4 εύκολα βήματα για να συνδυάσετε και να ταιριάξετε ιδέες για κλινοσκεπάσματα

6
4 εύκολα βήματα για να συνδυάσετε και να ταιριάξετε ιδέες για κλινοσκεπάσματα

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Μπορεί να λαμβάνω προμήθειες για αγορές που γίνονται μέσω συνδέσμων σε αυτήν την ανάρτηση. Διαβάστε την αποκάλυψη.

.

Η κρεβατοκάμαρά σας είναι το καταφύγιό σας. Εδώ μπορείτε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να είστε ο εαυτός σας. Έτσι, φυσικά, πρέπει να αντικατοπτρίζει τόσο την προσωπικότητά σας όσο και το υπέροχο γούστο σας. Τα περισσότερα στοιχεία στην κρεβατοκάμαρά σας παραμένουν σχεδόν όπως είναι.

Εξάλλου, δεν είναι πολύ συχνά που ανανεώνετε τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας. Αυτό όμως που μπορεί να αλλάζει συχνά είναι το κρεβάτι σας. Η αλλαγή του κρεβατιού σας είναι μια μικρή αλλαγή που πρέπει να κάνετε, αλλά ένας τόσο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε μια εντελώς νέα εμφάνιση!

Καθώς το κρεβάτι σας είναι το επίκεντρο της κρεβατοκάμαρας σας, δεν υπάρχει όριο στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμφάνιση του δωματίου σας.

Πρέπει τα κλινοσκεπάσματα να ταιριάζουν;

Οχι απαραίτητα. Αντίθετα, τα χρώματα, τα σχέδια και οι υφές θα πρέπει συντεταγμένη στο σετ κρεβατιού σας.

Τα κλινοσκεπάσματα σε μονόχρωμα χρώματα μπορούν να είναι ένας απλός και κομψός τρόπος για να δώσετε στο υπνοδωμάτιό σας μια κομψή εμφάνιση σε στυλ ξενοδοχείου. Από την άλλη πλευρά, αν σας αρέσει η ιδέα της ενσωμάτωσης μοτίβων και προφορών, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι τα πράγματα δεν φαίνονται ακατάστατα.

Διαλέξτε ένα ή δύο ενοποιητικά χρώματα σε όλο το σύνολο των κρεβατιών σας και βεβαιωθείτε ότι τα σχέδια ευθυγραμμίζονται με τα χρώματα. Για παράδειγμα, το πάπλωμά σας θα μπορούσε να είναι λουλουδάτο μοτίβο και η φούστα του κρεβατιού σας να έχει ρίγες, αλλά και τα δύο πρέπει να έχουν παρόμοιες ενοποιητικές αποχρώσεις για μια εκλεκτική, συνδυασμένη εμφάνιση.

Γιατί να συνδυάσετε και να ταιριάξετε το κρεβάτι σας;

Τι καταλαμβάνει τον μεγαλύτερο χώρο στην κρεβατοκάμαρά σας; Σωστά, το κρεβάτι σου.

Αυτό κάνει το κρεβάτι σας ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του δωματίου σας. Το καλύτερο κομμάτι? Τα κλινοσκεπάσματα σας είναι επίσης ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μεταμορφώσετε την εμφάνιση ολόκληρου του δωματίου σας.

Δεδομένης της ελευθερίας που έχει το δημιουργικό σας μυαλό με την περιπέτεια με το στυλ του κρεβατιού σας, σκεφτείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πειραματιστείτε μακριά από ένα απλό, ταιριαστό σετ κρεβατιού!

Η ανάμειξη και το ταίριασμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε βάθος, μοτίβο και προσωπικότητα σε ένα υπνοδωμάτιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνολο κλινοσκεπασμάτων σας για να αντανακλά τη διάθεσή σας ή να φέρετε μια εποχιακή πινελιά.

Εάν θεωρείτε ότι η κρεβατοκάμαρά σας είναι το καταφύγιό σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα μονόχρωμο για το κρεβάτι σας για εμφάνιση που μοιάζει με Ζεν. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ουδέτερο χρώμα σε τόνο με διακριτικό μοτίβο για το επάνω στρώμα του παπλώματος ή του παπλώματος.

