Microsoft 365 Business Standard εναντίον Premium το 2023

1
Microsoft 365 Business Standard εναντίον Premium το 2023

Με Μικαέλα Α. Επαληθευμένο από Μαίρη Π.

Τελευταία ενημέρωση: 21 Ιουνίου 2023

Microsoft 365 Business Standard εναντίον Premium Στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο με γρήγορους ρυθμούς, η παραμονή μπροστά από τον ανταγωνισμό και η μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας είναι ζωτικής σημασίας. Έχοντας το σωστά εργαλεία και τεχνολογία στα χέρια σας είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί αυτό. Εκεί έρχεται το Microsoft 365 Business – μια ολοκληρωμένη σουίτα ισχυρών εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν τη ροή εργασιών, να βελτιώνουν τη συνεργασία και να επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν.

Όσον αφορά την επιλογή του τέλειου επιχειρηματικού σχεδίου Microsoft 365 για τον οργανισμό σας, οι επιλογές μπορεί να φαίνονται συντριπτικές, καθώς υπάρχει μια σειρά από σχέδια προσαρμοσμένα ανταποκρίνεται στις διαφορετικές απαιτήσεις των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών. Αλλά μην φοβάστε – είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με τη σύγκριση των πακέτων Standard και Premium.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Microsoft 365 Business Standard
Microsoft 365 Business Premium
Μέγιστος # χρήστες 300 300
Φιλοξενία webinar
Εφαρμογές επιφάνειας εργασίας
Πρόσβαση
Εκδότης
Αρχείο σύννεφο
Διαχείριση τελικού σημείου
Προηγμένη προστασία από απειλές
Τιμή 12,50 $/χρήστης/μήνα (150 $/χρήστης/έτος) 22 $/χρήστης/μήνα (264 $/χρήστης/έτος)
Δωρεάν δοκιμή 30 μέρες 30 μέρες

Microsoft 365 Standard

Στον πυρήνα του, το Microsoft 365 Business Standard παρέχει ισχυρές δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας. Με μια ευρέως γνωστή σουίτα εφαρμογών όπως το Word, το Excel, το PowerPoint, το Teams και το Outlook, μπορείτε να φιλοξενείτε διαδικτυακά σεμινάρια, να έχετε ένα αρχείο email που επεκτείνεται αυτόματα και να δημιουργείτε εύκολα έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις.

Ενώ το Business Basic προσφέρει βασικές υπηρεσίες cloud, όπως φιλοξενία email ανταλλαγής και αποθήκευση OneDrive, το Business Standard το κάνει ένα βήμα παραπέρα εισάγοντας το πλήρης σουίτα εφαρμογών του Office. Συγκεκριμένα, η συμπερίληψη της Access και του Publisher σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα σε ένα ενιαίο ενσωματωμένο περιβάλλον με συμβατότητα υπολογιστών, ιστού και φορητών υπολογιστών. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης 1 TB αποθηκευτικού χώρου OneDrive ανά χρήστη, παρέχοντάς σας άφθονο χώρο για την ασφαλή αποθήκευση και κοινή χρήση αρχείων.

ΠρόσβασηΕκδότηςΔιαδικτυακό σεμινάριοMobile Outlook

Δεδομένου ότι είναι μια ενοποιημένη πλατφόρμα που απλοποιεί τις διαδικασίες εργασίας, αυξάνει τη συνεργασία και ενισχύει την παραγωγικότητα, το Microsoft 365 Business Standard ταιριάζει σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που απαιτούν αποτελεσματικά εργαλεία παραγωγικότητας και συνεργασίας.

Χαρακτηριστικά του Microsoft 365 Business Standard:

 • Πλήρης σουίτα εφαρμογών Office.
 • 1 TB αποθηκευτικού χώρου OneDrive ανά χρήστη.
 • Email, ημερολόγια και φιλοξενία διαδικτυακών σεμιναρίων.
 • Αυτοματοποίηση ροής εργασιών.
 • Σύνδεση και συνεργασία.

Microsoft 365 Premium

Το Microsoft 365 Premium κάνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας προηγμένη ασφάλεια και λειτουργίες που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Εκτός από όλα όσα περιλαμβάνονται στο Business Standard, το Business Premium διαθέτει ένα πλήθος προηγμένων εργαλείων ασφαλείας όπως το Azure Information Protection και το Microsoft Defender. Ως αποτέλεσμα, τυχόν απειλές εντοπίζονται και αφαιρούνται, προστατεύοντας ευαίσθητες πληροφορίες από κακόβουλες επιθέσεις. Το σχέδιο περιλαμβάνει ακόμη και την πρόληψη απώλειας δεδομένων, συμβάλλοντας στη διατήρηση της συμμόρφωσης και στην αποτροπή τυχαίων διαρροών δεδομένων.

