η Fairmarkit οραματίζεται να φέρει τις πιο σύνθετες αγορές δαπανών της και να χρησιμεύσει ως διοχέτευση για το Amazon Business προς την ανερχόμενη αγορά.

Για τους επιχειρηματίες αγοραστές, η συνεργασία ξεκλειδώνει την άνευ προηγουμένου πρόσβαση στο Amazon Business και την τεράστια παγκόσμια βάση εφοδιασμού του, δημιουργώντας έναν εύκολο τρόπο κάλυψης των κενών συνέχειας της εφοδιαστικής αλυσίδας, ανακάλυψης προμηθευτών που ευθυγραμμίζονται με στόχους ESG και διαφορετικότητας και κάλυψη επειγουσών αναγκών που δεν μπορούν να καλυφθούν από τις υπάρχουσες βάση προμηθευτή.

«Η νέα συνεργασία του Fairmarkit με το Amazon Business είναι μια αμοιβαία κερδοφόρα, καθώς και οι δύο πάροχοι επεκτείνουν τις προτάσεις αξίας τους βαθύτερα στις επιχειρηματικές δαπάνες. Οι πελάτες του Fairmarkit μπορούν επίσης να ωφεληθούν από την ταχύτερη και πιο άμεση πρόσβαση σε έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους προμηθευτές αγαθών και υπηρεσιών», είπε. Άντριου ΜπαρτολίνιChief Research Officer της Ardent Partners.

«Το Amazon Business υποστηρίζει Πρωτοβουλίες ESG διευκολύνοντας την αγορά από μικρές, διαφορετικές ή τοπικές επιχειρήσεις και την ανακάλυψη προϊόντων με πιστοποιήσεις βιωσιμότητας μέσω των κοινωνικά υπεύθυνων προγραμμάτων αγορών και των προηγμένων αναλυτικών στοιχείων», λέει η Frechette. “Με το Fairmarkit, είναι πλέον ακόμη πιο εύκολο να εμπλακείτε σε αυτήν την τεράστια αγορά.”

Η αποστολή του Fairmarkit είπε η Frechette, είναι να δώσει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να αγοράσουν τα αγαθά και τις υπηρεσίες που χρειάζονται με τον πιο αποτελεσματικό και δίκαιο τρόπο, και αυτή η συνεργασία κάνει ακριβώς αυτό σε κλίμακα.

«Το παγκόσμιο αποτύπωμα της Amazon Business, μαζί με την παροχή πρόσβασης σε εκατοντάδες εκατομμύρια προϊόντα παγκοσμίως, καθιστά αυτήν μια ισχυρή συμμαχία. Εκτιμούμε τη συνεχή υποστήριξη, την ηγεσία και τη γνώση της Amazon Business και ανυπομονούμε για το τι θα ακολουθήσει», είπε.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Medius αποκτά την εταιρεία διαχείρισης δαπανών Expensya

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΣΟΥΗΔΙΑ – Μέντιουςκορυφαίος πάροχος αυτοματισμού πληρωτέων λογαριασμών (AP), ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εξαγορά της εταιρείας λογισμικού διαχείρισης δαπανών Expensya.

Η εταιρεία δήλωσε τώρα που ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Expensya, η Medius μπορεί να αξιοποιήσει τις ισχυρές δυνατότητες διαχείρισης δαπανών για εργαζομένους με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης της Τυνησίας startup που συμπληρώνουν τα δυνατά σημεία της Medius σε τομείς όπως αυτόνομο AP, πληρωμές, προμήθειες, προμήθεια , συμβάσεις και ενσωμάτωση προμηθευτή.

Λαμβάνοντας το Expensya υπό το πρίσμα της, η Medius δημιουργεί ένα ενιαίο κατάστημα για τους CFO, καθώς προσπαθούν να αποκτήσουν μια ολιστική άποψη για την οικονομική τους απόδοση. Η εξαγορά αποτελεί επίσης ένα περαιτέρω βήμα προς τα εμπρός στη στρατηγική της Medius να είναι ο κορυφαίος πάροχος αυτοματισμού AP με ισχυρές δυνατότητες πληρωμής και κορυφαίο στον κλάδο έλεγχο και ανίχνευση απάτης.

Σύμφωνα με Τζιμ ΛούσιερΔιευθύνων Σύμβουλος της Medius, «Η ανάπτυξη της Expensysa ήταν αστρονομική τα τελευταία δύο χρόνια —και γιατί να μην ήταν— καθώς οι ιδρυτές, Karim και Jihed, δημιούργησαν ισχυρή καινοτομία τεχνητής νοημοσύνης που θα μας οδηγήσει σε νέα ύψη στη διαχείριση δαπανών». αυτός είπε.

