Το Hyperdeck φέρνει παρουσιάσεις Markdown στο iPad, κατανοεί 121 γλώσσες κωδικοποίησης και πολλά άλλα

1
Το Hyperdeck φέρνει παρουσιάσεις Markdown στο iPad, κατανοεί 121 γλώσσες κωδικοποίησης και πολλά άλλα

Μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Hyperdeck κυκλοφόρησε σήμερα σε έκδοση beta για iPad που συνοδεύεται από μια συναρπαστική λίστα χαρακτηριστικών. Εκτός από την υποστήριξη για τη δημιουργία παρουσιάσεων με το Markdown, διαθέτει επίσης μια καθαρή διεπαφή χρήστη για τις στιγμές που θέλετε μια πιο παραδοσιακή εμπειρία όπως το Keynote. Μουσική στα αυτιά των προγραμματιστών, το Hyperdeck μπορεί να κατανοήσει 121 γλώσσες κωδικοποίησης, καθιστώντας απρόσκοπτη τη συμπερίληψη και την επεξεργασία κώδικα, την επισήμανση συγκεκριμένων γραμμών και πολλά άλλα.

Υπερκατάστρωμα προγραμματιστής ανακοίνωσε ο Benedikt Terhechte η διαθεσιμότητα της εφαρμογής iPad σε έκδοση beta σήμερα με το βήμα της εφαρμογής να προσφέρει “Η ευκολία χρήσης ενός επεξεργαστή Markdown με κάποια από τη χρηστικότητα του Keynote”.

Πέρα από την εξαιρετικά δελεαστική υποστήριξη για περισσότερες από 100 γλώσσες που απευθύνονται σε κωδικοποιητές που κάνουν παρουσιάσεις, το Hyperdeck φαίνεται να έχει μια εξαιρετική διεπαφή χρήστη για κάθε χρήστη με πλούσιες δυνατότητες όπως υποστήριξη για εισαγωγή ιστοσελίδων σε διαφάνειες, αλλαγή μεγεθών γραμματοσειράς απευθείας σε μια παρουσίαση και κινούμενα φόντο – επιλογές Το Keynote της Apple και άλλοι ανταγωνιστές δεν έχουν.

Ακολουθούν ορισμένες από την ενσωματωμένη υποστήριξη για κώδικα:

Το Hyperdeck κατανοεί 121 γλώσσες, τις επισημαίνει και σας επιτρέπει να τις κινείτε στις διαφάνειές σας.

Μπορείτε να πείτε στο Hyperdeck ποιες γραμμές πρέπει να εμφανίζονται πρώτα και μπορείτε να επισημάνετε συγκεκριμένες γραμμές για να σηκώσετε σημαντικά σημεία. Ακόμη και το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου στο Hyperdeck διαθέτει συντομεύσεις και αυτόματη εσοχή για να κάνει την επεξεργασία κώδικα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

Το Hyperdeck θα είναι επίσης διαθέσιμο για macOS στο μέλλον μαζί με την εφαρμογή iPad και θα συνεργάζεται με το iCloud για να συνεχίσετε εύκολα από εκεί που σταματήσατε σε οποιαδήποτε συσκευή.

Μπορείς δοκιμάστε την beta του Hyperdeck για iPad τώρα και μάθετε περισσότερα για αυτό στο ιστοσελίδα της εφαρμογής.

H/T Steve Troughton-Smith

FTC: Χρησιμοποιούμε συνδέσμους θυγατρικών που κερδίζουν αυτόματα εισόδημα. Περισσότερο.

Bir cevap yazın