Sunsama: Εφαρμογή καθημερινού σχεδιασμού, που δεν είναι εφαρμογή παραγωγικότητας

1
Sunsama: Εφαρμογή καθημερινού σχεδιασμού, που δεν είναι εφαρμογή παραγωγικότητας

Αν είστε κάτι σαν εμένα, τότε μπορεί να έχετε περάσει από τις εφαρμογές διαχείρισης εργασιών ή τη λίστα υποχρεώσεων που έχετε. Τα έχω δοκιμάσει όλα, από απλούς διαχειριστές λιστών υποχρεώσεων στην εφαρμογή των σημειώσεων μου μέχρι τους μεγάλους παίκτες όπως Δευτέρα, Todist, Asana, ClickUp & Notion. Όλοι έκαναν ό,τι χρειαζόμουν να κάνουν, αλλά πάντα υπήρχε κάτι που με έκανε να σταματήσω να τα χρησιμοποιώ, είτε πρόσφερα πάρα πολλά είτε όχι αρκετά.

Οι ανάγκες διαχείρισης εργασιών μου

Για την προσωπική μου περίπτωση χρήσης, χρειαζόμουν μια εφαρμογή διαχείρισης εργασιών που θα μπορούσε να κάνει τα εξής:

  • Θέστε στόχους του έργου με (ήπιες) προθεσμίες. Μου αρέσει να μετακινώ τις προθεσμίες μου από καιρό σε καιρό
  • Συγχρονισμός με τα ημερολόγιά μου
  • Να έχω τις ιδιότητες ενός πίνακα SCRUM για να μπορώ να μετακινώ έργα από στάδιο σε στάδιο
  • Να είναι σε θέση να διαχειρίζεται επαγγελματικές και προσωπικές εργασίες
  • Εύκολο στη ρύθμιση και δεν είναι αγγαρεία στη χρήση

Προηγούμενες εφαρμογές διαχείρισης εργασιών

Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την κανονική εφαρμογή Apple Notes για να ξεκινήσω, αλλά μετά από μερικές εργασίες, έγινε εξαιρετικά ακατάστατο. Τα Apple Notes είναι ιδανικά για λίστες παντοπωλείων ή ίσως για μια σύντομη λίστα. Αλλά ως μια γενική εφαρμογή που πρέπει να κάνω, δεν ήταν αρκετό για μένα.

Πήγα λοιπόν στους μεγάλους παίκτες. Τα δοκίμασα όλα. Δοκίμασα το Asana, το Notion, το ClickUp, το Todoist και το Monday, αλλά σε όλα είτε έλειπε κάτι, είτε χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ρυθμιστούν ή απλώς έκαναν πάρα πολλά για μένα. Αυτές οι υπηρεσίες προσπάθησαν να το κάνουν έτσι ώστε να τρέχετε ολόκληρη τη ζωή σας εκεί και να μην ενεργείτε απλώς ως διαχειριστής εργασιών ή λογισμικό διαχείρισης έργου. Η Δευτέρα ήταν η μόνη υπηρεσία με την οποία κόλλησα για λίγο, αλλά στο τέλος της ημέρας, εξακολουθούσα να αισθάνομαι σαν δουλειά ή ένα πρόσθετο βήμα που έβαζα τον εαυτό μου να κάνει

Sunsama και η προσέγγισή τους

Μου είπε ένας φίλος μου Είναι μαζί σχεδόν πριν από ένα χρόνο και είπα ότι πρέπει να το δοκιμάσω. Ήταν ένας καθοδηγούμενος ημερήσιος προγραμματιστής που εστιάζει στο ημερολόγιο. Η λέξη-κλειδί εδώ είναι “καθοδηγούμενη” – μοιάζει σχεδόν σαν μια καθημερινή άσκηση, αλλά θα εξηγήσω περισσότερα σε λίγο.

Όταν εγγραφείτε για Δωρεάν δοκιμή της Sunsama (χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο για 30 ημέρες αντί για 14!), θα οδηγηθείτε σε μια όμορφα επιμελημένη διαδικασία εισαγωγής και ρύθμισης.

Ξεκινά ρωτώντας ποιους σχεδιαστές έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και θα απαριθμήσει όλες τις υπηρεσίες που ανέφερα προηγουμένως και άλλες. Όλες οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές που αναφέρθηκαν πραγματικά ενσωματώθηκαν όμορφα Είναι μαζί, οπότε αν εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Asana καθώς μεταβαίνετε στο Sunsama, τότε μπορούν εύκολα να συνεργαστούν. Αλλά μόλις επιλέξετε τις ενσωματώσεις σας, εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η καθοδηγούμενη πτυχή.