«Αυτή η συνεργασία μάς τοποθετεί ήδη και μεταξύ των μεγαλύτερων παικτών στον χώρο διαχείρισης δαπανών και μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στους CFO λύσεις που μπορούν να τους βοηθήσουν να μεταμορφώσουν τα οικονομικά ενώ παράλληλα ενδυναμώνουν τις ομάδες τους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την ομάδα στο σκάφος και έχουμε ήδη αρχίσει να συνεργαζόμαστε μαζί τους για να ενισχύσουμε την προσφορά του Medius», πρόσθεσε ο Lucier.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η κυκλοφορία της νέας πλατφόρμας της Ivalua επιταχύνει την ψηφιοποίηση συμβάσεων με τεχνητή νοημοσύνη και πολλά άλλα

REDWOOD CITY, Καλιφόρνια — Ivaluaπαγκόσμιος ηγέτης στο λύσεις διαχείρισης δαπανών cloud, ανακοίνωσε τη γενική διαθεσιμότητα της νέας έκδοσης πλατφόρμας 178. Αυτή η έκδοση αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη επένδυση της Ivalua στην Ε&Α, συμπεριλαμβανομένης μιας ευρείας σειράς νέων καινοτομιών που βελτιώνουν την ψηφιοποίηση και την ανάλυση συμβολαίων, ενισχύουν την προβολή για τη βελτιστοποίηση διαφορετικών δραστηριοτήτων αγορών, την επέκταση της παγκόσμιας ηλεκτρονικής -συμμόρφωση με την τιμολόγηση, ενεργοποίηση νέων σεναρίων πληρωμών με εικονική κάρτα και παροχή ενσωματωμένου επιπέδου ψηφιακής υιοθέτησης.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η απρόσκοπτα συνδεδεμένη διαδικασία πηγής προς σύμβαση εντός της Ivalua έχει γίνει πιο απλή και αυτοματοποιημένη με:

  • Αυτοματοποιημένες ενημερώσεις στις κάρτες βαθμολογίας κινδύνου των προμηθευτών με βάση αλλαγές στα κριτήρια κινδύνου ή σε εξωτερικές πηγές δεδομένων.
  • Επικύρωση τραπεζικών πληροφοριών προμηθευτών και ιδιοκτησίας για τη μείωση της απάτης.
  • Η δυνατότητα εισαγωγής, προβολής και ενημέρωσης της λίστας εγκεκριμένων κατασκευαστών (AML) και της λίστας εγκεκριμένων προμηθευτών (AVL) σε επίπεδο στοιχείου.
  • Αυτόματη αντιστοίχιση προμηθευτών σε είδη βάσει στρατηγικών κατηγορίας και προσόντων.

Σύμφωνα με τον Pascal Bensoussan, Chief Product Officer της Ivalua, «Η τελευταία μας έκδοση έχει σχεδιαστεί για να ξεκλειδώσει τα νέα επίπεδα αυτοματισμού και αποτελεσματικότητας σε όλες τις πηγές προς πληρωμή για τους πελάτες μας», είπε. «Η τεχνογνωσία και η τεχνολογία μας στην τεχνητή νοημοσύνη έχουν καρποφορήσει με τη διαχείριση του κύκλου ζωής συμβολαίων (CLM), την τιμολόγηση και περισσότερες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν σύντομα.

«Σε συνδυασμό με τις βελτιώσεις που βασίζονται στον πελάτη στη βελτιστοποίηση αγορών, οι εικονικές κάρτες και η καθοδηγούμενη ενεργοποίηση χρήστη δείχνουν περαιτέρω την εστίασή μας στην παροχή καινοτομιών που ξεκλειδώνουν απτή αξία για τους πελάτες μας», πρόσθεσε ο Bensoussan.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η OMNIA Partners κυκλοφορεί τεχνολογία προμηθειών επόμενης γενιάς

ΦΡΑΝΚΛΙΝ, Τεν. Συνεργάτες OMNIA ανακοίνωσε την κυκλοφορία του OMNIA Partners OPUS, μιας επαναστατικής πλατφόρμας προμηθειών που παρέχει μια απλή και απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη για τους επαγγελματίες προμηθειών για πρόσβαση σε εκατοντάδες συμβάσεις συνεργασίας στο χαρτοφυλάκιο OMNIA Partners.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η συνεργασία με το μεγαλύτερο GPO τόσο για τον δημόσιο όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, μαζί με την Virto Commerce, ηγέτη στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την τεχνολογία προμηθειών, θα προσφέρει κορυφαία καινοτομία στη βιομηχανία συνεταιριστικών αγορών.

Εστιάζοντας στις ανάγκες των επαγγελματιών προμηθειών και απλοποιώντας τις παραδοσιακές διαδικασίες, η OMNIA Partners OPUS μπορεί να προσφέρει μια αβίαστη λύση που χρησιμεύει στη βελτίωση της παραγωγικότητας σε μια διαισθητική εμπειρία χρήστη.

