Τεχνολογία Round-up — 9 Αυγούστου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT OFICERS & LEADER IN SUPPLY MANAGEMENT

6
Τεχνολογία Round-up — 9 Αυγούστου 2023 « CPO RISING – THE SITE FOR CHIEF PROCUREMENT OFICERS & LEADER IN SUPPLY MANAGEMENT

CPO Rising’s Τεχνολογία Round-Up Series επιστρέφει σήμερα με νέα νέα τεχνολογίας διαχείρισης προμηθειών και ενημερώσεις που καλύπτουν μερικές πρόσφατες σημαντικές ανακοινώσεις. Εάν είστε πάροχος λύσεων προμήθειας, προμηθειών ή διαχείρισης δαπανών και καινοτομείτε συνεχώς με τον τρόπο που οι ηγέτες και οι επαγγελματίες της αλυσίδας προμηθειών και εφοδιασμού αποφέρουν αξία, θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας. Στείλτε μας μια σημείωση στις πληροφορίες στο cporising dot com. Ευχαριστώ και απολαύστε!

Η Settle παρουσιάζει τη νέα σουίτα αγορών και προμηθειών για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ – Εγκαθίσταμαι, μια κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης ταμειακών ροών, ανακοίνωσε μια νέα σουίτα αγορών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ιδρυτές επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου. Η νέα σουίτα εργαλείων Settle Purchasing, σχεδιασμένη για τον εξορθολογισμό της πρόκλησης των αγορών και των προμηθειών, αυτοματοποιεί εργασίες back-office όπως πληρωμή λογαριασμών, δημιουργία παραγγελίας αγοράς, έλεγχος, υποβολή εκθέσεων και πολλά άλλα.

Τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της νέας σουίτας αγορών του Settle περιλαμβάνουν:

  • Βελτιωμένη διαδικασία αγοράς προς πληρωμή: Μετατρέποντας τη διαδικασία «αγορά προς πληρωμή» σε μια «όλα σε ένα», απρόσκοπτη εμπειρία. Δημιουργήστε PO μέσα σε λίγα λεπτά και στείλτε τα αυτόματα μέσω email στους προμηθευτές.
  • Απλοποιημένος έλεγχος: Προσδιορίστε τα σφάλματα με μια προβολή σύγκρισης παραγγελιών, αποδείξεων και τιμολογίων δίπλα-δίπλα.
  • Οργάνωση ΔΠ χωρίς κόπο: Αναζητήστε PO και παρακολουθήστε καταστάσεις χρησιμοποιώντας προσαρμόσιμες ετικέτες για εύκολη οργάνωση.

Σύμφωνα με τον Alek Koenig, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Settle, «Το τρέχον οικονομικό κλίμα και η αβεβαιότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας έχουν κάνει τις προμήθειες και τις αγορές χωρίς τριβές πιο κρίσιμες από ποτέ για την επιβίωση μιας μικρής επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες λύσεις που ισχυρίζονται ότι λύνουν αυτό το πρόβλημα είναι κατασκευασμένες για επιχειρήσεις, αποκλείοντας μικρότερες επιχειρήσεις με περιορισμένους πόρους», είπε ο Koenig.

«Ως αποτέλεσμα, όλες οι εργασίες γραφείου που εμπλέκονται γίνονται χειροκίνητα, γεγονός που δημιουργεί περιθώρια για καθυστερήσεις και λάθη. Η νέα μας λύση στοχεύει να εξισορροπήσει τους όρους ανταγωνισμού για αυτούς τους μικρότερους παίκτες, παρέχοντάς τους δυνατότητες αγορών και προμηθειών σε επίπεδο επιχείρησης σε τιμές SMB. Αυτό ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας να βοηθήσουμε τους ιδρυτές να εξοικονομήσουν χρόνο, να μειώσουν τον κίνδυνο και τελικά να επικεντρωθούμε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους», πρόσθεσε η Koenig.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Το JAGGAER Pay Open Connect αυτοματοποιεί τις πληρωμές με οποιοδήποτε παγκόσμιο σύστημα πληρωμών

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ, NC, — ΤΖΑΓΚΕΡΣΗ , παγκόσμιος ηγέτης στο αυτόνομο εμπόριο, ανακοινώνει νέες βελτιώσεις στην ολοκληρωμένη λύση πληρωμών της. Το JAGGAER Pay Open Connect επιτρέπει την αυτοματοποίηση των παγκόσμιων πληρωτέων λογαριασμών (AP) από άκρο σε άκρο, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ενσωματώνουν προμηθευτές, να επεξεργάζονται τιμολόγια και να πραγματοποιούν όλες τις παγκόσμιες πληρωμές τους σε μια ενιαία, απρόσκοπτα ενσωματωμένη λύση.

