4 λόγοι για τους οποίους το Microsoft 365 Business Premium αξίζει το 2023

0
4 λόγοι για τους οποίους το Microsoft 365 Business Premium αξίζει το 2023

4 λόγοι για τους οποίους το Microsoft 365 Business Premium αξίζει τον κόπο Ο χρόνος είναι χρήμα. Έτσι, οι επιχειρήσεις χρειάζονται α αξιόπιστη σουίτα γραφείου για τον εξορθολογισμό των διαδικασιών εργασίας, την ενίσχυση της αποδοτικότητας των εργαζομένων και τη δημιουργία υψηλότερων κερδών. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να κοιτάτε δεξιά και αριστερά για ξεχωριστά εργαλεία γραφείου, καθώς το Microsoft 365 είναι μια ισχυρή πλατφόρμα παραγωγικότητας όλα σε ένα.

Εκτός από τις κλασικές εφαρμογές όπως το Word, το Excel και το PowerPoint, οι επιχειρήσεις παρέχονται επίσης με εργαλεία συνεργασίας, σύγχρονη τεχνολογία ασφαλείας και υπηρεσίες cloud. Για παράδειγμα, κάθε υπάλληλος της εταιρείας λαμβάνει 1 TB αποθηκευτικού χώρου στο cloud του OneDrive για την αποθήκευση όλων των ειδών αρχείων. Στη συνέχεια, μπορούν να μοιράζονται έγγραφα και να συνεργάζονται μεταξύ τους οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Το φθηνότερο πρόγραμμα έρχεται ακόμη και με α εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης εργασιών, Planner, το οποίο είναι διαισθητικό και συγχρονίζεται απρόσκοπτα με το λογισμικό τηλεδιάσκεψης της Microsoft, Teams. Το τελευταίο μπορεί να βοηθήσει στην επίσπευση των ροών εργασίας του έργου, επειδή τα ζητήματα μπορούν να συζητηθούν και να επιλυθούν γρήγορα σε μια διαδικτυακή συνάντηση.

Ωστόσο, το Microsoft 365 Business Premium είναι η καλύτερη επιλογή για μικρές και μεσαίες εταιρείες. Αν και η τιμή είναι σχεδόν διπλάσια από το πρόγραμμα Standard, δίνει πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες εφαρμογές και υπηρεσίες που το κάνουν να αξίζει κάθε σεντ.

Αυξημένη χωρητικότητα και ασφάλεια γραμματοκιβωτίου

Προσφορές Microsoft 365 Business Premium 50 GB αποθηκευτικού χώρου γραμματοκιβωτίου του Outlook ανά χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε συνεχώς για τη διαγραφή των νημάτων email αμέσως για να δημιουργήσετε χώρο για νέα μηνύματα. Η κοινή χρήση αρχείων είναι επίσης πιο ομαλή, καθώς το πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν ένα email με συνημμένα έως και 150 MB.

ΠροέχωΣύνολο εργασιών του OutlookΤης ομάδαςΣχεδιαστής

Επιπλέον, οι συνδρομητές Premium επωφελούνται από ισχυρή κρυπτογράφηση email μέσω του Azure Information Protection που προστατεύει τα επαγγελματικά μηνύματα που αποστέλλονται και λαμβάνονται. Αυτή η προστασία εμπιστευτικών δεδομένων επεκτείνεται στα ληφθέντα αρχεία και σε οτιδήποτε είναι αποθηκευμένο στο OneDrive επίσης. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – καλύπτονται επίσης ευαίσθητα ιατρικά δεδομένα, όπως το Microsoft 365 Business Premium Συμβατό με HIPAA.

Βελτιωμένη προστασία από απειλές στον κυβερνοχώρο

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ασφάλεια δεν τελειώνει μόνο στα γραμματοκιβώτια του Outlook. Με τα μέτρα κυβερνοασφάλειας του Microsoft 365 Business Premium, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα δεδομένα σας στο cloud και τα τοπικά δεδομένα είναι πάντα ασφαλή.

Εκτός από τα εργαλεία antispam και antimalware του Standard προγράμματος, οι συνδρομητές Premium έχουν πρόσβαση στο Microsoft Defender for Business. Προσφέρει σοφιστικέ σαρώνει έναντι συνδέσμων phishing και αναγνωρίζει αμέσως ransomware.

Έκπτωση έως και 15% στο Microsoft 365 Business

Λογότυπο Microsoft 365

Εγγραφείτε σε ένα από τα ετήσια προγράμματα του Microsoft 365 Business και κερδίστε έκπτωση 15% στη συνολική τιμή της συνδρομής σας.