Η συμπερίληψη των Η διαχείριση συσκευών είναι ένα άλλο πλεονέκτημα του Business Premium. Η διαχείριση και η ασφάλιση πολλαπλών συσκευών μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά στο σημερινό περιβάλλον εργασίας με επίκεντρο τα κινητά. Το Microsoft 365 Business Premium βελτιστοποιεί αυτήν τη διαχείριση επιτρέποντας στους διαχειριστές να εφαρμόζουν κεντρικά τις πολιτικές ασφαλείας στις συσκευές και ακόμη και να διαγράφουν τα δεδομένα εξ αποστάσεως όταν είναι απαραίτητο.

Φυσικά, αυτή η αναβάθμιση των χαρακτηριστικών και της ασφάλειας συνοδεύεται από σημαντική αύξηση της τιμής. Παρόλο που το Microsoft 365 έχει ανταγωνιστική τιμολόγηση, εξακολουθεί να είναι σχεδόν διπλάσια από την τιμή του Business Standard. Ωστόσο, η επένδυση αξίζει τον κόπο για οργανισμούς που δίνουν προτεραιότητα στην ισχυρή ασφάλεια και τη βελτιωμένη παραγωγικότητα.

Χαρακτηριστικά του Microsoft 365 Business Standard:

 • Ισχυρή ασφάλεια και συμμόρφωση.
 • Βελτιστοποιημένη προστασία επιχειρηματικών δεδομένων.
 • Ασφαλής απομακρυσμένη πρόσβαση και προστασία ταυτότητας.
 • Διαχείριση ασφάλειας τελικού σημείου.

Λοιπόν, ποιο να διαλέξω;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις προτεραιότητές σας. Εάν η επιχείρησή σας είναι μεταξύ μικρού και μεσαίου μεγέθους με κύρια εστίαση στην πρόσβαση σε βασικά εργαλεία παραγωγικότητας παράλληλα με τη φιλοξενία email και τον χώρο αποθήκευσης cloud, το Microsoft 365 Business Standard μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή. Παρέχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για ένα αποτελεσματικό και συνεργατικό περιβάλλον εργασίας σε προσιτή τιμή.

Έκπτωση έως και 15% στο Microsoft 365 Business

Λογότυπο Microsoft 365

Εγγραφείτε σε ένα από τα ετήσια προγράμματα του Microsoft 365 Business και κερδίστε έκπτωση 15% στη συνολική τιμή της συνδρομής σας.

Ωστόσο, εάν αναζητάτε μια υπηρεσία που απευθύνεται σε μεγαλύτερους οργανισμούς που απαιτούν ολοκληρωμένες δυνατότητες ασφαλείας και λειτουργίες διαχείρισης συσκευών, το Microsoft 365 Business Premium είναι ο καλύτερος τρόπος. Αυτό το σχέδιο πάει πέρα από τα βασικά και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων για την υποστήριξη της ανάπτυξης και των απαιτήσεων ασφάλειας της επιχείρησής σας. Για να ανακεφαλαιώσετε τις κύριες διαφορές μεταξύ των σχεδίων:

 • Προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας: Το Business Premium προσφέρει βελτιωμένα μέτρα ασφαλείας που υπερβαίνουν αυτά που περιλαμβάνονται στο Business Standard.
 • Διαχείριση φορητών συσκευών Intune: Διατίθεται μόνο στο πρόγραμμα Business Premium, το Intune επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ασφαλίζουν και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα εταιρικά δεδομένα σε κινητές συσκευές.
 • Προστασία πληροφοριών Azure: Το Microsoft 365 Business Premium περιλαμβάνει το Azure, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να ταξινομούν και να προστατεύουν ευαίσθητα δεδομένα.
 • Τιμολόγηση: Το Business Premium έχει υψηλότερη τιμή από το Business Standard, αντικατοπτρίζοντας τις πρόσθετες προηγμένες λειτουργίες.
 • Business Standard καλύτερο για: μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις που δεν έχουν εκτεταμένες απαιτήσεις ασφάλειας ή προηγμένες απαιτήσεις διαχείρισης συσκευών.
 • Business Premium καλύτερο για: επιχειρήσεις μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους που χειρίζονται ευαίσθητα δεδομένα και απαιτούν ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας, καθώς και προηγμένη διαχείριση φορητών συσκευών.

Τόσο το Business Standard όσο και το Business Premium είναι ισχυρές λύσεις που μπορεί να μεταμορφώσει τις λειτουργίες της εταιρείας σας. Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε προσεκτικά τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να λάβετε υπόψη τις δυνατότητες και τα οφέλη κάθε προγράμματος, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ευθυγραμμίζεται καλύτερα με τους στόχους σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του Microsoft 365 Business και να δοκιμάσετε μόνοι σας τα προϊόντα χωρίς περιορισμούς.

Όποιο σχέδιο κι αν επιλέξετε, το Microsoft 365 αναμφίβολα θα ενισχύσει την παραγωγικότητα, θα ενισχύσει τη συνεργασία και θα βοηθήσει στην προώθηση της επιχείρησής σας στον σημερινό ψηφιακό κόσμο.

Bir cevap yazın