Σύμφωνα με τον Dawn Andre, επικεφαλής προϊόντων της JAGGAER, «Οι αυτόματες πληρωμές είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της αυτόνομης εμπορικής στρατηγικής της JAGGAER», είπε. «Δεν υπάρχει ενιαία λύση που να ταιριάζει σε όλους για να καλύψει το 100% των αναγκών πληρωμών, επομένως η επεκτάσιμη πλατφόρμα της JAGGAER δίνει τη δυνατότητα να φέρεις τη δική σου προσέγγιση για να συμπληρώσει τις εγγενώς ενσωματωμένες εφαρμογές συνεργατών μας. Το JAGGAER Pay Open Connect δεν είναι ένα πρόσθετο στην υπάρχουσα στοίβα πληρωμών σας, αλλά αντικαθιστά και αυτοματοποιεί την πλήρη λύση.”

Η εταιρεία δήλωσε ότι οι διαδικασίες πληρωμής παλαιού τύπου AP είναι μη αυτόματες και αναποτελεσματικές. Οι ομάδες AP ξοδεύουν χρόνο αναπηδώντας μεταξύ πολλαπλών συστημάτων και ολοκληρώνοντας εργασίες χρησιμοποιώντας λογισμικό ERP σχεδιασμένο για τη διαχείριση της εσωτερικής οργάνωσης, αντί να διασυνδέονται κομψά με εξωτερικά δίκτυα προμηθευτών, παρόχων υπηρεσιών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Το JAGGAER Pay επιτρέπει σε αυτές τις ομάδες να δημιουργούν, να εγκρίνουν, να ομαδοποιούν και να επεξεργάζονται αυτόματα πληρωμές με βάση εγκεκριμένα τιμολόγια.

Εκτός από την επιλογή εγγενώς ενσωματωμένων, κορυφαίων στην κατηγορία εφαρμογών συνεργατών πληρωμών της JAGGAER, οι χρήστες μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν τον παγκόσμιο αυτοματισμό AP που είναι συνδεδεμένος σε οποιαδήποτε παγκόσμια τράπεζα ή επεξεργαστή πληρωμών, όπως ο μακροχρόνιος επαληθευμένος συνεργάτης Open Connect της JAGGAER Pay, TransferMate.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Ο Ματ Κλαρκ διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της Corcentric

CHERRY HILL, NJ, — Κορκεντρικόςκορυφαίος παγκόσμιος πάροχος των καλύτερων στην κατηγορία λύσεων προμηθειών και χρηματοδότησης, ανακοίνωσε ότι ο εκτελεστικός πρόεδρος Doug Clark όρισε τον Matt Clark Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

Ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, ο Clark θα ηγηθεί μακροπρόθεσμων στρατηγικών πρωτοβουλιών που προάγουν την επιχειρηματική ανάπτυξη και τη θέση της Corcentric στην αγορά, καθώς και θα επιβλέπει όλες τις καθημερινές λειτουργίες σε όλες τις επιχειρηματικές γραμμές και λειτουργίες. Ένας 19χρονος βετεράνος Corcentric, έχει επίσης ανώτερους ρόλους στις πωλήσεις και τις λειτουργίες εκτός από τα πρόσφατα καθήκοντά του ως πρόεδρος και COO.