Επιπλέον, η εφαρμογή ασφαλείας παρέχει ασφάλεια τερματικού σημείου εταιρικού επιπέδου για την προστασία όλων των συσκευών από έναν κεντρικό κόμβο. Έτσι, κάθε υπολογιστής, Mac, τηλέφωνο και εικονική επιφάνεια εργασίας μπορεί να προστατεύεται στο cloud από έναν μόνο διαχειριστή. Τέλος, το Microsoft Defender το καθιστά δυνατό περιορίστε την πρόσβαση σε ορισμένες εφαρμογές του Microsoft 365 ή να δημιουργήσετε συνθήκες για το άνοιγμα τους.

Προηγμένη διαχείριση συσκευών με Intune

Σε πλήρως ή μερικώς απομακρυσμένες ρυθμίσεις εργασίας, είναι υπέροχο όταν μια εταιρεία μπορεί να παρέχει ξεχωριστές συσκευές για τους υπαλλήλους της για να εξασφαλίσει παραγωγικότητα και ασφάλεια. Ωστόσο, οι συσκευές που ανήκουν στην εταιρεία πρέπει να παρακολουθούνται συνεχώς για να αποφευχθούν παραβιάσεις δεδομένων, για παράδειγμα.

Εδώ είναι χρήσιμο να έχετε μια συνδρομή Microsoft 365 Business Premium, καθώς οι εταιρείες και οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε web-based διοικητικό κέντρο για καταχωρημένες συσκευές που ονομάζεται Intune. Διασφαλίζει ότι μόνο συγκεκριμένες εφαρμογές χρησιμοποιούνται κατά τις εργάσιμες ώρες, επιτρέποντας στους διαχειριστές να εισάγουν ορισμένους περιορισμούς.

Επιπλέον, είναι δυνατό να επιτραπεί ή να απορριφθεί η διαγραφή αρχείων, γεγονός που διασφαλίζει ότι τα δεδομένα της εταιρείας δεν θα χαθούν ποτέ λόγω ανθρώπινου λάθους. Το Intune είναι επίσης τέλειο για εκείνα τα άτυχα σενάρια όταν μια συσκευή χαθεί ή κλαπεί επειδή οι διαχειριστές μπορούν διαγράψτε απομακρυσμένα αρχεία και αποθηκευμένα διαπιστευτήρια.

Τέλος, το εργαλείο προσφέρει επίσης ένα φιλικό προς τον χρήστη API. Σε αντίθεση με πολλά παρόμοια προγράμματα, το Intune έχει μια καθαρή και απλή διεπαφή που δεν απαιτεί δεξιότητες προγραμματισμού. Αντίθετα, μπορεί απρόσκοπτα ανάπτυξη νέων εφαρμογών ή να διαχειριστείτε τα υπάρχοντα και να τα ενσωματώσετε σε συνεχείς ροές εργασίας.

Χώροι εργασίας που βασίζονται σε σύννεφο με εικονική επιφάνεια εργασίας Azure

Ένα άλλο πλεονέκτημα της απόκτησης της συνδρομής Premium είναι ότι συνοδεύεται από λειτουργικά συστήματα Windows που βασίζονται σε σύννεφο μέσω της εικονικής επιφάνειας εργασίας Azure. Προσφέρει όλα τα πιο πρόσφατα λειτουργικά συστήματα Windows, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων εκδόσεων των Windows 11. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να παρέχουν συσκευές εργασίας, καθώς οι εργαζόμενοι μπορούν απλώς να έχουν πρόσβαση σε εικονικούς χώρους εργασίας χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους υπολογιστές ή φορητούς υπολογιστές.

Δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε ένα συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα, καθώς είναι το Azure Virtual Desktop προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα κι αν είναι Mac ή MacBook. Δεδομένου ότι οι εικονικοί επιτραπέζιοι υπολογιστές αποθηκεύουν αυτόματα αρχεία στο cloud, οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν μήπως εξαντληθεί ο τοπικός αποθηκευτικός χώρος.

Μια αξιόπιστη σουίτα γραφείου όπως το Microsoft 365 Business Premium βοηθά τις εταιρείες να επιτύχουν περισσότερα με λιγότερο. Το κόστος μειώνεται σημαντικά με τους εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές και η απομακρυσμένη πρόσβαση διαχειριστή στις συσκευές εργασίας δίνει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας. Συγκεκριμένα, οι υβριδικές και απομακρυσμένες ομάδες, καθώς και οι επαγγελματίες υγείας, μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και την αυξημένη ασφάλεια.

Εάν χρειάζεστε περισσότερο πειστικό για να σας βγάλει από το φράχτη συνδρομής, η Microsoft προσφέρει μια γενναιόδωρη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα premium χωρίς κινδύνους για ένα μήνα και να δείτε αν αξίζει την επένδυση.

Bir cevap yazın