Wake Surfing: Trending Hot | Σκάφη κοβαλτίου

8
Wake Surfing: Trending Hot |  Σκάφη κοβαλτίου

14 Νοεμβρίου 2022

Το πιο καυτό νέο θαλάσσιο σπορ

Αν είστε λάτρης του σκάφους για πολλά χρόνια, μπορεί να σας συγχωρέσουν που εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι τα πιο δημοφιλή θαλάσσια σπορ είναι το θαλάσσιο σκι ή το wakeboard. Επειδή τα τελευταία 8-10 χρόνια, το wake surfing έχει γίνει η πιο καυτή νέα τάση στην αναψυχή στο νερό και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Όπως σημείωσε ο διαδικτυακός ιστότοπος Best Boat Report το 2021, «Ενώ κάποτε ήταν σχετικά ασυνήθιστο να βλέπεις έναν wakesurfer σε δράση, τώρα είναι πιθανό να τον δεις σε ήρεμους πλωτούς δρόμους παντού».

Σερφάρισμα στο Wake

Ενώ το θαλάσσιο σκι και το wakeboard εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς δραστηριότητες, υπάρχουν μερικοί εξαιρετικοί λόγοι για τους οποίους το wake surfing προσελκύει τόσο μεγάλη προσοχή. Αυτά κυμαίνονται από τη σχετική ασφάλειά του, στον τρόπο με τον οποίο παρέχει στους σέρφερ των ωκεανών πρόσβαση στην ενδοχώρα σε ένα κύμα, στην ανάπτυξη εξελιγμένων συστημάτων wake surfing σε σκάφη, έως το γεγονός ότι μπορούν να το απολαύσουν άνθρωποι όλων των ηλικιών. Κυρίως, όμως, είναι ότι είναι διασκεδαστικό να το κάνεις!

Τι είναι

Αν δεν το έχετε δει, το wake surfing είναι η διαδικασία ιππασίας στο κύμα που δημιουργεί φυσικά ένα σκάφος, το πέρασμά του. (Διασκεδαστικό γεγονός: Τα κύματα που δημιουργούνται από ένα κινούμενο σώμα στο νερό, που ονομάζονται κύματα φτερών, εμφανίζονται πάντα σε γωνία 19,47 μοιρών ως προς την κατεύθυνση της κίνησης, είτε αυτό το σώμα είναι σκάφος κοβαλτίου είτε πάπια κολύμβησης.)

Έτσι, το wake surfing, στυλ Cobalt, παρέχει την εμπειρία hands-free της κρουαζιέρας πάνω από το νερό στην τσέπη ενός τέλειου κύματος με χαλαρά 10-12 μίλια την ώρα. Μπορείτε απλά να απολαύσετε τη βόλτα ή μπορείτε να αντλήσετε το κύμα για λίγο περισσότερη ταχύτητα. Και δεδομένου ότι τα κύματα που δημιουργούνται από το σύστημα Cobalt SURF είναι τόσο συνεπή, μπορείτε ακόμη και να μάθετε να κάνετε τέτοια κόλπα για σέρφινγκ στον ωκεανό όπως περικοπές, πλωτήρες και στροφές πάνω ή κάτω.

Διάταξη εσωτερικής μονάδας δίσκου ενός μοντέλου Cobalt Surf

Μια Οικογενειακή Εμπειρία

Για πολλούς ιδιοκτήτες σκαφών, η πιο σημαντική πτυχή του wake surfing σε ένα μοντέλο Cobalt Surf είναι ότι είναι τόσο ασφαλές για όλη την οικογένεια. Με τις γάστρες που προέρχονται από τη σχεδίαση βαθιάς V, η αποδεδειγμένη διάταξη πρόωσής μας με κίνηση στην πρύμνη είναι στραμμένη προς τις έλικες προς τα εμπρός, πολύ μπροστά από την πλατφόρμα κολύμβησης, για να τραβήξει αντί να σπρώξει το σκάφος μέσα στο νερό. Προσθέστε το γεγονός ότι το αποκλειστικό σύστημα ελέγχου SURF της Cobalt διαμορφώνει και συντονίζει συνεχώς τη στάση και την ταχύτητα του σκάφους για να δημιουργήσει μια αφύπνιση παγκόσμιας κλάσης και θα έχετε μια ατελείωτη προσφορά ψυχαγωγίας το Σαββατοκύριακο.

Ένα άθλημα που είναι εύκολο να αγαπήσεις

Ενώ το θαλάσσιο σκι και το wakeboarding είναι απίστευτα διασκεδαστικά αθλήματα, η ραγδαία αύξηση της δημοτικότητας του wake surfing έχει οδηγήσει σε έναν εντελώς νέο τρόπο για τις οικογένειες να απολαμβάνουν τα σκάφη τους. Το wake surfing είναι εύκολο στην εκμάθηση, πιο ασφαλές, λιγότερο επίπονο (έτσι μπορείτε να το απολαύσετε περισσότερο) και προσφέρει έναν υψηλό παράγοντα διασκέδασης σε άτομα όλων των ηλικιών. Και με το Cobalt SURF System να μπορεί να προσφέρει τέλεια κύματα με το πάτημα μερικών κουμπιών, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί τα μοντέλα μας Surf γίνονται γρήγορα τα πιο δημοφιλή μας!

Αν έχετε άλλες προτάσεις για νέες τάσεις στην αναψυχή με βαρκάδα, θα θέλαμε να σας ακούσουμε! Επικοινωνήστε μαζί μας και θα μεταφέρουμε τις ιδέες σας στους συναδέλφους σας ιδιοκτήτες Cobalt!

Bir cevap yazın