Σύμφωνα με τον Doug Clark, «Ως πρόεδρος και COO, ο Matt έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ταχεία ανάπτυξη της Corcentric τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας σε αυξημένα έσοδα, νέους πελάτες και ηγετική θέση στην εκτελεστική ομάδα, ενώ ενσωματώνει εξαγορές που έχουν εδραιώσει την κορυφαία τεχνολογία μας στην αγορά και υπηρεσίες», είπε ο Κλαρκ. «Η βαθιά κατανόηση του κλάδου μαζί με τις δραστηριότητες και τους ανθρώπους της Corcentric καθιστούν αυτή την προώθηση ένα φυσικό επόμενο βήμα που θα συνεχίσει να ωθεί την εταιρεία σε μεγάλη επιτυχία».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Workday ανακοινώνει την Ημέρα Οικονομικών Αναλυτών για το 2023

PLEASANTON, Καλιφόρνια, — Workday, Inc.ηγέτης στις εφαρμογές cloud για επιχειρήσεις για χρηματοοικονομικά και ανθρώπινους πόρους, ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει την ημέρα χρηματοοικονομικών αναλυτών την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 στο Σαν Φρανσίσκο στις 1:00 μ.μ. Ώρα Ειρηνικού/4:00 μ.μ. Ανατολική ώρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια Άνοδος εργάσιμης ημέραςτο ετήσιο συνέδριο πελατών της εταιρείας.

Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμη στο Ιστότοπος Workday Investor Relations. Η επανάληψη της διαδικτυακής μετάδοσης θα είναι διαθέσιμη για τουλάχιστον 90 ημέρες μετά την κλήση συνδιάσκεψης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Η Bluevine λανσάρει Λύση πληρωτέων λογαριασμών

JERSEY CITY, NJ — Bluevineκορυφαίος πάροχος τραπεζικών λύσεων μικρών επιχειρήσεων, ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων πληρωτέων λογαριασμών (AP) που προσφέρει να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τις ομάδες τους να απλοποιήσουν τη διαχείριση επαγγελματικών πληρωμών μέσα από τους λογαριασμούς Bluevine Business Checking.

Η εταιρεία δήλωσε ότι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν πλέον να αυτοματοποιούν εύκολα κάθε βήμα της διαδικασίας AP τους, συμπεριλαμβανομένης της λήψης και αποθήκευσης λογαριασμών, των ροών εργασιών έγκρισης, του προγραμματισμού πληρωμών, της αυτόματης λογιστικής συμφωνίας και της παροχής και διαχείρισης χρηστών. Καθώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μεγαλώνουν, η συμβατότητα με την πληρωμή και τη διαχείριση των λογαριασμών είναι τόσο πηγή πόνου όσο και απαραίτητη για τη βελτιστοποίηση των ταμειακών ροών.

Με λίγες εναλλακτικές λύσεις που είναι διαθέσιμες σε επιχειρήσεις αυτού του μεγέθους, η απρόσκοπτη προσθήκη ενός ισχυρού συνόλου δυνατοτήτων AP και ενός εύχρηστου ταμπλό στην πλατφόρμα ψηφιακών τραπεζών all-in-one της Bluevine ενισχύει τη δέσμευση της εταιρείας να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα με την εφαρμογή καινοτόμες λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

Σύμφωνα με τον Charles Amadon, SVP, GM of Banking της Bluevine, «Καθώς οι μικρές επιχειρήσεις κλιμακώνονται, συχνά αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη πολυπλοκότητα στη διαχείριση των εργασιών τους. Η λύση πληρωτέων λογαριασμών μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτύχει μια ισορροπία μεταξύ της παροχής ενός ισχυρού συνόλου εργαλείων αυτοματισμού AP, με την ευκολία χρήσης που περιμένουν οι πελάτες μας από την Bluevine», είπε.

«Κάθε απόφαση που παίρνουμε έχει το SMB στην καρδιά της, ξεκινώντας με το βασικό ερώτημα – θα τους βοηθήσει να αναπτυχθούν και να διευθύνουν την επιχείρησή τους ευκολότερα; Με βάση τα σχόλια των πελατών, γνωρίζαμε ότι η αυτοματοποίηση AP ήταν κάτι που ήθελαν και χρειάζονταν. Η τοποθέτηση όλης αυτής της δύναμης στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού ελέγχου τους είναι ένα συναρπαστικό βήμα προς τα εμπρός και διαφοροποιεί περαιτέρω το Bluevine Business Checking με ακόμη περισσότερη προστιθέμενη αξία», πρόσθεσε η Amadon.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Με ετικέτα: Πληρωτέοι λογαριασμοί, AP Automation, Chief Procurement Officer, CPO, P2P, Procurement, Solution Providers, Tech Round-Up, Technology

Bir cevap yazın