Το iMovie είναι τώρα έτοιμο για το νέο Magic Keyboard και trackpad της Apple για το iPad Pro

1
Το iMovie είναι τώρα έτοιμο για το νέο Magic Keyboard και trackpad της Apple για το iPad Pro

Η Apple ενημέρωσε το iMovie για iPadOS με νέες δυνατότητες, όπως υποστήριξη ποντικιού και επιφάνειας αφής, νέες συντομεύσεις πληκτρολογίου, περισσότερη μορφή εικόνας και πολλά άλλα. Η νέα έκδοση προετοιμάζει επίσης την εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο της Apple για το επερχόμενο Μαγικό πληκτρολόγιο αξεσουάρ για iPad Pro.

Νέα χαρακτηριστικά

Δείτε τι νέο υπάρχει στην έκδοση 2.2.9:

• Χρησιμοποιήστε το iMovie σε iPad με Magic Keyboard, ποντίκι ή trackpad για έναν νέο τρόπο δημιουργίας ταινιών και τρέιλερ (απαιτείται iPadOS 13.4)
• Χρησιμοποιήστε συντομεύσεις πληκτρολογίου για εναλλαγή μεταξύ των πέντε λειτουργιών επιθεωρητή όταν επιλέγεται ένα κλιπ: Ενέργεια, Ρυθμίσεις ταχύτητας, Ένταση, Τίτλοι και Φίλτρα
• Χρησιμοποιήστε συντομεύσεις πληκτρολογίου για γρήγορη περιστροφή του βίντεο κατά 90 μοίρες δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα
• Πατήστε το κουμπί Λήψη όλων στο επάνω μέρος της λίστας soundtrack για να πραγματοποιήσετε λήψη όλων των ομαδοποιημένων soundtrack ταυτόχρονα
• Προσθέστε αρχεία PNG, GIF, TIFF και BMP στην ταινία σας
• Βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας

Υποστήριξη δρομέα iPad

Η Apple εισήγαγε για πρώτη φορά την υποστήριξη δρομέα στο iOS 13.0 τον Σεπτέμβριο του 2019 ως μια δυνατότητα προσβασιμότητας που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί με μη αυτόματο τρόπο. Ξεκινώντας με το iOS 13.4 που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020, όλα τα iPad υποστηρίζουν πλέον δρομείς ποντικιού και trackpad σε όλο το σύστημα από προεπιλογή.

Το νέο αξεσουάρ Magic Keyboard για το iPad Pro θα είναι το πρώτο αξεσουάρ πληκτρολογίου της Apple που περιλαμβάνει ενσωματωμένο trackpad. Η Logitech κυκλοφορεί επίσης ένα πληκτρολόγιο trackpad για άλλα μοντέλα iPad.

https://www.youtube.com/watch?v=w0P0FQ770dE

Το Magic Keyboard θα λειτουργεί με τα μοντέλα iPad Pro 2018 και 2020, αν και το νέο προϊόν δεν θα κυκλοφορήσει πριν από τον Μάιο. Η Apple παρουσίασε πρόσφατα νέα μοντέλα iPad Pro 11 και 12,9 ιντσών με αισθητήρες LiDAR για πολύ βελτιωμένες εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας, διπλάσιο χώρο αποθήκευσης βάσης και περισσότερη μνήμη για πολλαπλές εργασίες.

Η νέα έκδοση του iMovie είναι τώρα διαθέσιμο στο App Store.

Έχετε ένα iPad Pro για ανταλλαγή για το μοντέλο του 2020; Ελέγξτε την αξία του εμπορίου εδώ.

FTC: Χρησιμοποιούμε συνδέσμους θυγατρικών που κερδίζουν αυτόματα εισόδημα. Περισσότερο.

Φορτιστής Dock Wave USB C Qi

Bir cevap yazın