Σύμφωνα με τον M. Todd Abner, ιδρυτή, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της OMNIA Partners, «Η OMNIA Partners ηγείται του κλάδου στην παροχή αξίας στους επαγγελματίες προμηθειών μέσω καινοτόμων και δημιουργικών ιδεών. Μετά από αρκετά χρόνια ανάπτυξης, παρουσιάζουμε το OMNIA Partners OPUS, μια πρωτοποριακή πλατφόρμα προμηθειών για να βελτιώσουμε δραματικά την εμπειρία χρήστη για τα μέλη μας», είπε.

«Δημιουργήσαμε μια λύση που δεν είναι η παραδοσιακή αγορά. Η μοναδική προσέγγιση του OPUS παρέχει μια ενιαία τοποθεσία για σύνδεση με συμβάσεις ανάθεσης προμηθευτών στο χαρτοφυλάκιο των Συνεργατών OMNIA χωρίς διαδικασία ολοκλήρωσης. Μέχρι τώρα, αυτός ο τύπος πλατφόρμας δεν υπήρχε στις δημόσιες συμβάσεις», πρόσθεσε ο Abner.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Mercanis συγκεντρώνει επενδύσεις σε σειρά 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να ενισχύσει την εξοικονόμηση πόρων για τις ομάδες προμηθειών

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΣΑΝΙΒΕΪΛ, Καλιφόρνια — Mercanis, μια start-up με έδρα το Βερολίνο ανακοινώνει την ολοκλήρωση της τελευταίας χρηματοδότησης εκκίνησης ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο γύρος διεξήχθη από θεσμικά ταμεία όπως τα Singals.VC, DI Technology και Speedinvest.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν επίσης επιτυχημένοι επιχειρηματίες και γνωστοί άγγελοι όπως ο Δρ. Ulrich Piepel, ο Dr. Marcell Vollmer, ο Mirko Novakovic (Instana) και ο Victor Jacobsson (Klarna). Η Mercanis ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές με τα εύκολα στη χρήση εργαλεία διαχείρισης προμηθειών και προμηθευτών. Αυτά τα εργαλεία αξιοποιούν τα οφέλη δικτύωσης και τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες για να εξοικονομήσουν περισσότερο από το 40% του κόστους.

Ιδρύθηκε το 2020 από τους Fabian Heinrich και Moritz Weiermann, η εταιρεία δήλωσε ότι χρησιμοποιώντας πληροφορίες δεδομένων και τεχνητή νοημοσύνη, προσπαθεί να αναδιαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις λαμβάνουν αποφάσεις αγοράς και αλληλεπιδρούν με τους παρόχους υπηρεσιών.

Μετά τον επιτυχημένο γύρο χρηματοδότησης εκκίνησης, η Mercanis σχεδιάζει να καταλύσει την ανάπτυξη και την καινοτομία χρησιμοποιώντας την επένδυση για τους βασικούς τομείς. Η κύρια εστίαση θα είναι στην ανάπτυξη προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της περαιτέρω εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης στη σουίτα προμηθειών Mercanis. Το λογισμικό χρησιμοποιεί ήδη μεγάλα γλωσσικά μοντέλα (LLM) στην ανάλυση συμβάσεων και στην αυτόνομη προμήθεια. Πέρα από την καινοτομία προϊόντων, ένα μέρος της χρηματοδότησης θα διοχετευθεί προς την επέκταση των στρατηγικών προώθησης της αγοράς, με στόχο να μοιραστούν περισσότερες ιστορίες επιτυχίας και να διευρύνουν τη βάση πελατών.

Σύμφωνα με τον Fabian Heinrich, CEO και συνιδρυτή της Mercanis, «Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που δείχθηκε σε αυτόν τον γύρο χρηματοδότησης. Υπογραμμίζει τον ζωτικό ρόλο του προνοητικού λογισμικού προμηθειών στο σημερινό οικονομικό τοπίο», είπε.

«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που χαρακτηρίζονται από πληθωρισμό και ύφεση, η Mercanis δεν διευκολύνει απλώς την ανάπτυξη. Η λύση μας προσφέρει αποδοτικότητα κόστους και χρόνου, ενώ προσφέρει επίσης ισχυρή άμυνα έναντι των κινδύνων για τους πελάτες μας», πρόσθεσε ο Heinrich.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Με ετικέτα: Πληρωτέοι λογαριασμοί, AP Automation, Τεχνητή Νοημοσύνη, Chief Procurement Officer, CPO, Procurement, Spend Analysis, Tech Round-up, Technology

Bir cevap yazın