Εάν θέλετε να προσθέσετε μια γενναιόδωρη δόση προσωπικότητας στην κρεβατοκάμαρά σας, προτιμήστε τα έντονα χρώματα. Μπορείτε επίσης να συντονίσετε ιδιόμορφα μοτίβα και μαξιλάρια έμφασης για ένα ποπ χρώμα για μια μοναδική εμφάνιση.

Συνδυάστε και ταιριάξτε ιδέες για κλινοσκεπάσματα

Εδώ είναι ο δικός σας μίνι οδηγός για να συνδυάσετε και να ταιριάξετε τα κλινοσκεπάσματα σας στην τελειότητα. Χρησιμοποιήστε αυτά τα βασικά σημεία ανάμειξης και ταιριάσματος για το δικό σας κύριο υπνοδωμάτιο ή τον ξενώνα σας για την τελευταία πινελιά στο δωμάτιό σας:

Βήμα πρώτο: Επιλέξτε μια παλέτα χρωμάτων

Το πρώτο βήμα για να φτιάξετε υπέροχα κλινοσκεπάσματα θα ήταν να επιλέξετε ένα συνδυασμό χρωμάτων που σας αρέσει.

Για αυτό, συνιστούμε να επιλέξετε ένα αγαπημένο είδος κρεβατιού και να εργαστείτε από εκεί. Είτε πρόκειται για την παπλωματοθήκη σας είτε για τα μαξιλάρια – το να έχετε ένα κομμάτι γείωσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε όταν στρώνετε το κρεβάτι σας.

Εάν έχετε επιλέξει ένα ύφασμα με σχέδια, σπάστε όλα τα χρώματα που αποτελούν μέρος του και χρησιμοποιήστε το ως χρωματική παλέτα σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα βασικό χρώμα και δύο δευτερεύοντα χρώματα.

Βήμα δεύτερο: Πάρτε τα πάντα μαζί

Μόλις η χρωματική σας παλέτα είναι έτοιμη, ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε το layering σας. Θυμηθείτε, τα στρώματα, οι υφές και το χρώμα αποτελούν τα τρία κύρια στοιχεία του σχεδιασμού του κρεβατιού σας.

Οι στρώσεις σας περιλαμβάνουν ένα σετ σεντόνια, ένα πάπλωμα με κάλυμμα, ένα πολυτελές ριχτάρι και μερικά μαξιλάρια κρεβατιού. Κάθε στρώμα έχει διαφορετική υφή.

Ανακατέψτε τουλάχιστον δύο από τα παρακάτω: μετάξι, λινό, βαμβάκι, πλεκτά, βελούδο και ψεύτικη γούνα, για μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση και αίσθηση. Για παράδειγμα, αν έχετε βαμβακερά σεντόνια, χρησιμοποιήστε μεταξωτά μαξιλάρια για να προσθέσετε περισσότερο οπτικό βάθος.

Τέλος, όταν επιλέγετε τα χρώματά σας, φροντίστε να επιλέξετε αποχρώσεις παρόμοιας έντασης. Για παράδειγμα, η τοποθέτηση όλων των φωτεινών χρωμάτων (σκεφτείτε μπλε παπλωματοθήκη, ροζ σεντόνια και κίτρινα μαξιλάρια) θα μπορούσε να κάνει το κρεβάτι σας να φαίνεται ακατάστατο και παράταιρο.

Αλλά μια σιωπηλή εκδοχή όλων αυτών των χρωμάτων – σκεφτείτε το ζωηρό ματζέντα, το απαλό μπλε με το τσόφλι αυγού και το γήινο μουσταρδί – θα δημιουργήσει ένα πιο ελκυστικό αποτέλεσμα.

Βήμα τρίτο: Ανακατέψτε το μαζί

Τώρα ήρθε η ώρα να συνδυάσετε τα πράγματα με την υφή, το μοτίβο και την κλίμακα. Μη διστάσετε να ενσωματώσετε μια ποικιλία σχημάτων και διαφορετικών μοτίβων. Για παράδειγμα, συνδυάστε ένα γεωμετρικό μοτίβο (όπως ρίγες) με κάτι πιο εμπνευσμένο από τη φύση (όπως ένα floral print).