Η «άσκηση» Sunsama

Η υπόλοιπη διαδικασία ρύθμισης μοιάζει με μια πρωινή συνεδρία γιόγκα. Θα σας ρωτήσει πότε θέλετε να προγραμματίσετε την ημέρα σας και να την ορίσετε ως ρουτίνα. Η ιδέα είναι να αφιερώνετε 5-10 λεπτά κάθε πρωί για να προγραμματίσετε την ημέρα σας. Στη συνέχεια, σας λένε να προγραμματίσετε τους καθημερινούς σας στόχους, στη συνέχεια να σκεφτείτε τι πέτυχες την προηγούμενη μέρα και να σημειώσετε τι σκοπεύετε να πετύχετε την επόμενη μέρα. Όλα με μια πολύ θετική χροιά, που είναι που με φέρνει ξανά σε αυτό κάθε πρωί. Είναι σχεδόν σαν μια άσκηση αναπνοής πριν ξεκινήσετε την ημέρα.

Χρησιμοποιώ τη Sunsama ως διαχειριστή εργασιών

Μόλις ρυθμιστείτε, μεταφέρεστε στην προβολή του πίνακα εργαλείων σας και από εδώ, είναι εξαιρετικά απλό. Δημιουργείτε τις εργασίες σας, τους ορίζετε μια προθεσμία, ορίζετε το χρονικό διάστημα που υπολογίζετε να εργαστείτε σε αυτές και αρχίζετε να επιτίθεται στις εργασίες σας με τη σειρά που κρίνετε κατάλληλο. Το UI είναι ευχάριστο στη χρήση. είναι πολύ αυτονόητο σε επίπεδο επιφάνειας, αλλά έχει επίσης κάποιες περιπλοκές που είναι εκεί για να βοηθήσουν.

Διαθέτουν πίνακα ελέγχου ημερολογίου

Στα αριστερά, έχετε την προβολή ημερολογίου με τα συγκεκριμένα κανάλια που μπορείτε να προσαρμόσετε. Στο κέντρο βρίσκεται η προβολή Δευτέρα-Παρ. όλων των εργασιών που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε και στο άκρο δεξιά βρίσκεται η γραμμή εργαλείων ενσωματώσεων. Όλα λειτουργούν με το κουμπί συν στο επάνω μέρος κάθε ημέρας και, στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ και να σύρετε εργασίες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σας. Οπότε, αν δεν τελειώσεις με κάτι, απλά το μεταφέρεις στην επόμενη μέρα.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά

Μερικά τελευταία χαρακτηριστικά που πρέπει να αναφέρουμε είναι οι ενσωματώσεις, φυσικά. Μπορείτε εύκολα να ενσωματωθείτε με όλες τις υπηρεσίες τρίτων και αυτό που λειτουργεί εξαιρετικά είναι ότι κάθε εργασία ή email μπορεί εύκολα να συρθεί στο Είναι μαζί Ημερολόγιο. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, υπάρχει ένα μικρό εικονίδιο Gmail σε κάθε εργασία που προέρχεται από την ενσωμάτωση της αλληλογραφίας μου.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εύκολα διαφορετικά κανάλια που μπορείτε να εκχωρήσετε σε συγκεκριμένες εργασίες. Χρησιμοποιώ τρία κύρια κανάλια – το 9to5 YouTube, τον ιστότοπο του 9to5 και το προσωπικό. Με αυτόν τον τρόπο μπορώ να κρατήσω τις εργασίες μου όσο πιο οργανωμένες γίνεται.

Τύλιξε

Όπως ανέφερα, η Sunsama έχει μετατραπεί σε αυτήν την πρωινή άσκηση που κάνω από Δευτέρα έως Παρασκευή. Πίνω τον καφέ μου, συνδέομαι, βλέπω τι πέτυχα και βλέπω τι έχω μπροστά μου. είναι ένας απλός και οπτικός τρόπος για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Είμαι κάποιος που πάλεψε πολύ με την οργάνωση, τη διαχείριση εργασιών και όλα τα ενδιάμεσα, και Είναι μαζί με βοήθησε πολύ στο να με κρατήσω συγκεντρωμένος στο έργο που είχα. Και, μου θυμίζει στο τέλος της ημέρας να κατέβω από τον υπολογιστή και να πάω να απολαύσω χρόνο με την οικογένειά μου, για το οποίο δουλεύουμε ούτως ή άλλως!

Τι χρησιμοποιείτε για να διαχειριστείτε τις εργασίες σας; Χρησιμοποιείτε την εφαρμογή εγγενών σημειώσεων σας; Χρησιμοποιείτε κάτι σαν το Sunsama; Ή κρατάς τα πάντα απομνημονευμένα στο μυαλό σου όπως πίστευα ότι μπορούσα να κάνω; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια!

FTC: Χρησιμοποιούμε συνδέσμους θυγατρικών που κερδίζουν αυτόματα εισόδημα. Περισσότερο.

Bir cevap yazın