Αν σας αρέσει η ιδέα παρόμοιων οπτικών σχημάτων, δοκιμάστε ένα μείγμα ζυγαριών. Για παράδειγμα, ανακατέψτε μια μικρή επιταγή όπως ένα επίπεδο σεντόνι Gingham με μια μεγάλη στάμπα όπως μια επιταγή Buffalo για παπλωματοθήκη.

Θέλετε μια μονόχρωμη εμφάνιση; Μην κρατάτε πίσω την υφή. Φέρτε διαφορετικές υφές σε διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος: βελούδο, πλεκτό, matelassé, γούνα, λεία και πολλά άλλα.

Για κλασικό στυλ χρησιμοποιήστε φύλλα περκάλι σε ουδέτερα χρώματα ή γήινους τόνους. Δοκιμάστε να προσθέσετε μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια και μια κουβέρτα από πάνω.

Βήμα τέταρτο: Δημιουργήστε ένα οπτικό δωμάτιο αναπνοής

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο mix and Match, φροντίστε να κάνετε παύση και να σκεφτείτε πώς εξελίσσεται το αποτέλεσμα. Ενώ η μίξη και η αντιστοίχιση είναι διασκεδαστική, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πού να χαράξετε τα όρια. Δεν θέλετε το κρεβάτι σας να φαίνεται φανταχτερό και ακατάστατο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα «δωματιο αναπνοής» προσθέτοντας μονοχρωματικά μοτίβα ανάμεσα σε μοτίβα και υφές. Για παράδειγμα, η προσθήκη μιας απλής σειράς μαξιλαριών σε ένα ανάμεικτο κρεβάτι θα επιτρέψει στα μάτια σας να μετακινούνται απρόσκοπτα από μοτίβο σε μοτίβο, από χρώμα σε χρώμα και από υφή σε υφή.

Συνδυάστε και ταιριάξτε ιδέες για κλινοσκεπάσματα

Τώρα που ξέρετε πώς να αναμειγνύετε και να ταιριάζετε το σύνολο κλινοσκεπασμάτων σας, ήρθε η ώρα να πιάσετε τη δουλειά! Ακολουθούν μερικές δημιουργικές ιδέες για να ξεκινήσετε:

  • Επιλέξτε ένα βασικό χρώμα ή πάρτε χρωματικές ενδείξεις από ένα σεντόνι με σχέδια ή ένα από τα είδη κρεβατιού σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το κύριο χρώμα για να επιλέξετε άλλα κομμάτια για πιο συνεκτική εμφάνιση.
  • Εάν θέλετε απλώς να αλλάξετε ένα μέρος του κλινοσκεπάσματός σας, στοχεύστε τα ψέματα. Τα μαξιλαράκια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμποτίσετε ένα ποπ χρώμα και να προσδώσετε μια οπτικά ενδιαφέρουσα εμφάνιση.
  • Αν θέλετε να κάνετε ένα συγκεκριμένο print pop, υποβαθμίστε τα άλλα χρώματα στο κρεβάτι επιλέγοντας λευκά σεντόνια, ουδέτερα και απλά κλινοσκεπάσματα.

Η ανάμειξη και το ταίριασμα του κρεβατιού σας είναι ένας απλός τρόπος για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο δωμάτιό σας. Και υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες για να αποκτήσετε μια νέα εμφάνιση στο υπνοδωμάτιό σας χωρίς να χρειάζεται να αγοράζετε συνεχώς νέα κλινοσκεπάσματα.

Πειραματιστείτε και αναμείξτε και ταιριάξτε με τα κλινοσκεπάσματα που έχετε, για να αποκτήσετε διαφορετικούς συνδυασμούς κρεβατιού και μια αβίαστη εμφάνιση.

Μια εποχική αλλαγή είναι πάντα μια καλή ιδέα για να αλλάξετε την εμφάνιση του κρεβατιού σας. Δίνει την ευκαιρία για μια νέα ιστορία χρωμάτων και δοκιμάστε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Για τους πιο κρύους μήνες, μπορείτε να επιλέξετε ζεστά χρώματα και στρώσεις για επιπλέον ζεστασιά.

Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές συνδυασμού κρεβατιού, για να δώσετε στην κύρια κρεβατοκάμαρά σας, στο υπνοδωμάτιο επισκεπτών ή σε οποιοδήποτε υπνοδωμάτιο του σπιτιού σας μια νέα πνοή με λίγη προσπάθεια!

Χλόη

Συχνές ερωτήσεις Συνδυάστε και ταιριάξτε ιδέες για κλινοσκεπάσματα

Πώς συνδυάζετε και ταιριάζετε μοτίβα κρεβατιού;

Εάν ο διακοσμητής εσωτερικών χώρων λατρεύει να πειραματίζεται, μην διστάζετε να αναμιγνύετε και να ταιριάζετε μοτίβα για ένα φανταστικό φινίρισμα. Συνδυάστε ένα πάπλωμα με σχέδια ή τυπωμένα φύλλα με ένα μονόχρωμο χρώμα της επιλογής σας.

Αν θέλετε τα μοτίβα σας να ξετυλίγονται, προτιμήστε τα μονόχρωμα χρώματα που εναρμονίζονται (σκεφτείτε παστέλ, ουδέτερους ή αποχρώσεις κοσμημάτων) με το print ή επιλέξτε μια απόχρωση απευθείας από το μοτίβο.

Η συναρμολόγηση πολλών μοτίβων απαιτεί τον περισσότερο προγραμματισμό από όλους. Για αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια απόχρωση για να ενοποιήσετε τα μοτίβα για μια πιο συνεκτική εμφάνιση. Για παράδειγμα, τα ριγέ σεντόνια και το floral πάπλωμά σας μαζί μπορεί να χρειάζονται μια ηλιόλουστη κίτρινη (κοινή και στις δύο) απόχρωση για να τα δέσουν όλα μαζί.

Πρέπει τα κλινοσκεπάσματα να ταιριάζουν με το χρώμα του τοίχου;

Τα κλινοσκεπάσματα που συμπληρώνουν το χρώμα του τοίχου σας μπορούν να δημιουργήσουν ένα συνεκτικό, συναρπαστικό και γεμάτο χρώμα αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, ένα στυλ κρεβατιού που έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα του τοίχου σας μπορεί να δημιουργήσει έναν πιο ενδιαφέρον οπτικά χώρο.

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε το κρεβάτι σας να συμπληρώνει ή να κάνει αντίθεση το χρώμα του τοίχου σου, βεβαιωθείτε ότι είναι σε τέλειο συγχρονισμό με ολόκληρη την κρεβατοκάμαρά σας.

Πώς χρωματίζετε το κρεβάτι συντεταγμένων;

Μία από τις καλύτερες ιδέες για να δημιουργήσετε αυτό το τέλειο σύνολο κλινοσκεπασμάτων είναι να εξετάσετε την εσωτερική διακόσμηση του υπνοδωματίου σας.

Ένας ελαφρύτερος συνδυασμός χρωμάτων κρεβατοκάμαρας, για παράδειγμα, φαίνεται άψογος με πιο ανοιχτά χρώματα κρεβατιού. Σκεφτείτε το Sucker για μια κορυφαία εμφάνιση; Πηγαίνετε σε σοφιστικέ αποχρώσεις.

Δοκιμάστε παπλωματοθήκες και σατέν σεντόνια που αναδεικνύουν τη γυαλάδα και το ντραπέ τους. Σας αρέσει μια συγκεκριμένη απόχρωση; Βάψτε τα κλινοσκεπάσματα σας μονόχρωμα. Χρησιμοποιήστε διαφορετικές αποχρώσεις, ανακατέψτε και ταιριάξτε μοτίβα και υφές του ίδιου χρώματος.

Ιδέες για κλινοσκεπάσματα με 4 βήματα

Bir cevap yazın